You are searching about Animal Viruses That Have An Envelope Enter Cells By, today we will share with you article about Animal Viruses That Have An Envelope Enter Cells By was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic Animal Viruses That Have An Envelope Enter Cells By is useful to you.

Internal Usage of Organic Aloe Vera Products

Εσωτερική χρήση

Εσωτερικά, η Aloe Vera χρησιμοποιείται στις ακόλουθες βιομηχανίες:

1. Φυσική Βιομηχανία Φροντίδας Υγείας (Συμπληρωματική και Εναλλακτική Ιατρική): Οι βιοδραστικές ιδιότητες της Αλόης Βέρα είναι θεραπευτικές και το φυτό έχει μακρόχρονη φήμη στον κόσμο της Συμπληρωματικής και Εναλλακτικής Ιατρικής (CAMS). Χρησιμοποιείται τόσο για τοπική (δέρμα) όσο και για εσωτερική χρήση.

Χρησιμοποιείται εσωτερικά, βοηθά άτομα που υποφέρουν από προβλήματα υγείας όπως ανοσοανεπάρκεια (HIV, AIDS, γρίπη, χαμηλή ενέργεια κ.λπ.), πεπτικό σύστημα (ανησυχίες για την υγεία με στομάχι, έντερο, έλκη κ.λπ.), καρδιαγγειακά προβλήματα (υψηλή αρτηριακή πίεση και υψηλή χοληστερόλη επίπεδα), διαβήτης (ανησυχίες για ασταθή επίπεδα σακχάρου στο αίμα), αρθρίτιδα (πόνος στις αρθρώσεις).

Η έρευνα έχει επίσης δείξει ότι βρίσκεται σε προϊόντα που σχετίζονται με την υγειονομική περίθαλψη των ζώων. Πολλές από τις θεραπευτικές ιδιότητες που λειτουργούν στον άνθρωπο μπορούν να εφαρμοστούν και στα ζώα.

2. Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών (Functional Food): Στην αγορά ποτών, ο πόσιμος χυμός παρέχει ευεργετικές ιδιότητες λόγω της καλής ρυθμιστικής του δράσης στο πεπτικό σύστημα και σε συμπληρωματική μορφή για θεραπείες γαστρίτιδας, έλκους και άλλα. Χρησιμοποιείται επίσης σε ποτά για αθλητές και αθλητές, σαν τονωτικό και καθαριστικό του οργανισμού.

Η Aloe Vera είναι γνωστό ότι χρησιμοποιείται για την παροχή βοήθειας σε άτομα με τις ακόλουθες καταστάσεις υγείας:

Διαβήτης

Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι μια διαταραχή του μεταβολισμού των υδατανθράκων που χαρακτηρίζεται από μειωμένη έκκριση ινσουλίνης. Μερικοί ασθενείς λαμβάνουν ινσουλίνη καθημερινά για να διατηρήσουν υγιή επίπεδα σακχάρου στο αίμα και άλλοι προσέχουν μόνο τη διατροφή τους για να διασφαλίσουν ότι τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα διατηρούνται με υγιή τρόπο.

Το θαυμαστό φυτό δεν μπορεί να αντικαταστήσει ή να θεραπεύσει τον διαβήτη, αλλά είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για τη συμπλήρωση των διαβητικών θεραπειών, καθώς περιέχει μεγάλη περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά γλυκόλης που δεν αυξάνουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και είναι επίσης εξαιρετικά ωφέλιμο στην επούλωση πληγών. Η επούλωση των πληγών σε διαβητικούς ασθενείς είναι πολύ αργή και μερικές φορές σε σοβαρές περιπτώσεις δεν υπάρχει καθόλου.

Διεξήχθη μια πρώιμη κλινική δοκιμή στην Ινδία όπου 3.000 ασθενείς με ήπιο διαβήτη τρέφονταν με ψωμί που ενσωματώνει τζελ – το 90% έδειξε μείωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Πολλές μελέτες έχουν διεξαχθεί σε ποντίκια με πολύ ευνοϊκά αποτελέσματα. Ωστόσο, έχουν διεξαχθεί λιγότερες δοκιμές σε ανθρώπους. Μελέτες που έχουν διεξαχθεί σε ανθρώπους έχουν δείξει ότι διεγείρει την έκκριση ινσουλίνης και μειώνει το σάκχαρο στο αίμα στην κανονική του κατάσταση.

Συνθήκες Ανοσολογικής Ανεπάρκειας

Έχει αποδειχθεί ότι είναι μια ένωση που μπορεί να βοηθήσει στην εξουδετέρωση του HIV μεταμορφώνοντας το πρωτεϊνικό περίβλημα, επομένως δεν μπορεί να εισβάλει στα ανθρώπινα κύτταρα. Αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει να σταματήσει ο πολλαπλασιασμός του ιού στο σώμα και ως εκ τούτου να βοηθήσει στη διατήρηση του ανοσοποιητικού συστήματος ισχυρότερο. Βοηθά επίσης στην απορρόφηση βιταμινών και άλλων μετάλλων και θρεπτικών συστατικών. Επιπλέον, καλύπτει την κοιλιακή κοιλότητα και έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τους κοιλιακούς πόνους που συνήθως σχετίζονται με ασθενείς με HIV.

Επί του παρόντος, διεξάγεται όλο και περισσότερη έρευνα σχετικά με τη δωρεάν θεραπεία ασθενών με HIV/AIDS. Τα εργαστήρια Carrington έχουν δείξει ότι τα θρεπτικά συστατικά γλυκόλης που περιέχονται σε αυτό διεγείρουν τη φαγοκυττάρωση – όπου το κύτταρο μπορεί να διασπάσει τους εισβάλλοντες οργανισμούς και ενισχύει την αντιική δράση του HIV για την παραγωγή ενός ελαττωματικού ιού. Η Aloe Vera που αναφέρθηκε προηγουμένως περιέχει βήτα-καροτίνη, βιταμίνες C, E, B1, B2, B3, B5, B6, B12, Pyroxidien, χολίνη και θειαμίνη – Αυτές οι βιταμίνες είναι όλες ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της ανοσίας του ασθενούς HIV.

Πεπτικές Καταστάσεις

Το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (IBS) αναφέρεται σε μετατοπισμένο κοιλιακό άλγος με εναλλασσόμενη δυσκοιλιότητα και διάρροια. Αυτό μερικές φορές περιγράφεται ως ακανόνιστη ή διαταραγμένη λειτουργία του εντέρου. Παλαιότερα ονομαζόταν «σπαστικό κόλον».

Έχει τονωτική επίδραση στην εντερική οδό και μπορεί να επιτρέψει μειωμένο χρόνο διέλευσης στο έντερο. Μια πολύ σημαντική σημείωση, μπορεί να βελτιώσει τη βακτηριακή χλωρίδα με μείωση της παρουσίας ζυμομυκήτων και μείωση του pH – έτσι με την Aloe Vera αυτό ομαλοποιείται φυσικά. Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν επιβεβαιώνουν ότι η σήψη του εντέρου μειώθηκε και η πέψη και η απορρόφηση των πρωτεϊνών βελτιώθηκαν με την κατάποση του φυτού.

Δοκιμές που έγιναν από τον γιατρό Jeffrey Bland του Ινστιτούτου Επιστήμης και Ιατρικής Linus Pauling στην Καλιφόρνια επιβεβαιώνουν ότι η σήψη του εντέρου μειώθηκε και η πέψη και η απορρόφηση των πρωτεϊνών βελτιώθηκαν με την κατάποση της Αλόης Βέρα. Η μελέτη αφορούσε τα αποτελέσματα της Aloe Vera στο γαστρεντερικό σωλήνα. Υπήρχε ταχύτερη κίνηση της τροφής μέσω του εντέρου με καλύτερη πέψη και απορρόφηση πρωτεϊνών, η αύξηση του νερού στα κόπρανα τα έκανε πιο ογκώδη και ομαλοποίηση των βακτηρίων των κοπράνων, όπου προηγουμένως υπήρχαν υψηλά επίπεδα ζυμομυκήτων σε ορισμένα από τα άτομα. Με τέτοια οφέλη, πολλοί από εκείνους που πάσχουν από IBS και ελκώδη κολίτιδα έχουν απολαύσει μεγάλη ανακούφιση και μείωση των συμπτωμάτων τους, μετά τη χρήση Aloe Vera. Καθώς η Aloe Vera δεν είναι θεραπεία για καμία από αυτές τις καταστάσεις, έχει σημειωθεί ότι εάν διακοπεί η χρήση της Aloe Vera, τα συμπτώματα θα επανέλθουν εντός λίγων ημερών.

Συνθήκες χοληστερόλης

Η Αλόη Βέρα περιέχει μια φυτοστερόλη/βήτα-σιτοστερόλη. Η βήτα-σιτοστερόλη είναι μια ανταγωνιστική στερόλη που θα εισέλθει στο αίμα. Το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει και να διασπάσει τη βήτα-σιτοστερόλη απλά χωρίς παρενέργειες. Ως αποτέλεσμα, η επικίνδυνη LDL χοληστερόλη θα περάσει από το σώμα χωρίς να κάνει ζημιά. Με τον καιρό – το σώμα μας θα παράγει λιγότερη LDL χοληστερόλη και έτσι τα επίπεδα θα πέσουν.

Το Natural News αναφέρει ότι το Aloe Vera Gel βελτιώνει την ποιότητα του αίματος και βοηθά στην επανεξισορρόπηση της χημείας του αίματος – αυτό με τη σειρά του μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης και ολικών τριγλυκεριδίων σε άτομα με αυξημένα επίπεδα.

Σε μια μακροχρόνια μελέτη που διεξήχθη στην Κορέα το 2003 αποκάλυψε ότι τα επίπεδα ηπατικής χοληστερόλης αυξήθηκαν σημαντικά σε μια ομάδα ελέγχου κατά τη διάρκεια της γήρανσης σε σύγκριση με την ομάδα που είχε λάβει συμπληρώματα με Aloe Vera που μειώθηκε περισσότερο από 30%. Το συμπέρασμα είναι ότι η δια βίου συμπλήρωση με Aloe Vera κατέστειλε τη βλάβη της οξείδωσης από τις ελεύθερες ρίζες και την αύξηση της ηπατικής χοληστερόλης που σχετίζεται με την ηλικία.

Υψηλή πίεση του αίματος

Η αρτηριακή πίεση ελέγχεται από την ισορροπία ασβεστίου, μαγνησίου και καλίου σε σχέση με το νάτριο. Εάν αυτές οι αναλογίες είναι ισορροπημένες – μια μεγάλη βελτίωση στην υψηλή αρτηριακή πίεση θα συμβεί γρήγορα. Ομοκυστεΐνη – Τα υψηλά επίπεδα ομοκυστεΐνης στο αίμα προκαλούν πήξη του κολλώδους αίματος ή των κυττάρων του αίματος και αυτά θα μάχονταν επίσης για να περάσουν από φραγμένες αρτηρίες.

Τα επίπεδα ομοκυστεΐνης μπορούν να μειωθούν με τη λήψη συμπληρωμάτων βιταμίνης Β12. Η βιταμίνη Β12 είναι επίσης ένα από τα συστατικά της Aloe Vera. Η αλόη βέρα θα πρέπει να μειώσει αυτά τα επίπεδα, έτσι το αίμα θα είναι καλύτερα ικανό να προσφέρει ζωή δίνοντας οξυγόνο στα κύτταρα του σώματος. Η αλόη βέρα περιέχει επίσης βιταμίνη C και σαλικυλικό οξύ που θα βοηθήσει στη διαστολή των τριχοειδών αγγείων και στην ενίσχυση αυτών των τριχοειδών αγγείων, βοηθώντας το αίμα να ρέει πιο ελεύθερα και να μειώσει την αρτηριακή πίεση.

Αρθρίτιδα

Η οστεοαρθρίτιδα είναι κοινή σε ηλικιωμένους και περιγράφει μια κατάσταση κατά την οποία ο χόνδρος στις αρθρώσεις φθείρεται, προκαλώντας πόνο και δυσκαμψία κυρίως σε αρθρώσεις που φέρουν βάρος. Η ρευματοειδής αρθρίτιδα επηρεάζει ολόκληρο το σώμα και όχι μόνο ορισμένες αρθρώσεις. Είναι μια φλεγμονώδης νόσος και οι αρθρώσεις φλεγμονώνονται.

Η αλόη βέρα είναι ευρέως γνωστό ότι μειώνει τη φλεγμονή και η λήψη της από το στόμα θα βοηθήσει τόσο στην οστεοαρθρίτιδα όσο και στη ρευματοειδή αρθρίτιδα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι για καλύτερα αποτελέσματα, η Aloe Vera πρέπει να λαμβάνεται τόσο από το στόμα όσο και τοπικά σε περιπτώσεις όπως η ρευματοειδής και η οστεοαρθρίτιδα. το οποίο θα επωφεληθεί από τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της Aloe Vera – Τοπικά η Aloe Vera μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στις προσβεβλημένες αρθρώσεις για τη μείωση του πόνου. Από το στόμα, οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της Aloe Vera θα μειώσουν τη φλεγμονή στο σώμα και έτσι η φλεγμονή θα υποχωρήσει εσωτερικά.

Όσον αφορά την οστεοαρθρίτιδα, η Aloe Vera διεγείρει το σχηματισμό κολλαγόνου – Το κολλαγόνο συνθέτει τον χόνδρο, επομένως θα βοηθήσει στην αποκατάσταση των αρθρώσεων όπου ο χόνδρος έχει φθαρεί. Λαμβάνοντας δια βίου Aloe Vera, θα μπορούσε κανείς να μειώσει την έκθεσή του στη φλεγμονή ή τη φθορά του χόνδρου που οδηγεί και στις δύο μορφές αρθρίτιδας.

Εξωτερική χρήση

Συνήθως, οι καταναλωτές βρίσκουν συστατικά Aloe Vera σε προϊόντα όπως:

Προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης προσώπου και σώματος, όπως κρέμες ημέρας και νύχτας, κρέμες κατά της γήρανσης, προϊόντα καθαρισμού προσώπου και λοσιόν σώματος και scrub.

Μετά τον ήλιο, δερματικά εγκαύματα και θεραπεία με λέιζερ.

Προϊόντα για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής όπως σαμπουάν και μαλακτικά

Προϊόντα καθαρισμού δέρματος όπως υγρά και στερεά σαπούνια, κρέμες χεριών και προϊόντα μπάνιου και ντους.

Αποσμητικά και αντιιδρωτικά.

Εντομοαπωθητικά προϊόντα.

Ως εκ τούτου, η Aloe Vera χρησιμοποιείται πολύ σε ανέσεις για τη βιομηχανία σπα και ξενοδοχείων.

Φυσική Βιομηχανία Υγείας (Συμπληρωματική και Εναλλακτική Ιατρική)

Οι βιοδραστικές ιδιότητες της Aloe Vera είναι επίσης θεραπευτικές και το φυτό έχει μακρόχρονη φήμη στον κόσμο της Συμπληρωματικής και Εναλλακτικής Ιατρικής (CAMS). Το φυτό είναι γνωστό για τις διαδερμικές του ιδιότητες. Μπορεί να φτάσει σε βαθύτερους ιστούς του σώματος, επιτρέποντάς του να πάρει όλα τα θρεπτικά συστατικά της αλόης στο δέρμα. Οι φλεγμονώδεις τύποι δερματικών προβλημάτων, όπως το έκζεμα, η ψωρίαση και η ακμή, μπορούν να ωφεληθούν από αυτές τις υψηλές διαδερμικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Περαιτέρω αποτελέσματα έδειξαν ότι τα θρεπτικά συστατικά της γλυκόλης δρουν ως υγραντικά – μια ουσία που απορροφά ή βοηθά μια άλλη ουσία να συγκρατήσει το νερό και την υγρασία. Η αλόη βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στον κατεστραμμένο ιστό. Η διεισδυτική δύναμη της Αλόης επιτρέπει στο νερό και άλλες ενυδατικές κρέμες να βυθίζονται βαθιά στο δέρμα, αναπληρώνοντας τα χαμένα υγρά και αποκαθιστώντας το λιπώδες στρώμα. Η Αλόη Βέρα επιτρέπει στα ουρονικά οξέα (τα οποία αφαιρούν τα τοξικά υλικά από τις επιβλαβείς επιπτώσεις τους) να διεισδύσουν βαθιά, καθιστώντας τις καθαριστικές στυπτικές ιδιότητες της Αλόης πιο αποτελεσματικές.

Η Aloe Vera είναι γνωστό ότι χρησιμοποιείται για την παροχή βοήθειας σε άτομα με τις ακόλουθες δερματικές παθήσεις:

Δερματικά Εγκαύματα

Μερικά από τα πιο δραματικά αποτελέσματα μέχρι σήμερα είναι στην αντιμετώπιση των εγκαυμάτων. Μελέτες έχουν δείξει ότι η εφαρμογή ενός τζελ αλόης βέρα μπορεί να μειώσει τη διαδικασία επούλωσης κατά το ένα τρίτο του κανονικού χρόνου. Η αλόη βέρα χρησιμοποιείται ευρέως στη θεραπεία εγκαυμάτων στα κέντρα τραυμάτων στην Καλιφόρνια, το Ιλινόις, τη Νέα Υόρκη και το Τέξας στις ΗΠΑ. Η αλόη βέρα έχει το είδος της ενζυματικής δράσης που μπορεί να απορροφήσει την πυώδη ύλη και να διατηρήσει καθαρές τις πυώδεις πληγές.

Αναζωογόνηση του δέρματος

Σε μελέτες που διεξήχθησαν από τον Δρ Ivan E. Danhof, MD, Ph.D., Πρόεδρο των Ερευνητικών Εργαστηρίων του Βόρειου Τέξας και συνταξιούχο καθηγητή Φυσιολογίας από το Πανεπιστήμιο του Τέξας, το εσωτερικό τζελ από Aloe Vera βρέθηκε να αυξάνει την παραγωγή ανθρώπινων ινοβλαστικών κυττάρων έξι έως οκτώ φορές, σε σύγκριση με την κανονική κυτταρική αναπαραγωγή. Τα κύτταρα ινοβλαστών βρίσκονται στο χόριο του δέρματος και είναι υπεύθυνα για την παραγωγή κολλαγόνου, της πρωτεΐνης υποστήριξης του δέρματος. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο και μέσω των φυσιολογικών διαδικασιών γήρανσης, οι ινοβλάστες επιβραδύνουν την παραγωγή κολλαγόνου τους. Καθώς η γήρανση συνεχίζεται, η ποιότητα του κολλαγόνου μειώνεται και οι ρυτίδες γίνονται βαθύτερες. Ο Δρ Danhof διαπίστωσε ότι βελτίωσε την ακεραιότητα των κυττάρων ινοβλαστών και επίσης επιτάχυνε την παραγωγή κολλαγόνου.

Ψωρίαση

Μελέτες έχουν δείξει ότι η αλόη σε μορφή τζελ μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική από τη χρήση ενός προϊόντος κορτιζόνης σε εγκαύματα και πληγές. Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε επίσης ότι είναι πιο αποτελεσματική στη μείωση του κνησμού, του καύσου, της φλεγμονής και του ερεθισμού στο δέρμα της ψωρίασης από μια κρέμα τύπου κορτιζόνης 0,1%.

Σμηγματόρροια

Αυτή είναι μια αρκετά συχνή πάθηση του δέρματος, που οδηγεί σε λιπαρά, κόκκινα και φολιδωτά εξανθήματα σε περιοχές όπως τα φρύδια, τα βλέφαρα, η μύτη, το αυτί, το άνω χείλος, το στήθος, η βουβωνική χώρα και το πηγούνι. Μια διπλά τυφλή, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο μελέτη 44 ατόμων διαπίστωσε ότι τέσσερις έως έξι εβδομάδες θεραπείας με αλοιφή αλόης θα μπορούσαν να μειώσουν σημαντικά τα συμπτώματα της σμηγματόρροιας.

Εκζεμα

Πολλοί χρήστες που πάσχουν από έκζεμα έχουν επίσης αναφέρει ότι τα συμπτώματά τους μειώνονται, με πιο λείο και απαλό δέρμα. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Δρ Peter Atherton-μια κορυφαία αρχή στην Αλόη Βέρα και ένας ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης που μελετά τις φαρμακευτικές επιδράσεις του φυτού υποστηρίζει τους ισχυρισμούς ότι μπορεί να θεραπεύσει το κατεστραμμένο εκζεματώδες δέρμα.

Ακμή

Άλλα πολύτιμα συστατικά που βρίσκονται σε αυτό, όπως το σαλικυλικό οξύ – μια σημαντική θεραπεία για την ακμή – περιέχει αντιβακτηριακές, αντιφλεγμονώδεις και απολεπιστικές ιδιότητες, πολύτιμα συστατικά για την αντιμετώπιση του επώδυνου δέρματος τύπου ακμής. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι το σαλικυλικό οξύ που βρίσκεται σε αυτό δεν θα στεγνώσει το δέρμα με ακμή, κάτι που είναι αρκετά κοινό όταν χρησιμοποιείτε άλλες κρέμες σαλικυλικού τύπου.

Video about Animal Viruses That Have An Envelope Enter Cells By

You can see more content about Animal Viruses That Have An Envelope Enter Cells By on our youtube channel: Click Here

Question about Animal Viruses That Have An Envelope Enter Cells By

If you have any questions about Animal Viruses That Have An Envelope Enter Cells By, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article Animal Viruses That Have An Envelope Enter Cells By was compiled by me and my team from many sources. If you find the article Animal Viruses That Have An Envelope Enter Cells By helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles Animal Viruses That Have An Envelope Enter Cells By

Rate: 4-5 stars
Ratings: 7807
Views: 19112157

Search keywords Animal Viruses That Have An Envelope Enter Cells By

Animal Viruses That Have An Envelope Enter Cells By
way Animal Viruses That Have An Envelope Enter Cells By
tutorial Animal Viruses That Have An Envelope Enter Cells By
Animal Viruses That Have An Envelope Enter Cells By free
#Internal #Usage #Organic #Aloe #Vera #Products

Source: https://ezinearticles.com/?Internal-Usage-of-Organic-Aloe-Vera-Products&id=9904736

Có thể bạn quan tâm: