You are searching about Animal Vegetable Miracle Why Is American Food So Bad, today we will share with you article about Animal Vegetable Miracle Why Is American Food So Bad was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic Animal Vegetable Miracle Why Is American Food So Bad is useful to you.

Joint Pain – A Natural Approach

Ο πόνος στις αρθρώσεις, το πρήξιμο και η δυσκαμψία μπορούν να αλλάξουν δραματικά τον τρόπο ζωής σας, εμποδίζοντάς σας να συμμετέχετε στις δραστηριότητες που απολαμβάνετε περισσότερο. Με την έναρξη του πόνου στα δάχτυλα, τους καρπούς, τα γόνατα, τους γοφούς ή σχεδόν οποιαδήποτε άρθρωση στο σώμα, τείνουμε να συμπεράνουμε ότι η αρθρίτιδα έχει εμφανιστεί. Ενώ ο πόνος στις αρθρώσεις είναι μια φυσική απάντηση στη φλεγμονή στο σώμα, Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχετε μία από τις εκατό μορφές αρθριτικών καταστάσεων. Συχνά, ο πόνος στις αρθρώσεις σας απλώς σας ειδοποιεί για την ανάγκη για θετικές αλλαγές στη διατροφή σας, τις συνήθειες άσκησης, το επίπεδο άγχους, το σωματικό βάρος και ακόμη και τη συναισθηματική σας ευεξία.

Είτε ο πόνος στις αρθρώσεις σας προκαλείται από ορμονικές αλλαγές, υπερβολική οξύτητα στη διατροφή σας, κρύο και υγρό καιρό, αρθρίτιδα ή άλλους παράγοντες από την παρακάτω λίστα, να είστε βέβαιοι ότι υπάρχουν φυσικοί τρόποι για να αυξήσετε την κινητικότητά σας, ενώ μειώνετε ή ακόμα και εξαλείφετε τα επώδυνα συμπτώματα. Με τη φλεγμονή ο κοινός παρονομαστής όλων των πόνων στις αρθρώσεις, ο προσδιορισμός της πηγής του και η εφαρμογή θετικών αλλαγών στον τρόπο ζωής είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε.

Πόνος στις αρθρώσεις – Συνεισφέροντες Παράγοντες

o Φλεγμονή

o Ορμονικές αλλαγές, ιδιαίτερα στις γυναίκες καθώς πλησιάζει η εμμηνόπαυση.

o Σοβαρός ή επαναλαμβανόμενος τραυματισμός της άρθρωσης από βαριά σωματική δραστηριότητα.

o Σκελετικά ελαττώματα στάσης.

o Αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία στους μηχανισμούς επιδιόρθωσης της μήτρας κολλαγόνου.

o Υπερβολικό βάρος.

o Δραστηριότητες όπως το τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων που εκτελούνται για πολλά χρόνια.

o Ψυχρό κλίμα και αλλαγές ατμοσφαιρικής πίεσης.

o Τροφικές αλλεργίες όπως τα γαλακτοκομικά και το σιτάρι.

o Υπερβολικά όξινη δίαιτα που περιλαμβάνει λαχανικά νυχτολούλουδου. πατάτες, ντομάτες, πιπεριές και μελιτζάνες.

o Διατροφή πλούσια σε ζωικά προϊόντα.

o Έλλειψη θρεπτικών συστατικών: ασβέστιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, πρωτεΐνες, απαραίτητα λιπαρά οξέα.

o Λοιμώξεις χαμηλού βαθμού (οδοντικές λοιμώξεις) και αυτοάνοσα νοσήματα.

o Συσσώρευση τοξικότητας στο σώμα.

o Αφυδάτωση.

Οξύτητα και πόνος στις αρθρώσεις

Στο βιβλίο του με τις μεγαλύτερες πωλήσεις «The pH Miracle», ο Δρ Robert Young λέει: «Ο πόνος δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς οξύτητα και η οξύτητα δεν μπορεί να είναι παρούσα χωρίς πόνο». Το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται μια ισορροπία οξύτητας και αλκαλικότητας για να λειτουργήσει καλά. Ωστόσο, οι Αμερικανοί έχουν την τάση να γίνονται υπερβολικά όξινοι λόγω του στρες και της κατανάλωσης επεξεργασμένων τροφίμων, υδατανθράκων, σακχάρων, κόκκινου κρέατος και αναψυκτικών. Πολύ απλά, η οξύτητα προκαλεί φλεγμονή ενώ η αλκαλικότητα τη μειώνει.

Η περίσσεια οξέος στο σώμα προκαλεί αυξημένες ποσότητες ασβεστίου, μετάλλων και όξινων τοξινών να εναποτίθενται στις αρθρώσεις, με αποτέλεσμα τη φλεγμονή και τον πόνο. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πόνο στις αρθρώσεις και αρθριτικές καταστάσεις. Η μείωση των πηγών οξέος και η αύξηση της πρόσληψης αλκαλικών τροφών και ποτών θα βοηθήσει στην αποκατάσταση υγιών επιπέδων pH και θα βοηθήσει στην ανακούφιση από τον πόνο και τη δυσκαμψία στις αρθρώσεις σας. Η αποφυγή όξινων τροφών μπορεί να προκαλέσει σύγχυση με τα λεμόνια, τα οποία είναι αλκαλικά και όχι όξινα, ως χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Ο ρόλος της φλεγμονής

Οι περισσότεροι από εμάς θεωρούμε τη φλεγμονή ως μια καυτή, κόκκινη και πρησμένη αντίδραση σε υπερβολική προσπάθεια ή τραυματισμό, αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή. Η χρόνια συστηματική φλεγμονή είναι μια υποκείμενη αιτία μιας μακράς λίστας φαινομενικά άσχετων ασθενειών που σχετίζονται με την ηλικία, όπως η αθηροσκλήρωση, ο καρκίνος, η παχυσαρκία, ο διαβήτης, η συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, οι ασθένειες του πεπτικού συστήματος, η αρθρίτιδα, η νόσος του Alzheimer και η οστεοπόρωση. Όσον αφορά την υγεία των αρθρώσεων και την αρθρίτιδα, οι κυτοκίνες ρυθμίζουν διάφορες φλεγμονώδεις αποκρίσεις.

Οι κυτοκίνες είναι μια ομάδα μικρών πρωτεϊνών που εκκρίνονται από συγκεκριμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος που απελευθερώνονται στην κυκλοφορία ή απευθείας στον ιστό και λειτουργούν ως αγγελιοφόροι στα κύτταρα του σώματος. Ρυθμίζουν την απόκριση του οργανισμού σε ασθένειες και λοιμώξεις και παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση των φυσιολογικών κυτταρικών διεργασιών στο σώμα. Οι κυτοκίνες είναι προφλεγμονώδεις και τείνουν να πυροδοτούν την υπερπαραγωγή ελεύθερων ριζών δημιουργώντας έναν βρόχο αιτίας και αποτελέσματος που βλάπτει την υγεία.

Ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα πυροδοτεί τη φλεγμονώδη απόκριση για την αντιμετώπιση τραυματισμού ή μόλυνσης. Όμως, ο αγχωτικός τρόπος ζωής μας και οι κακές διατροφικές επιλογές μας μπορούν να προκαλέσουν παρατεταμένη φλεγμονή χαμηλού βαθμού που εμποδίζει την αναγέννηση και την επισκευή των κυττάρων, η οποία σταδιακά καταστρέφει τους ιστούς, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στις αρθρώσεις σας. Για παράδειγμα, η αυξημένη κορτιζόλη, η ορμόνη που απελευθερώνεται ως απόκριση στο στρες, λειτουργεί ως φλεγμονώδης παράγοντας και μια δίαιτα υψηλή σε επεξεργασμένους υδατάνθρακες και σάκχαρα μπορεί να δημιουργήσει μια σταθερή κατάσταση φλεγμονής.

Τοξικότητα και πόνος στις αρθρώσεις

Η φλεγμονή είναι η απάντηση του οργανισμού στην τοξικότητα. Οι κακές επιλογές τροφίμων, ο καπνός, το αλκοόλ, τα αναψυκτικά, ο καφές, τα φυτοφάρμακα, τα προϊόντα καθαρισμού οικιακής χρήσης, τα αλλεργιογόνα, τα ζιζανιοκτόνα και οι χημικές ουσίες στα προϊόντα προσωπικής φροντίδας συμβάλλουν στην τοξική υπερφόρτωση. Αποτοξινώστε, καθαρίστε και αναγεννηθείτε με έναν ήπιο καθαρισμό για να μειώσετε το τοξικό φορτίο στο σώμα σας και να ανακουφίσετε τον πόνο, τη δυσκαμψία και το πρήξιμο που σχετίζονται με τη φλεγμονή.

Ορμονικές ανισορροπίες και πόνος στις αρθρώσεις

Τα μεταβαλλόμενα επίπεδα οιστρογόνων, προγεστερόνης και τεστοστερόνης παίζουν ρόλο στη φλεγμονή, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι γυναίκες συχνά παρατηρούν την εμφάνιση πόνου στις αρθρώσεις κατά την περιεμμηνόπαυση και την εμμηνόπαυση.

Επειδή τα οιστρογόνα έχουν αντιφλεγμονώδη δράση στο σώμα, η διακύμανση των επιπέδων οιστρογόνων κατά τη διάρκεια αυτής της φυσικής μετάβασης της ζωής μπορεί να επιδεινώσει τα συμπτώματα της χρόνιας φλεγμονής.

Βιο-πανομοιότυπη προγεστερόνη

Η βιο-πανομοιότυπη προγεστερόνη μπορεί να μειώσει το φορτίο της φλεγμονής συμβάλλοντας στην εξισορρόπηση των ορμονών σας, στη φροντίδα του ενδοκρινικού συστήματος και στη μείωση του στρες. Όταν πρόκειται για εκφυλιστικές ασθένειες όπως η οστεοπόρωση, η κρέμα προγεστερόνης έχει αποδειχθεί ότι έχει αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Επιβεβαιώθηκε από μια τριετή μελέτη 63 μετεμμηνοπαυσιακών γυναικών με οστεοπόρωση, όσες χρησιμοποίησαν κρέμα προγεστερόνης παρουσίασαν μέση αύξηση της οστικής πυκνότητας κατά 7-8% τον πρώτο χρόνο, 4-5% το δεύτερο έτος και 3-4% τον τρίτο χρόνο.

Αρθρίτιδα

Η λέξη αρθρίτιδα σημαίνει κυριολεκτικά φλεγμονή των αρθρώσεων, αλλά αναφέρεται επίσης σε μια ομάδα περισσότερων από 100 ρευματικών παθήσεων με τη ρευματοειδή αρθρίτιδα και την οστεοαρθρίτιδα οι πιο κοινές. Σύμφωνα με ετήσιους υπολογισμούς, περίπου 46 εκατομμύρια ενήλικες στις Ηνωμένες Πολιτείες (περίπου 1 στους 5) αναφέρουν αρθρίτιδα που διαγνώστηκε από γιατρό.

Οι πιο συχνές μορφές αρθρίτιδας

Η οστεοαρθρίτιδα, γνωστή και ως εκφυλιστική αρθρίτιδα, αναφέρεται στον πόνο και τη φλεγμονή που μπορεί να προκύψει από τη συστηματική απώλεια οστικού ιστού στις αρθρώσεις. Αυτή η μορφή φθοράς της αρθρίτιδας συνδέεται συχνότερα με τη φυσική διαδικασία γήρανσης.

Η ρευματοειδής αρθρίτιδα, γνωστή και ως ρευματισμός, είναι πιο συχνή σε άτομα άνω των 40 ετών, με τις γυναίκες να προσβάλλονται δύο έως τρεις φορές πιο συχνά από τους άνδρες. Χαρακτηρίζεται από φλεγμονή και πόνο στα χέρια, τα χέρια, τα πόδια και τα πόδια. Όργανα όπως τα μάτια και οι πνεύμονες μπορεί επίσης να φλεγμονωθούν.

Η ουρική αρθρίτιδα εμφανίζεται συνήθως σε άνδρες άνω των 40 ετών και προκαλείται από τα αυξημένα επίπεδα ουρικού οξέος στο αίμα που σχηματίζει κρυστάλλους στις αρθρώσεις προκαλώντας φλεγμονή και πόνο. Το ανοσοποιητικό σύστημα αντιδρά σε αυτούς τους κρυστάλλους σαν να ήταν ξένοι εισβολείς. Αποφύγετε τις υπερβολικές ποσότητες κόκκινου κρέατος, αλκοόλ και ζάχαρης για να αποφύγετε την ουρική αρθρίτιδα.

Εκφυλιστική Νόσος των Οστών – Οστεοπόρωση

Η εκφυλιστική νόσος των οστών ή η εκφυλιστική αρθρίτιδα προκαλείται από φλεγμονή και τη διάσπαση και απώλεια του χόνδρου στις αρθρώσεις. Επηρεάζει τα χέρια, τα πόδια, τη σπονδυλική στήλη, τους γοφούς και τα γόνατα ή σχεδόν οποιαδήποτε άρθρωση του σώματος. Ο χόνδρος βοηθά τα οστά να γλιστρούν το ένα πάνω στο άλλο και λειτουργεί ως αμορτισέρ. Με τα χρόνια, τα οστά αρχίζουν να τρίβονται μεταξύ τους κάτω από τον χόνδρο. Αυτό οδηγεί σε πόνο, οίδημα και απώλεια της κίνησης των αρθρώσεων.

Η οστεοπόρωση μπορεί να είναι παρούσα χωρίς συμπτώματα για δεκαετίες. Επομένως, οι άνθρωποι μπορεί να μην το γνωρίζουν

της οστεοπόρωσής τους μέχρι να υποστούν επώδυνο κάταγμα. Στην Αμερική, περισσότερα από ένα εκατομμύριο κατάγματα συμβαίνουν ετησίως σε γυναίκες 45 ετών και άνω, μόνο το 70% των οποίων διαγιγνώσκεται με οστεοπόρωση. Τα κατάγματα ισχίου είναι η δεύτερη κύρια αιτία θανάτου σε άτομα ηλικίας 47-74 ετών. Ο πόνος στους γοφούς, στη μέση ή στους καρπούς συχνά σηματοδοτεί επιδείνωση της οστεοπόρωσης, αδυναμία των νεφρών ή δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Θεραπεία πόνου στις αρθρώσεις για ανακούφιση από τα συμπτώματα

Η πτώση των συμβατικών θεραπειών για τον πόνο στις αρθρώσεις, όπως τα μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα (ΜΣΑΦ), που έχουν επικίνδυνες παρενέργειες, κάνει τους ανθρώπους να στρέφονται στα φυσικά προϊόντα για να αντιμετωπίσουν τον πόνο στις αρθρώσεις και να αποτρέψουν τη φλεγμονή και τις εκφυλιστικές καταστάσεις. Στην πραγματικότητα, το Συμβούλιο Υπεύθυνης Διατροφής διαπίστωσε ότι τα προβλήματα των οστών και των αρθρώσεων είναι μεταξύ των πρωταρχικών συνθηκών για τις οποίες οι Αμερικανοί επαγγελματίες υγείας συνιστούν στους ασθενείς τους να χρησιμοποιούν φυσικά συμπληρώματα διατροφής και να ξεκινούν αλλαγές στον υγιεινό τρόπο ζωής.

Η ασπιρίνη και η ιβουπροφαίνη μπορεί να καταστέλλουν προσωρινά τον πόνο και τη φλεγμονή, αλλά δεν δημιουργούν ιστό ή χόνδρο και φέρουν παρενέργειες. Για παράδειγμα, οι παρενέργειες που σχετίζονται με την ιβουπροφαίνη περιλαμβάνουν ναυτία, έμετο, διάρροια, κοιλιακό άλγος και περιστασιακά έλκη στην ανώτερη εντερική οδό. Άλλες πιθανές και λιγότερο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν το κεντρικό νευρικό σύστημα, το ήπαρ και αλλεργικές αντιδράσεις όπως δερματικά εξανθήματα. Η βαριά χρήση αναλγητικών χωρίς ασπιρίνη σας θέτει επίσης σε κίνδυνο να αναπτύξετε υψηλή αρτηριακή πίεση.

Φυσικές προσεγγίσεις για την ανακούφιση από τον πόνο

Ισορροπήστε τις ορμόνες σας: Η βιο-πανομοιότυπη κρέμα προγεστερόνης ηρεμεί το νευρικό σύστημα και θρέφει τα επινεφρίδια για να μειώσει τον αντίκτυπο της φλεγμονής που προκαλεί την κορτιζόλη.

Κάντε σοφές επιλογές: Ουσίες όπως το αλκοόλ, η καφεΐνη, η νικοτίνη και η μαριχουάνα επιβαρύνουν βαριά το σύστημά σας, επομένως εξαλείψτε τις ή τουλάχιστον μετριάστε την πρόσληψή σας. Ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους μείωσης της φλεγμονής είναι η διακοπή του καπνίσματος και η χρήση διεγερτικών.

Συμπληρώματα προς εξέταση: Χρησιμοποιήστε ένα υψηλής ποιότητας, απορροφήσιμο σύμπλεγμα πολλαπλών βιταμινών και μετάλλων για να καλύψετε τυχόν διατροφικά κενά. Η πρεγνενολόνη βελτιώνει τον πόνο και την κινητικότητα των αρθρώσεων. Πάρτε άφθονο Ωμέγα 3 (ιχθυέλαιο). Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα κύριο συστατικό του αρθρικού υγρού και αυξάνει το ιξώδες του υγρού για να λιπαίνει κυριολεκτικά τις αρθρώσεις. Η θειική γλυκοζαμίνη βοηθά στο σχηματισμό και την επιδιόρθωση του χόνδρου. Το έλαιο Emu είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό αναλγητικό αντιφλεγμονώδες. Ο χόνδρος του καρχαρία, πλούσιος σε θειική χονδροϊτίνη, έχει βρεθεί ότι μειώνει τον πόνο της φλεγμονής των αρθρώσεων. Το MSM είναι μια οργανική πηγή θείου που είναι γνωστό ότι αποκαθιστά τον συνδετικό ιστό, ανακουφίζει τον πόνο στις αρθρώσεις και πολλά άλλα. Η βιταμίνη D καθημερινά φέρνει συχνά αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Τα μπλε πράσινα φύκια είναι πολύ αλκαλοποιητικά και βοηθούν στη μείωση της φλεγμονής.

Θετικές αλλαγές στη διατροφή: Μειώστε την πρόσληψη υδατανθράκων και ζάχαρης για να μειώσετε τον πόνο που προκαλείται από τη φλεγμονή. Η αποφυγή όξινων τροφών και ποτών θα κάνει μια αξιοσημείωτη διαφορά. Πίνετε άφθονο καθαρό νερό κάθε μέρα για να αποφύγετε την αφυδάτωση. Μειώστε την πρόσληψη ζωικής πρωτεΐνης, ειδικά εάν δεν είναι βιολογικά, επεξεργασμένα τρόφιμα και τυχόν πρόσθετα ή συντηρητικά. Σύμφωνα με τα λόγια του Δρ Bernard Jensen, «Κάθε μέρα, τρώτε τα χρώματα του ουράνιου τόξου».

Χρησιμοποιήστε φυσικά αντιφλεγμονώδη βότανα και τροφές: Μηδική, μελάσα blackstrap, boswellia, σέλινο, κεράσια, πικραλίδα, νύχι του διαβόλου, πυρετός, ιχθυέλαια, σκόρδο, τζίντζερ, χρυσόβεργα, τσουκνίδα, κουρκουμάς και γιούκα βοηθούν στη μείωση της φλεγμονής και στην ανακούφιση του πόνου και της δυσκαμψίας στις αρθρώσεις σας. Χρησιμοποιήστε τα γενναιόδωρα στα φαγητά σας ή συμπληρώστε τα με κάψουλες ή βάμματα.

Ασκηση: Ένα πρόγραμμα τακτικής σωματικής δραστηριότητας μπορεί να ενισχύσει τους μύες, τους τένοντες και τους συνδέσμους που περιβάλλουν τις προσβεβλημένες αρθρώσεις και να διατηρήσει την κινητικότητα στις αρθρώσεις που αναπτύσσουν οστικά άκανθα. Η παραμονή ενεργός, η διατήρηση ενός ιδανικού σωματικού βάρους και η τακτική άσκηση των μυών και των αρθρώσεων θρέφουν τον χόνδρο και προάγουν την κινητικότητα και την ευλυγισία.

Διαχειριστείτε το άγχος: Χαμηλότερα επίπεδα στρες και φλεγμονές που προκαλούν κοριτσόλη με διαλογισμό, Τάι Τσι, γιόγκα, ασκήσεις βαθιάς αναπνοής, προσευχή, διατάσεις, ήπια άσκηση κ.λπ.

Να ξεκουραστείς αρκετά: Ο ύπνος αποκαθιστά και θεραπεύει το σώμα και είναι ένα τέλειο αντίδοτο για τις φλεγμονές. Κοιμηθείτε μεταξύ 7-9 ωρών ξεκούρασης καθημερινά.

Video about Animal Vegetable Miracle Why Is American Food So Bad

You can see more content about Animal Vegetable Miracle Why Is American Food So Bad on our youtube channel: Click Here

Question about Animal Vegetable Miracle Why Is American Food So Bad

If you have any questions about Animal Vegetable Miracle Why Is American Food So Bad, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article Animal Vegetable Miracle Why Is American Food So Bad was compiled by me and my team from many sources. If you find the article Animal Vegetable Miracle Why Is American Food So Bad helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles Animal Vegetable Miracle Why Is American Food So Bad

Rate: 4-5 stars
Ratings: 7143
Views: 73074606

Search keywords Animal Vegetable Miracle Why Is American Food So Bad

Animal Vegetable Miracle Why Is American Food So Bad
way Animal Vegetable Miracle Why Is American Food So Bad
tutorial Animal Vegetable Miracle Why Is American Food So Bad
Animal Vegetable Miracle Why Is American Food So Bad free
#Joint #Pain #Natural #Approach

Source: https://ezinearticles.com/?Joint-Pain—A-Natural-Approach&id=3638156

Có thể bạn quan tâm: