You are searching about Animal Trophy Head In One Room Butt In Other, today we will share with you article about Animal Trophy Head In One Room Butt In Other was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic Animal Trophy Head In One Room Butt In Other is useful to you.

Women Who Date the Clasic Bad Boy, Pinocchio! (Part Two)

Μέρος δεύτερο: Γιατί ο Υπεύθυνος Αποφυλάκισης δεν θέλει να επιστρέψετε στην ίδια κουκούλα;

Πόσες φορές αυτοί οι νέοι απλώς βρίσκουν τον εαυτό τους δίπλα σε λάθος ανθρώπους και βρίσκονται σε μπελάδες. Να διαπιστώσει μόνο ότι η κοινωνία στρέφει το αυτί του θανάτου και τα δικαστήρια δεν είναι καλύτερα από αυτόν. Μόνο μαϊμούδες με περούκες.

Αλλά σε μια μεγάλη γιορτή, όλοι οι κλέφτες απελευθερώνονται από τη φυλακή. Μερικές φορές οι πραγματικοί κλέφτες που κλέβουν με τη βαλίτσα και δεν έχουν φύγει ανταμείβονται. Ο κόσμος φαίνεται να είναι μια αντίφαση για αυτούς τους νέους. Προβάλλοντας πάντα τα λάθη τους στους άλλους. Έτσι ο Πινόκιο λέει στον φρουρό ότι είναι και κλέφτης και ελευθερώνεται. Αυτό που ευχήθηκε η νεράιδα να μην κάνει, τον ελευθερώνει στο τέλος.

Το άλογο δεν έχει μαστούς και η αγελάδα δεν γκρινιάζει αλλά πάνω είναι κάτω και πλάγια είναι ευθεία μπροστά.

Μετά την αποφυλάκισή του υπόσχεται για άλλη μια φορά να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να αλλάξει τρόπους. Αλλά στο δρόμο της επιστροφής στο σπίτι των Νεράιδων, τον σταματάει ένα φίδι στο δρόμο του.

Το φίδι είναι το σύμβολο στην κάρτα θανάτου στο Ταρώ. Είναι να γυρίσετε ένα νέο φύλλο, ρίχνοντας το δέρμα σας σε μια νέα ζωή. Στην προσπάθειά του να περπατήσει σε ένα νέο μονοπάτι, το φίδι σπάει μια φλέβα γελώντας και πεθαίνει. Τόσο θλιβερή είναι η αλήθεια στην προσπάθεια του Πινόκιο να αλλάξει.

Στο δρόμο της επιστροφής πεινάει και προσπαθεί να κλέψει μερικά σταφύλια από έναν αγρότη. Κλέβει μόνο λόγω πείνας, όχι απληστίας. Έτσι πιάνεται σε μια παγίδα που έχει στηθεί για νυφίτσες που έτρωγαν τα κοτόπουλα των αγροτών. Η ζωή του Πινόκιο σώζεται αν ενεργήσει ως αγρότης-φύλακας που πέθανε εκείνο το πρωί. Όπως και ο ιρλανδός θεός Cuhulain που είχε σκοτώσει τα σκυλιά του οικοδεσπότη επειδή άργησε για δείπνο. Έπρεπε να υπηρετήσει ένα χρόνο ως τα σκυλιά του ανθρώπου.

Τώρα στην Αλχημεία πρέπει να εξισορροπήσετε τη ζωώδη πλευρά σας με την πολιτισμένη σας μορφή. Να μην εγκαταλείπουμε το ένα για το άλλο αλλά να τα φέρουμε σε συμφωνία. Αλλά για τον Πινόκιο ήταν ένα πολύ μεγάλο πλάσμα που οδηγείται από τις παρορμήσεις του. Αλλά οι παρορμήσεις μπορούν να εκπαιδευτούν σε ένστικτα για να συνοδεύσουν την πολιτισμένη φύση μας. Αυτό είναι το μυθιστόρημα Steppenwolf.

Οι νυφίτσες του έρχονται το βράδυ και του υπόσχονται το ίδιο που έδωσαν στον σκύλο. Ένα κοτόπουλο για κάθε οκτώ ατσαλώνουν. Αλλά ο Πινόκιο τους παραδίδει για να γίνουν δείπνο για μια φτωχή οικογένεια στην πόλη. Ο Αγρότης είναι τόσο περήφανος που απελευθερώνει τον Πινόκιο. Αλλά ο Πινόκιο έμαθε περισσότερα από το να εκμεταλλεύεται τις επιθυμίες του, έμαθε να κρατά το μυστικό του νεκρού σκύλου από συμπόνια.

Επιστρέφει στη Μπλε Νεράιδα για να μάθει ότι το κορίτσι που αγαπούσε είχε πεθάνει από εγκατάλειψη. Όταν ο καταχρηστικός σύντροφος φεύγει και επιστρέφει για να βρει την άλλη αλλαγμένη προς το καλύτερο, νιώθει ότι πέθανε και δεν τη βλέπει πια. Δοκιμάζει τα πάντα για να την κάνει να ξαναπέσει σε παλιές καταστροφικές συνήθειες.

Του έρχεται όμως ένα περιστέρι. Το σύμβολο του αγίου πνεύματος έρχεται να τον καθοδηγήσει. Καβαλάει στους ώμους της σε μια μακρινή κορυφή για να δει τον πατέρα του να παλεύει με τα κύματα του ωκεανού για να έρθει και να τον σώσει.

Όπως η ταινία Finding Nemo, μερικές φορές ο γονέας κάνει πραγματικά βήματα για να σώσει τον εαυτό του για να βελτιώσει τα παιδιά του. Ο Τζεπέτο προσπαθεί αλλά είναι πολύ μπροστά.

Ο ωκεανός είναι το σύμβολο του υποσυνείδητου μυαλού. Το ύψος από το οποίο παρακολουθεί ο Πινόκιο φαίνεται στο σύμβολο της αλχημείας του Καθαρού και του πνεύματος στον λόφο. Αυτή είναι η διάθεσή σας που μπορεί να ακούσει όλα τα λάθη σας με την ιδιοκτησία. Είναι επίσης το μέρος που πιστεύεις ότι τα όνειρά σου είναι εφικτά. Είναι η διάθεση που μπορείς να σχεδιάσεις από τα λάθη σου για να πετύχεις τα όνειρά σου. Αλλά αυτή η διάθεση είναι μόνο για προγραμματισμό και είναι άχρηστη χωρίς να τους ενεργήσει κανείς.

Πινόκιο, αντί να μείνει σε αυτή τη διάθεση. Πηδά στο ίδιο χάος που πολεμά ο Τζεπέτο. Παραλίγο να πνιγούν και οι δύο. Αλλά ο Πινόκιο καταλήγει στο νησί των Busy Bees για να ακούσει ότι ο Geppetto τον έφαγε μια φάλαινα. Στο νησί δεν μπορεί να πάρει φιλανθρωπία για να χορτάσει την πείνα του. Απορρίπτει τις άθλιες δουλειές με αμοιβή, για να καταλήξει τελικά στο να κουβαλήσει μια κανάτα με νερό για μια γυναίκα πίσω στην καλύβα της για ένα γεύμα τριών πιάτων. Συμπεριλαμβανομένης της ερήμου.

Η γυναίκα αποδεικνύεται ότι είναι η αναστημένη νεράιδα με τα μπλε μαλλιά. Αυτό είναι το αντίθετο από την προηγούμενη κοπέλα του. Είναι η ελεγκτική μητέρα που φαίνεται στα παραμύθια ως η κακιά μάγισσα. Θα βρει τώρα μια δουλειά που θα εγκρίνει για να υποστηρίξει τις παραγγελίες της. Χρειάζεται τον φόβο της μητέρας για να χωρέσει στην κοινωνία. Μπορεί ακόμη και να γίνει δικηγόρος ή γιατρός όπως η κουκουβάγια και το κοράκι σε αυτό το σημείο. Τα όνειρά του και οι πραγματικές του δυνατότητες χάνονται σε αυτή τη γυναίκα. Τώρα παίζει το θύμα αντί για τον φονιά.

Κρατάει τη δουλειά του για κάποιο διάστημα και παρέχει πολλές ανέσεις στη γυναίκα του. Αλλά κάποιος από το παλιό πλήθος, αλλά διαφορετικός μπαίνει μέσα. Τον κάνει να παραλείψει τη δουλειά για κάτι σπουδαίο. Του υπόσχεται ότι η φάλαινα έχει δει από την παραλία. Έτσι ο Πινόκιο με την ελπίδα να βρει τον πατέρα του εγκαταλείπει τη δουλειά του. Αλλά στην παραλία δεν υπάρχει φάλαινα και τον πηδούν επτά άντρες. Αντιπροσωπεύοντας τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα. Ο ένας του πετάει ένα βιβλίο μαθηματικών και αντ’ αυτού χτυπά έναν άλλον που θεωρείται νεκρός. Η αστυνομία φτάνει και ο Πινόκιο καταδιώκεται από έναν αστυνομικό σκύλο.

Τρέχουν μεγάλη απόσταση μέχρι ο Πινόκιο να πηδήξει στον ωκεανό. Χρησιμοποιεί το ένστικτό του. Ο σκύλος πέφτει πίσω του και αρχίζει να πνίγεται. Ο Πινόκιο οδηγείται σε συμπόνια για τους δικούς του φόβους για την ελευθερία του και σώζει το σκυλί.

Από εκεί ο Πινόκιο μπαίνει σε μια σπηλιά με τη μυρωδιά του τηγανίσματος. Πιάστηκε σε ένα δίχτυ και τον μπερδεύουν με ψάρι. Πολλές φορές αυτοί οι νέοι θα μπουν στο υποσυνείδητο σύμβολο της σπηλιάς αναζητώντας μια νέα πίστη. Πολλοί πέφτουν σε λατρείες. Μερικοί, αν είναι τυχεροί, θα συμμετάσχουν στη μαρτυρία του Ιεχωβά. Μια καλή οργάνωση για το εάν είναι στη ζωή, αλλά αν μείνετε για πολύ θα βρεθείτε στο πιάτο σε ένα τηγανητό ψάρι. Όπως και το ΑΑ γίνεται δεκανίκι. Όλοι οι νέοι πρέπει να ξεπεράσουν αυτό το σημείο. Για τον Πινόκιο, ο αστυνομικός σκύλος τον σώζει από τη φωτιά. Ο σκύλος μπορεί να είναι το σύμβολο της δικής του εξουσίας που χτίζει μέσα του για να τον κρατήσει μακριά από προβλήματα χωρίς τον ΑΑ ή τους Μάρτυρες.

Ο Πινόκιο επιστρέφει στην παλιά του δουλειά, αλλά ένας άλλος φίλος του τον βάζει να πάει σε ένα σκάφος που διαρκεί πέντε μήνες στη χώρα των παιχνιδιών. Στο δρόμο του όμως βρίσκει ένα μουλάρι που μιλάει και προσπαθεί να τον προειδοποιήσει. Αυτοί είναι οι άλλοι άνθρωποι στο πλήθος μας που προσπαθούν να ξεφύγουν και πιέζονται να μην το κάνουν. Έτσι ο Πινόκιο μετατρέπεται σε γαϊδούρι για άλλη μια φορά.

Εδώ πωλείται στο τσίρκο. Την πρώτη νύχτα της εκπομπής του ακρωτηριάζει το πίσω πόδι του πηδώντας μέσα από ένα τσέρκι. Πωλείται λοιπόν σε έναν άνθρωπο για να πνιγεί, ώστε να έχει το δέρμα του για να φτιάξει μια νέα κεφαλή τυμπάνου. Έτσι τον ρίχνουν στον ωκεανό για να πνιγεί. Τον τρώνε ψάρια που του ξεσκίζουν τα μέρη του γαϊδάρου.

Σε πολλούς πρωτόγονους πολιτισμούς αυτό το βιώνουν οι Σαμάνοι. Στις σύγχρονες κοινωνίες είναι η σύντομη διάσπαση της σχιζοφρένειας που περνάνε πολλοί σε περιόδους μεγάλου στρες. Το τύμπανο είναι πολύ σημαντικό σε αυτό το τελετουργικό για τους Σαμάνους. Λέγεται η βόλτα στον άλλο κόσμο στο πετσί του. Σε αυτό το όραμα σαμάνοι από όλο τον κόσμο μιλούν για ζώα που σκίζουν τα άκρα τους. Απλά για να ξαναβρεθούν μαζί σε καλύτερη φόρμα. Κάποιοι όμως δεν επιστρέφουν ολόκληροι και καβαλούν ένα μισοξεφλουδισμένο τύμπανο.

Ο Πινόκιο ξανασηκώνεται από τη θάλασσα μια Μαριονέτα και απομακρύνεται. Στο βάθος βλέπει μια κατσίκα με μπλε μαλλιά σε έναν βράχο. Το πιστεύει για άλλη μια φορά στη γαλάζια νεράιδα μεταμφιεσμένη.

Ο θείος μου είχε παντρευτεί ένα σουηδό μοντέλο με μακριά ξανθά μαλλιά για να χωρίσει για να παντρευτεί μια Λιβανέζα με μακριά πόδια. Για να συμφωνήσω τελικά με τη συμβουλή του πατέρα μου να παντρευτεί μια άσχημη γυναίκα. Άντεξε το περισσότερο μέχρι τώρα μαζί της, αλλά με πολλούς πόνους στην καρδιά.

Αλλά πριν ο Πινόκιο την καταβροχθίσει, τον καταπιεί η ίδια φάλαινα με τον πατέρα του. Η φάλαινα είναι το σύμβολο του νυχτερινού ταξιδιού πίσω στην αρχή. Καθώς ο ήλιος ταξιδεύει προς τα ανατολικά για να ανατείλει ξανά το πρωί. Ο Ιωνάς είχε κάνει το ίδιο ταξίδι. Στην αρχή είναι για τον πατέρα του που έχει περάσει το ίδιο εσωτερικό ταξίδι περισσότερο από αυτόν. Εδώ ο πατέρας βρίσκει τον Νέμο. Στη φάλαινα ο Πινόκιο συναντά έναν Τούνι που τον ακολουθεί. Αυτός θα μπορούσε να είναι εκείνος ο γάιδαρος που προσπαθούσε να ξεφύγει και ακολούθησε το παράδειγμά σου και καθαρίστηκε. Έτσι, όταν ο Πινόκιο και ο Τζεπέτο δεν μπορούν να κολυμπήσουν περισσότερο αφού ξεφύγουν από τη φάλαινα, ο Τούνι τους σώζει από εκτίμηση.

Μόλις στη στεριά συναντούν την αλεπού και τη γάτα για άλλη μια φορά που έχουν πέσει στη φτώχεια. Τους αφήνουν στη μοίρα τους.

Ο Πινόκιο αναζητά φιλανθρωπία και φαγητό για τον πατέρα του σε αυτή την καλύβα. Είναι η καλύβα της μπλε κατσίκας. Η επόμενη κοπέλα είναι καλύτερη αλλά και πάλι όχι η σωστή, αλλά εξακολουθεί να βλέπει τον δικό της πατέρα σε αυτόν. Αλλά στο σπίτι ο γρύλος επέστρεψε. Λέει στον Πινόκιο για έναν αγρότη από τον οποίο μπορεί να πάρει γάλα για τον πατέρα του. Γιατί ο Τζεπέτο δεν είχε ποτέ τη φροντίδα που χρειαζόταν και από τη μητέρα του. Το σύμβολο του γάλακτος.

Έτσι ο Πινόκιο πηγαίνει να ζητήσει λίγο γάλα από τον αγρότη. Αλλά δεν θα υπάρξει φιλανθρωπία. Έτσι τραβάει νερό από το πηγάδι που έκανε ο γάιδαρος για τον αγρότη. Ο γάιδαρος είναι ο φίλος που τον έφερε σε μπελάδες από τη δουλειά που τώρα είναι άρρωστος και χτύπησε σαν γάιδαρο. Όχι μόνο επιστρέφει κάθε μέρα για να κερδίσει γάλα για τον πατέρα του, αλλά βοηθάει τον άρρωστο δολοφόνο του τραβώντας του νερό από το πηγάδι. Με την πάροδο του χρόνου ο αγρότης του διδάσκει όλα τα είδη των συναλλαγών, κερδίζει τέλος με το μυαλό και το χέρι του. Έναν που αγαπά.

Σε επίδειξη επιτυχίας θα ανταμείψει τον εαυτό του και τον πατέρα του με νέα ρούχα. Αλλά ακούει ότι η Μπλε νεράιδα είναι άρρωστη στο νοσοκομείο από τη μοναξιά. Γιατί κάπου εκεί έξω υπάρχει ο τέλειος σύντροφος που πεθαίνει σιγά-σιγά για να σώσει τη ζωή σου για να μπορέσεις επιτέλους να τον δεις. Γιατί στην ιστορία του Grail, ο Πέρσιβαλ δεν βλέπει τη γυναίκα του μέχρι να σωθεί. Η αληθινή αγάπη δεν μας βλέπει ποτέ μέχρι να τη δούμε στον εαυτό μας. Αλλά μπορούν να απομακρυνθούν περιμένοντας εκείνη την ημέρα ή να καταλήξουν στο δεύτερο καλύτερο και να καθυστερήσουν αν αργήσουμε πολύ.

Έτσι ο Πινόκιο εργάζεται σκληρότερα για να κερδίσει περισσότερα για να σώσει τη Μπλε Νεράιδα.

Αυτή τη φορά το όνειρό του γίνεται πραγματικότητα και ξυπνά ένα αληθινό αγόρι και η νεράιδα έρχεται κοντά του. Ο παλιός του εαυτός βρίσκεται ακίνητος στη γωνία σαν μια απλή μαριονέτα. Δεν το περιφρονεί.

Οι βουδιστές έχουν την αρχή να κάνουν τους ανθρώπους προγόνους. Δεν μισούν τους παλιούς τους εαυτούς βάζοντάς τους ενοχές, αλλά τους δίνουν εμπιστοσύνη ότι έκαναν ό,τι μπορούσαν σε δύσκολες στιγμές. Αλλά οι δρόμοι τους δεν είναι πλέον για αυτούς να εγκαταλείψουν το καλό για το καλύτερο. Τιμούν το παρελθόν τους που τους έμαθε να είναι αυτό που είναι σήμερα.

Αλλά τώρα είναι στο ταξίδι για να γίνει άντρας και ενήλικας, αλλά αυτό είναι μια άλλη διαφορετική ιστορία.

Υποθέτω ότι είναι δύσκολο να έχεις πίστη σε αυτούς τους τύπους νέων. Με αυτά να αλλάζουν μόνο από φόβο ή για να ικανοποιήσουν τους άλλους. Τους παίρνει πολύ χρόνο για να κοιτάξουν από κάτω μέσα τους για να σωθούν σε αυτήν την αντίθετη κοινωνία όπου ανταμείβονται κάποια εγκλήματα της κοινωνίας και του εαυτού τους. Βρίσκουν ότι ο διάβολος είναι ο καλύτερός τους φίλος, γιατί αν ο διάβολος που απεικονίστηκε από τη γάτα και την αλεπού δεν ήταν εκεί, δεν θα έπεφτε θύμα των δικών του επιθυμιών και σφαλμάτων που τον έφεραν κοντά στο θάνατο. Αυτό είναι το σημείο που ο φίλος σου ο διάβολος σου ζητά να ακούσεις τον αδελφό του Χριστό για να κερδίσεις τη ζωή σου με το χέρι και το μυαλό και όχι ο σύντομος δρόμος των υποσχέσεών του που θέλει χρόνια για να περπατήσεις. Ή χαλαρώστε το.

Αλλά με τον καιρό, αν δεν χάσουμε τη ζωή μας σε αυτούς και ενώσουμε τη δυστυχία τους. Η κούραση στην πλήξη με τα παράπλευρα ταξίδια προς την απάθεια μπορεί να αξίζει την αναμονή αν αποφύγουμε να ενώσουμε μαζί τους στις δυσκολίες και τους δώσουμε την ευκαιρία να βοηθήσουν τον εαυτό τους. Αλλά δεν είναι μέρος να είσαι σε σχέση μαζί τους μέχρι να σωθούν. Αλλά η κοινωνία πρέπει πάντα να τους δίνει μια ευκαιρία καθώς εξετάζουμε τα δικά μας ελαττώματα και αντιφάσεις και τα αλλάζουμε. Γιατί με τρόπους είναι οι δικοί μας διάβολοι που μας δείχνουν τα λάθη των τρόπων μας.

Video about Animal Trophy Head In One Room Butt In Other

You can see more content about Animal Trophy Head In One Room Butt In Other on our youtube channel: Click Here

Question about Animal Trophy Head In One Room Butt In Other

If you have any questions about Animal Trophy Head In One Room Butt In Other, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article Animal Trophy Head In One Room Butt In Other was compiled by me and my team from many sources. If you find the article Animal Trophy Head In One Room Butt In Other helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles Animal Trophy Head In One Room Butt In Other

Rate: 4-5 stars
Ratings: 4513
Views: 17124324

Search keywords Animal Trophy Head In One Room Butt In Other

Animal Trophy Head In One Room Butt In Other
way Animal Trophy Head In One Room Butt In Other
tutorial Animal Trophy Head In One Room Butt In Other
Animal Trophy Head In One Room Butt In Other free
#Women #Date #Clasic #Bad #Boy #Pinocchio #Part

Source: https://ezinearticles.com/?Women-Who-Date-the-Clasic-Bad-Boy,-Pinocchio!-(Part-Two)&id=163073

Có thể bạn quan tâm: