You are searching about Animal That Starts With A And Has 6 Letters, today we will share with you article about Animal That Starts With A And Has 6 Letters was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic Animal That Starts With A And Has 6 Letters is useful to you.

Resume Tips For Military Spouses

Οι φίλοι μου ήρθαν για το Σαββατοκύριακο και έφεραν δύο μικρά δώρα για τα παιδιά μου. Το ένα δώρο ήταν ένα μικρό λούτρινο ζωάκι και ένα βιβλίο, το άλλο ένα μικρό παζλ. αλλά αυτό που ξεχώρισε ήταν η παρουσίαση! Διαφανές περιτύλιγμα από σελοφάν γύρω από το βιβλίο και όμορφα δεμένες κορδέλες από ακατέργαστο δέρμα δεμένες σε ένα φιόγκο που ήταν τόσο όμορφο που δεν ήθελα καν να το ανοίξω, ή τουλάχιστον ήθελα με κάποιο τρόπο να το αποθηκεύσω για λόγους εκ νέου δώρου. Η παρουσίαση κάνει τη διαφορά! Επομένως, το έχω υπόψη μου όταν εξετάζω τα βιογραφικά των πελατών. Μου αρέσει ένα βιογραφικό τυπωμένο σε εκτυπωτή καλής ποιότητας χωρίς μουτζούρες, παχύ εκρού χαρτί, και αν το παραδίδετε μέσω email χωρίς πλάγιους χαρακτήρες και μου αρέσει λίγο λευκό κενό. Εάν παραδίδετε το βιογραφικό αυτοπροσώπως σε μια εταιρεία ή το παραδίδετε σε μια εκδήλωση δικτύωσης, φροντίστε να έχετε ένα φρέσκο ​​μανικιούρ και ένα καλό κούρεμα για εκκίνηση. Οι πελάτες συχνά θέλουν να γνωρίζουν έναν έξυπνο τρόπο να συνδυάζουν το χαοτικό εργασιακό τους ιστορικό και πώς να πακετάρουν τα δώρα που έχουν λάβει κατά τη διάρκεια του στρατιωτικού τρόπου ζωής τους. Πρέπει να αναζητήσουν «εργοδότες φιλικούς προς τη σύζυγο» ή να κρύψουν το γεγονός ότι είναι σύζυγος σε φυγή. θυμούνται τους διευθυντές προσλήψεων να κάνουν σχόλια σχετικά με το γιατί πρέπει ή δεν πρέπει να προσλάβουν έναν υποψήφιο. Λάβετε υπόψη αυτές τις συμβουλές καθώς ακολουθείτε τη δουλειά των ονείρων σας και θυμηθείτε ότι ο νόμος της έλξης ισχύει και για τα βιογραφικά, οπότε ανεξάρτητα από τις συμβουλές μου, αν αγαπάτε το βιογραφικό σας μπορεί να το λατρέψουν και άλλοι!

1. Η εμφάνιση έχει σημασία.

Οι πρώτες εντυπώσεις μετράνε, οπότε κάντε το βιογραφικό σας όμορφο! Εξετάστε το ενδεχόμενο να περιορίσετε οποιαδήποτε έντονη ή πλάγια γραμματοσειρά, καθώς συχνά φαίνεται ακατάστατη εάν το βιογραφικό σαρωθεί. καλύτερα ακόμα, δοκιμάστε να δημιουργήσετε και μια καθαρή έκδοση PDF του βιογραφικού σας, ώστε να μπορεί να υποβληθεί ηλεκτρονικά στις εργασίες και να μην χάσει την επαγγελματική του εμφάνιση. Οι διευθυντές προσλήψεων απενεργοποιούνται από τα δύσκολα ονόματα, οπότε αν έχετε ένα δύσκολο όνομα βάλτε ένα ψευδώνυμο σε παρένθεση δίπλα του για το κυνήγι εργασίας – μπορούν να μάθουν πώς να προφέρουν Vandana αφού προσληφθούν. Εάν έχετε μια εξίσου εξαίσια διεύθυνση email, σκεφτείτε να την αλλάξετε επίσης. Ενώ οι φίλοι μπορεί να απολαμβάνουν την αποστολή email στο lovemymilitaryman@aol.com, εξετάστε το ενδεχόμενο να ανανεώσετε το email που αναγράφεται στο βιογραφικό σας με τα αρχικά σας ή το όνομα και το επώνυμό σας και τον πάροχο Διαδικτύου. θα φαίνεται πολύ πιο επαγγελματικό. Ποτέ δεν ξέρεις αν ένας διευθυντής προσλήψεων κατασκοπεύει το MySpace ή κρίνει την προσωπική σου διεύθυνση. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι τα φωνητικά μηνύματα του σπιτιού και του κινητού σας τηλεφώνου είναι σύντομα, επαγγελματικά και ξεκάθαρα ενώ αναζητάτε δουλειά.

2. Μην παίζετε σκληρά για να αποκτήσετε:

Δεν θέλετε ένας πιθανός εργοδότης να τηλεφωνήσει στο σπίτι σας και να τρομάξει από τη σαρκαστική ηχογράφηση σας. Κατώτατη γραμμή, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει ένα σωστό όνομα, email και αριθμό κινητού τηλεφώνου στον οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή. Προσπαθήστε να στείλετε βιογραφικά όταν θα έχετε χρόνο και για συνέντευξη. Εάν εργάζεστε με πλήρη απασχόληση, παρακολουθείτε νυχτερινά μαθήματα και πρόκειται να αποκτήσετε μωρό, ενδέχεται να μην είστε ελεύθεροι για πιθανές συνεντεύξεις και εάν μια εταιρεία σας καλέσει να έρθετε και αναβάλλετε την ημερομηνία, μπορεί να προσληφθεί άλλος υποψήφιος επί τόπου γιατί εμφανίζονται πρώτα. Ίσως η αναβολή της αποστολής του βιογραφικού μέχρι τις καλοκαιρινές διακοπές σας ή τρεις μήνες μετά τον τοκετό να αυξήσει τις πιθανότητές σας να επιλεγείτε.

3. Αναπλήρωση του χαμένου χρόνου:

Οι σύζυγοι συχνά παλεύουν με τα παροιμιώδη κενά στο βιογραφικό τους. Σταματήστε να ανησυχείτε τόσο πολύ για αυτό και σκεφτείτε τι κάνατε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που θα άξιζε ακόμα να καταγράψετε. Όταν έχετε ένα χάσμα σταδιοδρομίας, είναι εντάξει να συμπεριλάβετε εκείνες τις επιπλέον θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης που πήρατε μόνο για να κερδίσετε χρήματα και θυμηθείτε να τις διατυπώσετε όσο πιο επαγγελματικά μπορείτε και να συμπεριλάβετε μεταβιβάσιμες δεξιότητες, όπως σχέσεις με τους πελάτες ή πολλαπλές εργασίες, ώστε να το βλέπει ο μελλοντικός εργοδότης σας κάποιο όφελος για την εργασία. Μπορείτε επίσης να καλύψετε ένα κενό με οποιαδήποτε εθελοντική εργασία ή εκπαίδευση που μπορεί να έχει ολοκληρωθεί, ειδικά εάν σχετίζεται με τη δουλειά που αναζητάτε. Εάν έχετε ένα μεγάλο κενό στο βιογραφικό σας, δοκιμάστε να γεμίσετε το κενό με μερικές κουκκίδες αντί για μια μακροσκελή εξήγηση σε μια συνοδευτική επιστολή που θα πρέπει να επικεντρώνεται αποκλειστικά στα δυνατά σας σημεία. Εάν το κενό είναι τόσο μεγάλο που δεν μπορείτε να γεμίσετε ούτε μισή σελίδα, τότε πηγαίνετε να κάνετε μια εισαγωγή στο μάθημα υπολογιστών και να γίνετε εθελοντής σε οργανισμούς που σχετίζονται με το είδος της εργασίας που θέλετε να κάνετε, να εγγραφείτε σε ορισμένες επαγγελματικές οργανώσεις ή να παρακολουθήσετε ένα συνέδριο. έχουν κάτι επίκαιρο για να καυχηθούν.

4. Προσδιορίστε με τόλμη τα οφέλη:

Οι ειδικοί στην επιλογή θέσεων εργασίας δεν είναι αναγνώστες του μυαλού, επομένως μην υποθέσετε ότι καταλαβαίνουν την ορολογία των στρατιωτικών συζύγων. βεβαιωθείτε ότι το βιογραφικό σας είναι σαφές και ακριβές. Γράψτε το βιογραφικό με τις ανάγκες της εταιρείας στην πρώτη γραμμή του μυαλού σας αντί να τονίσετε αυτό που αναζητάτε. Τα βιογραφικά δεν είναι περιγραφές θέσεων εργασίας για αυτό που κάνατε, αλλά ένα προσωπικό δελτίο τύπου που εμφανίζει τα επιτεύγματα με σαφείς συνοπτικές κουκκίδες τονίζοντας τα δυνατά σας σημεία, τις μεταβιβάσιμες δεξιότητές σας και τις προηγούμενες συνεισφορές σας που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε και να κεντρίσετε το ενδιαφέρον τους και όχι μια ανακεφαλαίωση ολόκληρο το ιστορικό απασχόλησης. Οι εταιρείες θα πρέπει να μπορούν να βλέπουν γρήγορα τα διαπιστευτήριά σας και να εντοπίζουν τα κυριότερα σημεία που σας κάνουν να ταιριάζει με την εταιρεία τους.

5. Το μέγεθος δεν έχει σημασία:

Αν και μια πραγματικά καλή σελίδα είναι καλύτερη από δύο σελίδες, μην περικόψετε ή αρχίσετε να συρρικνώνετε το κείμενο για να συμμορφωθείτε. Να θυμάστε ότι το μόνο που χρειάζεστε είναι σύντομο και γλυκό. και λέω να πάτε για το πιο μοντέρνο “προφίλ” αντί για έναν γενικό στόχο (περιγραφή της δουλειάς που αναζητάτε). Η εταιρεία γνωρίζει τον στόχο εάν κάνετε αίτηση για δουλειά και ένα προφίλ συνοψίζει τα σημεία πώλησης σας. Τα βιογραφικά μιας σελίδας επιστρέφουν σε στυλ, γι’ αυτό εξετάστε το ενδεχόμενο να μεταφέρετε ορισμένα από αυτά τα επιτεύγματα στη συνοδευτική επιστολή και να συνδυάσετε το περιεχόμενο του βιογραφικού ώστε να μοιάζει περισσότερο με φυλλάδιο πωλήσεων παρά με διατριβή. Εκτός από την επιλογή μιας καθαρής απλής γραμματοσειράς, επεξεργαστείτε το βιογραφικό σας επαγγελματικά και αποφύγετε κάθε ορολογία. Λάβετε υπόψη ότι ο θετικός τόνος και ο ενεργός χρόνος πρώτου προσώπου διαβάζονται πιο ελκυστικά.

6. Μην το προσποιείτε:

Μερικοί σύζυγοι προσλαμβάνουν έναν φανταχτερό συντάκτη βιογραφικών που επαναδιατυπώνει ό,τι έχουν κάνει σε παλιές δουλειές σε ποσοστά και σημάδια δολαρίων για το τι έχουν καταφέρει, αλλά στη συνέχεια μπερδεύονται κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων όταν τους ρωτούν για το δικό τους βιογραφικό. Μην αναφέρετε ότι είστε ειδικός σε βάσεις δεδομένων, εάν δεν έχετε εργαστεί ποτέ με μία. Και αντί να σκορπίζετε λέξεις και κλισέ για το βιογραφικό, κάντε το βιογραφικό αυθεντικό. Πρώτα σκεφτείτε τις κορυφαίες δυνάμεις σας και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα ισχυρό ρήμα που περιγράφει πού πραγματικά υπερτερείτε παρά τι φαίνεται καλό στο χαρτί. Όχι μόνο θα λάμψει η αυτοπεποίθησή σας, αλλά μόλις προσληφθείτε για τη δουλειά θα καταλήξει να είναι πολύ καλύτερο από ό,τι αν υπερβάλλετε στο βιογραφικό σας και καταλήξετε να τοποθετηθείτε σε μια δουλειά που απαιτεί την «προσοχή στη λεπτομέρεια». απεχθάνομαι.

7. Το να κρυφοκοιτάς δεν είναι απάτη:

Πηγαίνετε να πιείτε έναν καφέ στη βιβλιοθήκη ή στο τοπικό βιβλιοπωλείο και ρίξτε μια ματιά στην ενότητα βιβλίων για το βιογραφικό. Κάντε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο ή καλύτερα ρωτήστε τους φίλους που έχουν καλή δουλειά εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βιογραφικό τους ως πρότυπο ιδέας. Δεν λέω να λογοκλοπέψετε ένα εγχειρίδιο βιογραφικού λέξη προς λέξη, αλλά καθώς διαβάζετε τα βιογραφικά άλλων μπορεί να σας “υπενθυμίσει” ότι βραβεύσατε και εσείς κάτι που σας πέρασε από το μυαλό. Μπορεί ακόμη να είναι χρήσιμο να επιστρέψετε στο παλιό σας εγχειρίδιο υπαλλήλων που περιγράφει την περιγραφή της προηγούμενης εργασίας σας για να βοηθήσει στη μνήμη σας σχετικά με τις δεξιότητες και τις επιτυχίες σας. Εφόσον οι ιδέες σας προέρχονται από αρκετές διαφορετικές πηγές και έχουν πραγματικά απήχηση με αυτό που είστε, δεν είναι εξαπάτηση.

8. Πείτε στους φίλους σας να καυχηθούν:

Όπως με οτιδήποτε άλλο στη στρατιωτική ζωή, δεν βλάπτει ποτέ να είσαι υπερβολικά προετοιμασμένος. Όταν πηγαίνετε σε μια συνέντευξη, φέρτε μερικά επιπλέον αντίγραφα του βιογραφικού σας σε περίπτωση που χρειαστεί να το δώσετε μαζί για μια δεύτερη συνέντευξη – ποτέ δεν ξέρετε. Εάν γράψατε “διαθέσιμες αναφορές κατόπιν αιτήματος”, βεβαιωθείτε ότι έχετε πράγματι αναφορές και ότι έχετε πληκτρολογήσει εκ των προτέρων μια σελίδα με αυτές τις αναφορές και τα στοιχεία επικοινωνίας τους έτοιμη και διαθέσιμη. Μην ξεχάσετε να ενημερώσετε τους ανθρώπους ότι τα έχετε χρησιμοποιήσει ως σημείο αναφοράς, ώστε να μην ανατινάξουν το εξώφυλλό σας και να πουν “Sara who” όταν κάποιος μελλοντικός εργοδότης σας καλεί πραγματικά.

9. Μην υποθέτετε:

Μην υποθέσετε ότι ο υπεύθυνος προσλήψεων γνωρίζει πώς είστε συνδεδεμένοι. Εάν γνωρίζετε καλά κάποιον στον οργανισμό, συμπεριλάβετε την «επαφή» σας στην πρώτη παράγραφο της συνοδευτικής επιστολής. Ορισμένοι σύζυγοι υποθέτουν ότι ένας εργοδότης γνωρίζει ότι είναι ικανός στον υπολογιστή ή ότι έχει διαθέσιμες συστάσεις κατόπιν αιτήματος. Δεν βλάπτει ποτέ να συμπεριλάβετε όλες τις σχετικές εργασιακές δεξιότητες. Μια άλλη υπόθεση που κάνουν οι άνθρωποι είναι ότι ο επαγγελματίας ανθρώπινου δυναμικού που εξετάζει το βιογραφικό σας γνωρίζει όλη την ορολογία που σχετίζεται με κάθε εργασία. Θέλετε να μείνετε μακριά από συντομογραφίες και ορολογία, ανεξάρτητα από το πόσο συνηθισμένη είναι η λέξη.

10. Δείξτε τα πράγματά σας:

Ένα όμορφο βιογραφικό που παραμένει στον υπολογιστή σας δεν θα σας φέρει αυτή τη δουλειά. Επικοινωνήστε με όλους τους στρατιωτικούς πόρους εργασίας και δημοσιεύστε το εκλεπτυσμένο βιογραφικό σας. Επιπλέον, εκτυπώστε μερικά επιπλέον αντίγραφα και φέρτε τα μαζί σας, ώστε καθώς δικτυώνεστε να μπορείτε να τα διαδώσετε. Δοκιμάστε επίσης παραδοσιακούς ιστότοπους αναζήτησης εργασίας και μην φοβάστε να βάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω. Πρέπει να φιλήσεις πολλά βατράχια πριν βρεις τον πρίγκιπά σου και το ίδιο ισχύει και για το κυνήγι εργασίας. Αγοράστε μερικούς ωραίους φακέλους και τοποθετήστε μερικά βιογραφικά σε αυτά για να τα αφήσετε στους οργανισμούς ιδεών σας. Εάν ένας οργανισμός δεν προσλαμβάνει, ρωτήστε τον αν μπορεί να κρατήσει το βιογραφικό σας στο αρχείο, σε περίπτωση που εμφανιστεί κάτι.

Τώρα ας ξεκινήσουμε!

o Γράψτε όλα όσα έχετε κάνει στο παρελθόν σχετικά με το εργασιακό σας ιστορικό από την πρώτη σας δουλειά μέχρι τώρα. Συμπεριλάβετε σχετική εθελοντική εργασία, σεμινάρια και εκπαίδευση που έχετε λάβει και δίπλα σε κάθε στοιχείο αναφέρετε τις δεξιότητες που αποκτήσατε, όπως απαντήσεις σε ένα τηλέφωνο 5 γραμμών, που παρουσιάστηκε σε μια ομάδα 50 ατόμων, έφερε σε Χ αριθμό δολαρίων σε έσοδα κ.λπ. .

o Δημιουργήστε ένα σκελετό βιογραφικό με το κύριο περιεχόμενο που θέλετε να μοιραστείτε με πιθανούς εργοδότες και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε το ως “σκελετό βιογραφικού” στον υπολογιστή σας. και στη συνέχεια μπορεί να θέλετε να δημιουργήσετε δύο διαφορετικά βιογραφικά για τις δύο κατευθύνσεις που κατευθύνεστε. Για παράδειγμα, το ένα βιογραφικό μπορεί να περιλαμβάνει όλη τη στρατιωτική εθελοντική εργασία σας και να είναι καταπληκτικό για την αίτηση για την τέλεια θέση σε έναν εργοδότη φιλικό προς τη σύζυγο και το άλλο βιογραφικό μπορεί να φαίνεται πιο εταιρικό και να περιλαμβάνει μόνο το εργασιακό σας ιστορικό, μια ταχυδρομική θυρίδα και ότι ” εξαιρετική» εταιρική επαφή στη συνοδευτική επιστολή.

o Ζητήστε από μέντορες (εκτός στρατού) να εξετάσουν το βιογραφικό σας και να σας δώσουν ειλικρινή σχόλια. Εξετάστε τους πόρους που έχετε στη διάθεσή σας στη βάση ή στείλτε μου e-mail στο Krista@militaryspousecoach.com για να προγραμματίσετε μια διαβούλευση για το βιογραφικό σας, η οποία περιλαμβάνει επεξεργασία, συζήτηση του βιογραφικού σας και πολλή υποστήριξη, καθοδηγώντας σας να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας!

Εάν θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μου ως προπονητής σας ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το επάγγελμα, μη διστάσετε να γράψετε: Krista@militaryspousecoach.com και εγγραφείτε στο ezine The Military Spouse Coach που προσφέρει χαμηλού κόστους, υψηλής ποιότητας προϊόντα προπόνησης που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε!

Video about Animal That Starts With A And Has 6 Letters

You can see more content about Animal That Starts With A And Has 6 Letters on our youtube channel: Click Here

Question about Animal That Starts With A And Has 6 Letters

If you have any questions about Animal That Starts With A And Has 6 Letters, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article Animal That Starts With A And Has 6 Letters was compiled by me and my team from many sources. If you find the article Animal That Starts With A And Has 6 Letters helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles Animal That Starts With A And Has 6 Letters

Rate: 4-5 stars
Ratings: 9233
Views: 8510579 8

Search keywords Animal That Starts With A And Has 6 Letters

Animal That Starts With A And Has 6 Letters
way Animal That Starts With A And Has 6 Letters
tutorial Animal That Starts With A And Has 6 Letters
Animal That Starts With A And Has 6 Letters free
#Resume #Tips #Military #Spouses

Source: https://ezinearticles.com/?Resume-Tips-For-Military-Spouses&id=1303538

Có thể bạn quan tâm: