You are searching about Animal Testing In China Required For Foreign Cosmetics Companies, today we will share with you article about Animal Testing In China Required For Foreign Cosmetics Companies was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic Animal Testing In China Required For Foreign Cosmetics Companies is useful to you.

KENAF – An Alternative Crop For Tropical and Temperate Agriculture

Εισαγωγή στο φυτό που μπορεί να σταματήσει την κοπή παλαιών δασών

Ο Hibiscus cannabinus L., το kenaf είναι μια ζεστή εποχή κάθε χρόνο που σχετίζεται στενά με το βαμβάκι (Gossypium hirsutum L.) και τις μπάμιες (Abelmoschus esculentus L.).

Το Kenaf μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οικιακή προμήθεια ινών κορδονιού για την κατασκευή σχοινιού, σπάγγου, επένδυσης χαλιού και λινάτσας. Η έρευνα, στις αρχές της δεκαετίας του 1940, επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη ποικιλιών υψηλής απόδοσης ανθεκτικών στην ανθρακνόζη, πολιτιστικών πρακτικών και μηχανημάτων συγκομιδής.

Το Kenaf Fiber είναι μια ιδανική φυτική και ανανεώσιμη πηγή ινών που έχει πολλά χαρακτηριστικά τόσο των ινών ξύλου όσο και των φυτικών ινών. Το Kenaf έχει πολλές χρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών υφαντικών ινών και ινών ξύλου. Οι ίνες που προκύπτουν είναι εξαιρετικά ισχυρές και πολύ ανθεκτικές. Το Kenaf έχει πολλές χρήσεις όπως:.

Πολτός, χαρτί και χαρτόνι (από διαδικασία υγρού τρόπου).

Πρότυπο χαρτί εφημερίδων που περιέχει μεταξύ 90% και 100% χημικό-θερμο-μηχανικό πολτό.

Τυπικό χαρτί εφημερίδων από μείγματα πολτού KTMP και απομελανωμένου πολτού από στρωμένο χαρτί.

Δημοσιογραφικό χαρτί από μείγματα θερμομηχανικού πολτού kenaf (KTMP) και ξυλοπολτού από Southern Pine.

Χαρτί γραφής και εκτύπωσης με σούπερ καλαντέρ από μείγματα που περιέχουν πολτό KTMP.

Διάφοροι τύποι χαρτιού γραφής και εκτύπωσης που περιέχουν KTMP.

Χαρτί με λεπτή επίστρωση από μείγματα που περιέχουν KTMP.

Διάφοροι τύποι λεπτού χαρτιού που περιέχουν πολτό KTMP.

Θειικός πολτός (Kraft) από ολόκληρο το στέλεχος κενάφ και από διαχωρισμένες ίνες.

Χημικός πολτός από ολόκληρο το στέλεχος kenaf ή από διαχωρισμένες ίνες που λαμβάνονται με μεθόδους διαφορετικές από την Kraft.

Ταινιοσανίδα, κυματοειδές χαρτόνι από πολτό κενάφ (από μηχανικές ή χημικές διεργασίες που χρησιμοποιούν ολόκληρο το στέλεχος κενάφ ή διαχωρισμένες ίνες).

Επένδυση για στέγες από τσόχα.

Πάνελ από σκληρό χαρτόνι κατασκευασμένα από ολόκληρα στελέχη ή διαχωρισμένες ίνες.

Κυτταρίνη για χημικές χρήσεις.

Χειροποίητο χαρτί τέχνης από ολόκληρα στελέχη κενάφ ή μόνο από διαχωρισμένες ίνες.

Πάνελ (ξηρά διεργασίες με χύτευση στρώματα από ίνες).

Χυτευόμενα στρώματα από ίνες για βιομηχανικές χρήσεις από ίνες Kenaf bast.

Φυσικές χυτευμένες ίνες για εσωτερικά πάνελ για αυτοκίνητα και αεροπλάνα.

Άκαμπτα καλουπωμένα προϊόντα: κουτιά, δίσκοι, τύμπανα, παλέτες κ.λπ. για τη συσκευασία, την αποθήκευση και την αποστολή βιομηχανικών προϊόντων.

Πατητή σανίδα και άλλα υλικά για χρήση στις βιομηχανίες επίπλων και κατασκευών.

Συμπιεσμένα μονωτικά πάνελ.

Διακοσμητικά πάνελ τοίχου.

Επενδύσεις από συμπιεσμένη ίνα για πόρτες και άλλες διακοσμητικές εφαρμογές (αρχιτεκτονικές).

Παραδοσιακές χρήσεις κορδονιού

Υλικό επένδυσης (για υποκατάσταση γιούτας και κενάφ που εισάγονται από την Ασία).

Κορδόνι, σχοινί και κορδόνι για να αντικαταστήσουν το εισαγόμενο κορδόνι.

Υλικό για στρώματα και έπιπλα.

Στρώματα από ίνες Bast εμποτισμένα με σπόρους γρασιδιού και απορροφητικούς παράγοντες για “στιγμιαία χλοοτάπητα”.

Στρώματα από ίνες Bast σε συνδυασμό με προϊόντα σάπιαστρωσης με ψεκασμό για τον έλεγχο της διάβρωσης του εδάφους.

Μαζικές χρήσεις ως απορροφητικό μέσο.

Απορρίμματα ζώων.

Προϊόντα κηπουρικής και ανθοκομίας.

Καθαρισμός διαρροών υγρών από εγκαταστάσεις σε βιομηχανικές περιοχές.

Καθαρισμός βιομηχανικών δαπέδων.

Πρόσθετο για λάσπες γεώτρησης σε πετρελαιοπηγές.

Προϊόντα φιλτραρίσματος.

Κοπρόχωμα

Υλικά συσκευασίας.

Αδρανές, φυσικό και βιοδιασπώμενο πληρωτικό, που χρησιμοποιείται αντί για αφρό πολυστυρενίου.

Συσκευασία για δώρα και προϊόντα χειροτεχνίας.

Φυσικά καύσιμα.

Βιομάζα για καύση σε διάφορες μορφές (σκόνη, ίνες πυρήνα και γενικά απόβλητα).

Αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο καλλιεργούνται περίπου 1.700.000 στρέμματα κενάφ. Αυτό συνήθως καλλιεργείται από έναν μικρό κάτοχο και από καλλιεργητές στην πίσω αυλή. Η Κίνα έχει πάνω από 250.000 στρέμματα, αλλά σχεδιάζει να καλλιεργήσει εκατομμύρια στρέμματα κενάφ. Για χιλιετίες το κενάφ χρησιμοποιείται για σχοινί, φαγητό, σπάγκο και σάκο. Ο Kenaf συνδυάζει τον περιβαλλοντισμό με την τεράστια ανάγκη για το πιο σημαντικό συστατικό της πολιτισμένης κοινωνίας, το χαρτί. Ταυτόχρονα μπορεί να βοηθήσει στον μετριασμό της κλιματικής αλλαγής που οφείλεται στην αποψίλωση των δασών. Είναι ένα εργοστάσιο που κερδίζει.

Το Kenaf συνεχίζει να χρησιμοποιείται στην Αφρική και την Ασία ως καλλιέργεια κορδονιού, επεξεργασμένο με τον ίδιο τρόπο για πάνω από 4000 χρόνια. Ωστόσο, το 2008, το kenaf ενηλικιώθηκε στον ανεπτυγμένο κόσμο λόγω της παράθεσης πολλών παραγόντων, όπως η υπερθέρμανση του πλανήτη, η εκτεταμένη αποψίλωση των δασών, οι υψηλές τιμές ενέργειας και τα ακραία καιρικά φαινόμενα που αναπτύσσονται σε ολόκληρο τον πλανήτη μας. Ως αποτέλεσμα αυτών των παραγόντων, η ανάγκη για μια περιβαλλοντικά ορθή εναλλακτική λύση στη χρήση ινών με βάση το ξύλο έχει αυξηθεί και θα συνεχίσει να επιταχύνεται στο αόριστο μέλλον.

Για πολλά χρόνια, το κενάφ θεωρούνταν απλώς μια περιβαλλοντική καινοτομία, που χρησιμοποιούνταν κυρίως από τους λεγόμενους οικοφανατικούς. Αγόρασαν kenaf ως ecopaper, επειδή δεν ήθελαν να αγοράσουν χαρτί από τσιπς από το Old Growth Forest. Πολλοί άνθρωποι δεν πίστευαν πραγματικά στην πιθανότητα της υπερθέρμανσης του πλανήτη και των παραγόντων που συμβάλλουν στην υπερβολική αποψίλωση των δασών που οδηγούν στην παγκόσμια κλιματική αλλαγή. Αλλά καθώς οι πάγοι της Αρκτικής συνέχισαν να λιώνουν, και όλο και πιο άγριος καιρός συνεχίζεται, οι τιμές του πετρελαίου επιταχύνονται και το παγκόσμιο δάσος μειώνεται, το κενάφ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των επερχόμενων περιβαλλοντικών επιχειρήσεων και της αειφόρου ανάπτυξης στη θάλασσα.

Το Kenaf είναι η ίνα που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο! Εγγραφείτε στους εταιρικούς ηγέτες που κινούνται προς την αειφορία

Κατά τη δεκαετία του 1950, το κενάφ αναγνωρίστηκε ως μια πολλά υποσχόμενη πηγή ινών για χαρτοπολτό. Οι ίνες Kenaf έχουν υποστεί επεξεργασία σε χαρτί εφημερίδων και χαρτί bond υψηλής ποιότητας.

Αν και το κενάφ θεωρείται συνήθως μια καλλιέργεια φυτικών ινών, η έρευνα δείχνει ότι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και, ως εκ τούτου, είναι μια πιθανή τροφή για τα ζώα. Η ακατέργαστη πρωτεΐνη στα φύλλα κενάφ κυμαινόταν από 21 έως 34 τοις εκατό, η ακατέργαστη πρωτεΐνη μίσχου κυμαινόταν από 10 έως 12 τοις εκατό και η ακατέργαστη πρωτεΐνη ολόκληρου του φυτού κυμαινόταν από 16 έως 23 τοις εκατό.

Το Kenaf μπορεί να ενσιρωθεί αποτελεσματικά και έχει ικανοποιητική πεπτικότητα με υψηλό ποσοστό εύπεπτης πρωτεΐνης. Η πεπτικότητα της ξηρής ύλης και των ακατέργαστων πρωτεϊνών στις ζωοτροφές κενάφ κυμαινόταν από 53 έως 58 τοις εκατό και 59 έως 71 τοις εκατό, αντίστοιχα, γεύμα Kenaf, που χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα σε σιτηρέσιο ρυζιού για πρόβατα, σε σύγκριση ευνοϊκά με ένα σιτηρέσιο που περιέχει αλεύρι μηδικής.

Εκτός από τη χρήση του kenaf για κορδόνι, οι ερευνητές του χαρτοπολτού και των ζωοτροφών έχουν διερευνήσει τη χρήση του ως απορριμμάτων πουλερικών και στρωμνής ζώων, ως παράγοντα όγκου για την κομποστοποίηση λυματολάσπης και ως βελτιωτικό του εδάφους σε γλάστρες. Τα πρόσθετα προϊόντα περιλαμβάνουν ταμπλό αυτοκινήτων, επένδυση χαλιών, κυματοειδές υλικό, ως “υποκατάστατο για υαλοβάμβακα και άλλες συνθετικές ίνες”, οικοδομικά υλικά (μοριοσανίδες διαφόρων πυκνοτήτων, πάχους και αντοχής στη φωτιά και στα έντομα), απορροφητικά, υφάσματα και ως ίνες στην εξαγωγή χυτευμένα πλαστικά.

Φωτοευαισθησία και Σποροπαραγωγή

Οι ποικιλίες Kenaf μπορούν να χωριστούν σε δύο μεγάλες ομάδες με βάση τη φωτοευαισθησία τους – φωτοευαίσθητες και φωτοευαίσθητες. Τυπικά, οι φωτοευαίσθητες ποικιλίες προτιμώνται για την παραγωγή ινών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δύο από αυτές τις ποικιλίες, οι Everglades 41 και Everglades 71, αναπτύχθηκαν από ερευνητές του USDA για να παρατείνουν τη βλαστική περίοδο προτού τα φυτά ξεκινήσουν την ανθοφορία. Οι φωτοευαίσθητες ποικιλίες ξεκινούν την ανθοφορία όταν το μήκος της ημέρας μειώνεται σε περίπου 12,5 ώρες. στα μέσα Σεπτεμβρίου στις νότιες πολιτείες. Στις φωτοευαίσθητες ποικιλίες, η έναρξη της ανθοφορίας προκαλεί μείωση της βλαστικής ανάπτυξης. Λόγω της καθυστερημένης έναρξης της ανθοφορίας και της αδυναμίας παραγωγής ώριμων σπόρων πριν από έναν θανατηφόρο παγετό, η παραγωγή σπόρων στις Ηνωμένες Πολιτείες για αυτές τις ποικιλίες περιορίζεται στη νότια Φλόριντα, την Κάτω Κοιλάδα του Ρίο Γκράντε του Τέξας και τις νοτιότερες Αριζόνα και Καλιφόρνια.

Οι φωτοευαίσθητες ποικιλίες (συχνά αναφέρονται ως ουδέτερες ημέρας) μπορούν να ξεκινήσουν την ανθοφορία και να παράγουν ώριμους σπόρους πριν από έναν θανατηφόρο παγετό βόρεια του γεωγραφικού πλάτους 300. Οι φωτοευαίσθητες ποικιλίες, όπως η Γουατεμάλα 4, η Γουατεμάλα 45, η Γουατεμάλα 48, η Γουατεμάλα 51 και η Κούβα 2032, μπορούν να ξεκινήσουν την ανθοφορία ημέρες μετά τη φύτευση (DAP), και πριν το μήκος της ημέρας μειώνεται σε 12,5 ώρες. Ως εκ τούτου, οι φωτοευαίσθητες ποικιλίες μπορούν να φυτευτούν τον Μάιο ή τις αρχές Ιουνίου στις κεντρικές Ηνωμένες Πολιτείες και έχουν ακόμη αρκετό χρόνο για να παράγουν ώριμους σπόρους. Η παλαιότερη παραγωγή ώριμων σπόρων για φωτοευαίσθητες ποικιλίες διευρύνει σημαντικά τις πιθανές περιοχές παραγωγής σπόρων.

Ως ζωοτροφή, το κενάφ συλλέγεται συνήθως σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης παρά ως καλλιέργεια φυτικών ινών. 60 έως 90 DAP σε σύγκριση με 120 έως 150 DAP. Κατά τη διάρκεια μιας συντομότερης καλλιεργητικής περιόδου, οι φωτοευαίσθητες ποικιλίες μπορούν να παράγουν αποδόσεις ξηρής ουσίας ισοδύναμες με τις φωτοευαίσθητες ποικιλίες, ενώ χρησιμοποιούν σπόρους που μπορούν να παραχθούν βορειότερα και σε μεγαλύτερη γεωγραφική περιοχή.

Συγκομιδή και σφαιροποίηση

Η αξιολόγηση του εξοπλισμού αγρού για τη συγκομιδή του κενάφ συνεχίζει να αποτελεί σημαντική πτυχή της εμπορευματοποίησης. Έχει αποδειχθεί ότι ο τυπικός εξοπλισμός κοπής, τεμαχισμού και δεματοποίησης χορτονομής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συγκομιδή του κενάφ είτε ως κτηνοτροφική είτε ως καλλιέργεια ινών. Το Kenaf μπορεί να δεματοποιηθεί σε μικρές τετράγωνες ή μεγάλες στρογγυλές μπάλες. Θεριζοαλωνιστικές μηχανές ζαχαροκάλαμου, με και χωρίς τροποποίηση, έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για τη συγκομιδή κενάφ. Σε περιοχές βαμβακοκαλλιέργειας, έχουν χρησιμοποιηθεί βαμβακερές μονάδες για αποθήκευση ψιλοκομμένου κενάφ στο χωράφι. Το Kenaf μπορεί επίσης να σφαιροποιηθεί για χρήση ως καλλιέργεια φυτικών ινών ή χορτονομής.

Η σφαιροποίηση του κενάφ αύξησε την πυκνότητά του κατά τουλάχιστον 390 τοις εκατό, επομένως, μειώνοντας το κόστος μεταφοράς και αποθήκευσης. Μπορεί να είναι οικονομικά συμφέρουσα η χρήση του διαθέσιμου εμπορικού εξοπλισμού συγκομιδής και επεξεργασίας αντί για επένδυση στην ανάπτυξη και παραγωγή ειδικού εξοπλισμού κενάφ. Ο κατάλληλος εξοπλισμός συγκομιδής και σφαιροποίησης είναι άμεσα διαθέσιμος σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αναπτύσσονται κινητές θεριζοαλωνιστικές μηχανές/διαχωριστές στο χωράφι, οι οποίοι θα κόβουν και στη συνέχεια θα διαχωρίζουν τις ίνες του ποδιού και του πυρήνα στο χωράφι.

Κατά τη συγκομιδή του κενάφ για χρήση ινών, η περιεκτικότητα σε υγρασία και η διαθεσιμότητα του εξοπλισμού είναι σημαντικά ζητήματα. Το Kenaf μπορεί να συλλεχθεί για φυτικές ίνες όταν είναι νεκρό, λόγω παγετού ή ζιζανιοκτόνων, ή όταν ακόμα αναπτύσσεται. Το ξηρό όρθιο κενάφ μπορεί να κοπεί και στη συνέχεια να τεμαχιστεί, να δεματοποιηθεί ή να μεταφερθεί ως ολόσωμοι μίσχοι. Εάν η διαδικασία ξήρανσης και αποφύλλωσης του κενάφ εξαρτάται από έναν θανατηφόρο παγετό, η ημερομηνία συγκομιδής θα ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή της πολιτείας όπου αναπτύσσεται η καλλιέργεια και τον χρόνο που απαιτείται για να στεγνώσει το κενάφ, εκτός εάν χρησιμοποιηθεί τεχνητή ξήρανση. Μεγάλο μέρος της γης που θα μπορούσε να φυτευτεί σε κενάφ δεν προσφέρεται για όψιμη συγκομιδή λόγω καιρικών συνθηκών και τύπου εδάφους.

Το ενεργά αναπτυσσόμενο κενάφ μπορεί να κοπεί και στη συνέχεια να αφεθεί να στεγνώσει στο χωράφι. Αφού στεγνώσει, το κενάφ μπορεί στη συνέχεια να τεμαχιστεί, να δεματοποιηθεί ή να μεταφερθεί ως κοτσάνια πλήρους μήκους. Η διαθεσιμότητα θεριζοαλωνιστική μηχανή/διαχωριστών στο χωράφι θα προσθέσει τις επιλογές συγκομιδής.

Το Kenaf είναι μια καλλιέργεια που συνήθως συλλέγεται στα τέλη του φθινοπώρου ή το χειμώνα, και μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια του έτους. Αυτό παρουσιάζει μερικές μοναδικές καταστάσεις όσον αφορά την προμήθεια και την αποθήκευση.

Εμπορία

Πρέπει να αναπτυχθούν πρόσθετες αγορές για το κενάφ ως καλλιέργεια ινών και ως τελικό προϊόν. Η ανάπτυξη του κενάφ ως καλλιέργεια ινών εξαρτάται από διάφορες συνθήκες. Αυτό που συμβαίνει στη δασική βιομηχανία στις περιοχές προϊόντων ξυλείας και χαρτοπολτού θα είναι σημαντικός παράγοντας για την ανάπτυξη του κενάφ σε μεγάλη βιομηχανία. χρόνο και κεφάλαιο σε μεγάλη κλίμακα.

Η ανάπτυξη κάθε νέας βιομηχανίας απαιτεί χρόνο, κεφάλαιο, επιστημονική έρευνα, έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων και τελικά σταθερές αγορές. Στη βιομηχανία κενάφ μέρος αυτής της εξέλιξης έχει ήδη συμβεί, αλλά πολλά πρέπει να γίνουν ακόμη.

Περίληψη

Η αποδοχή των Ηνωμένων Πολιτειών του κενάφ ως σημαντικής εμπορικής καλλιέργειας θα ενισχυθεί καθώς καθιερώνονται πρόσθετες χρήσεις για το κενάφ. Οι αυξημένες εργασίες παραγωγής, επεξεργασίας και ανάπτυξης προϊόντων που διεξάγονται στα κρατικά πανεπιστήμια της ιδιωτικής βιομηχανίας και στα εργαστήρια του USDA είναι ενθαρρυντικές και υποδηλώνουν ένα λαμπρό μέλλον για την καθιέρωση του κενάφ ως εμπορικής καλλιέργειας. Ωστόσο, για να γίνει το κενάφ μια βιώσιμη εναλλακτική γεωργική καλλιέργεια, πρέπει να δημιουργηθούν σταθερές αγορές που θα παρέχουν στους αγρότες οικονομική απόδοση ίση ή μεγαλύτερη από αυτή που λαμβάνουν τώρα για μια δεδομένη καλλιέργεια.

Προκειμένου το κενάφ να αντικαταστήσει αποτελεσματικά τα προϊόντα που κυκλοφορούν τώρα στην αγορά, θα πρέπει να είναι ίσης ή καλύτερης ποιότητας από αυτά που πρόκειται να αντικατασταθούν, να είναι άμεσα διαθέσιμο στη βιομηχανία και τους τελικούς χρήστες, να συγκομίζεται εύκολα και να έχει δυνατότητες οικονομικής παραγωγής.

Η πρόσθετη γεωργική έρευνα για τις τροπικές χώρες θα πρέπει να περιλαμβάνει τον έλεγχο ασθενειών και την προσαρμογή της ποικιλίας, μαζί με την αξιολόγηση των συστημάτων συγκομιδής και τα οικονομικά στοιχεία που είναι κατάλληλα για τις περιοχές παραγωγής και τα προϊόντα της χώρας τους.

Το Kenaf χρησιμοποιείται τώρα σε εσωτερικούς χώρους αυτοκινήτων και άλλα παρόμοια προϊόντα.

Video about Animal Testing In China Required For Foreign Cosmetics Companies

You can see more content about Animal Testing In China Required For Foreign Cosmetics Companies on our youtube channel: Click Here

Question about Animal Testing In China Required For Foreign Cosmetics Companies

If you have any questions about Animal Testing In China Required For Foreign Cosmetics Companies, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article Animal Testing In China Required For Foreign Cosmetics Companies was compiled by me and my team from many sources. If you find the article Animal Testing In China Required For Foreign Cosmetics Companies helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles Animal Testing In China Required For Foreign Cosmetics Companies

Rate: 4-5 stars
Ratings: 8353
Views: 99102606

Search keywords Animal Testing In China Required For Foreign Cosmetics Companies

Animal Testing In China Required For Foreign Cosmetics Companies
way Animal Testing In China Required For Foreign Cosmetics Companies
tutorial Animal Testing In China Required For Foreign Cosmetics Companies
Animal Testing In China Required For Foreign Cosmetics Companies free
#KENAF #Alternative #Crop #Tropical #Temperate #Agriculture

Source: https://ezinearticles.com/?KENAF—An-Alternative-Crop-For–Tropical-and-Temperate-Agriculture&id=1511777

Có thể bạn quan tâm: