You are searching about Animal Testing A Waste Of Time Resources And Lives, today we will share with you article about Animal Testing A Waste Of Time Resources And Lives was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic Animal Testing A Waste Of Time Resources And Lives is useful to you.

7 Simple World of Warcraft Gold Making Tips

Το να μην έχεις αρκετά χρήματα είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα ρεφρέν που ακούγονται στο Warcraft. Είναι γεγονός της ζωής ότι κάποιοι παίκτες είναι συνεχώς σπασμένοι. Αλλά εσείς δεν χρειάζεται να είναι. Συγκεντρώσαμε αυτήν τη λίστα με απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να μεγιστοποιήσετε την ικανότητά σας να κερδίζετε χρήματα, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε ποτέ ξανά μήπως έχετε αρκετό χρυσό.

7 ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ

Κανόνας 1: Θέστε έναν στόχο

Κανόνας 2: Διάλεξε το μονοπάτι σου

Κανόνας 3: Τσάντες

Κανόνας 4: Εξοικονομήστε, μην ξοδεύετε

Κανόνας 5: Πτώση, όχι αγορές*

Κανόνας 6: Πουλήστε στο Auction House

Κανόνας 7: Πάρτε ένα στήριγμα

ΚΑΝΟΝΑΣ 1: ΘΕΣΗ ΣΤΟΧΟΥ

Το πιο ουσιαστικό μέρος της εμπειρίας παιχνιδιού σας στην οικονομία της ελεύθερης αγοράς του WoW είναι να καθορίσετε τι θέλετε να κάνετε με τον χρυσό σας. Θέλετε να το ξοδέψετε σε συστατικά για να φτιάξετε ισχυρά όπλα και πανοπλίες; Θέλετε να ακολουθήσετε ένα επάγγελμα που είναι δαπανηρό και ακριβό; Ή θα προτιμούσατε να το αποθηκεύσετε ως μαξιλάρι ή για βροχερή μέρα; Ό,τι κι αν είναι, ερωτήσεις σαν αυτές θα σας βοηθήσουν να πλαισιώσετε το είδος του παίκτη που θα γίνετε.

Το να θέτεις έναν στόχο είναι σημαντικό, αλλά πρέπει πάντα να έχεις επίγνωση αυτού του στόχου. Ευκαιρίες για να αγοράσετε λαμπερά νέα αντικείμενα, όπλα, μπιχλιμπίδια και οτιδήποτε άλλο θα σας έρχονται πάντα. Αλλά να έχετε κατά νου τον στόχο σας. Όσο περισσότερο παραμένετε συγκεντρωμένοι, τόσο πιο εύκολο θα είναι να φτάσετε εκεί.

ΚΑΝΟΝΑΣ 2: ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο WoW. Οι παίκτες που είναι πιο επιτυχημένοι στο να κερδίζουν χρήματα (ανεξάρτητα από το επίπεδο τους) συνήθως το κάνουν τελειοποιώντας μια δεξιότητα ή ένα επάγγελμα. Δεν κυνηγούν απλώς όποιον όχλο βγαίνει στο δρόμο τους, αλλά ξεκινούν μόνο μετά από τους όχλους που τους βγάζουν χρήματα. Μερικοί παίκτες γδέρνουν ζώα και πουλάνε το δέρμα, άλλοι σκοτώνουν ανθρωποειδή και φτιάχνουν αντικείμενα από τα υφάσματα κ.λπ.

Το θέμα είναι το εξής: ανεξάρτητα από το επάγγελμα ή τις δεξιότητες που θα επιλέξετε να ακολουθήσετε, πρέπει να εστιάσετε σε αυτά για να κερδίσετε τη μεγαλύτερη αξία από αυτά. Η αλλαγή της στρατηγικής σας σε κάποιο σημείο του δρόμου μπορεί να είναι συνετή, αλλά η συνεχής αλλαγή στρατηγικών χωρίς λόγο θα καταλήξει σε απογοήτευση.

Παρακολουθήστε τον στόχο, κυριαρχήστε στο μονοπάτι που έχετε επιλέξει και θα κερδίσετε χρήματα πολύ πιο γρήγορα.

ΚΑΝΟΝΑΣ 3: ΤΣΑΝΤΕΣ

Ενώ μπορεί να αναρωτιέστε γιατί μια ενότητα για τις αποσκευές μπήκε στον οδηγό, ένα από τα πιο συνηθισμένα παράπονα που ακούγονται ξανά και ξανά στο περιβάλλον παιχνιδιών είναι το εξής: “Δεν έχω χώρο στο απόθεμά μου!”

Ως παίκτης χαμηλού επιπέδου, δεν θα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά τις τσάντες που χρειάζεστε αμέσως. Οι αρχικοί χαρακτήρες ξεκινούν με πέντε υποδοχές αποθέματος στις οποίες μπορούν να βάλουν τσάντες. Κάθε υποδοχή μπορεί να χωρέσει μια τσάντα με μέγιστο αριθμό 18 υποδοχών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κρατήσετε 18 αντικείμενα ανά τσάντα. (Σημείωση: Οι κυνηγοί χάνουν ένα ή δύο κουλοχέρηδες ανάλογα με το αν θέλουν ή όχι να φέρουν μια θήκη με φαρέτρα και πυρομαχικά.) Κάθε παίκτης ξεκινάει με ένα σακίδιο με 16 υποδοχές αντικειμένων. Χωρίς βοήθεια, ένας παίκτης χαμηλού επιπέδου μπορεί να είναι τυχερός να αντέξει οικονομικά μια τσάντα 6 θέσεων το πολύ εκτός από τα σακίδια του. Είναι επιτακτική ανάγκη να χρησιμοποιήσετε τον επόμενο καλύτερο πόρο σας: την τράπεζα.

Κάθε παίκτης έχει ξεχωριστή κρυφή μνήμη αποθέματος. Η τράπεζα σε κάθε μεγάλη πόλη επιτρέπει στους παίκτες να αποθεματοποιούν αντικείμενα που μπορεί να μην θέλουν ακόμη να κουβαλήσουν μαζί τους. Ως παίκτης χαμηλού επιπέδου, η χρήση της τράπεζας θα είναι απαραίτητη μέχρι να μπορέσετε να αντέξετε οικονομικά να αγοράσετε τσάντες μεγαλύτερης χωρητικότητας. Θα πρέπει να εστιάσετε οποιαδήποτε αρχική προσπάθεια δαπανών στο παιχνίδι στην αγορά σακουλών υψηλής χωρητικότητας. Όπως όταν βρίσκεστε στην έρημο, μπορεί να είναι απείρως απογοητευτικό να βρίσκεστε εκτός δωματίου και να πρέπει να «φύγετε από το αγρόκτημα» αναζητώντας έναν πωλητή ή έναν οίκο δημοπρασιών για να πετάξετε τα αγαθά σας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σύστημα αλληλογραφίας ως προσωρινή εγκατάσταση αποθήκευσης. Μπορείτε να ταχυδρομήσετε αντικείμενα σε άλλους παίκτες (ακόμα και στον εαυτό σας.) Ό,τι αντικείμενο επισυνάψετε στο μήνυμα αλληλογραφίας θα παραμείνει στο γραμματοκιβώτιο για 30 ημέρες. Αν και υπάρχει μια μικρή χρέωση για την αποστολή αντικειμένων και είναι σημαντικό να μην τα ξεχνάτε, η χρήση της αλληλογραφίας ως προσωρινής αποθήκευσης είναι πάντα μια επιλογή.

ΚΑΝΟΝΑΣ 4: ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ, ΜΗ ΔΑΠΑΝΕΤΕ

Η δημιουργία αποθεμάτων χρυσού είναι όπως κάθε άλλο εγχείρημα στο WoW. πρέπει να είσαι πενηντάρης. Ενώ αυτή η γυαλιστερή αύρα ενός μπλε ποιοτικού όπλου στο AH φαίνεται, το πιθανότερο είναι ότι η αγορά του, μακροπρόθεσμα, θα αποδειχθεί χάσιμο χρόνου και χρημάτων.

Ομολογουμένως, θα χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα καθώς ανεβαίνετε επίπεδο. Θα χρειαστεί να αγοράσετε πυρομαχικά ή να επισκευάσετε πανοπλίες ή να πετάξετε ένα γκριφόν από το ένα μέρος στο άλλο, αλλά αυτά είναι απαραίτητα έξοδα. Τα περιττά, αυτά που δεν χρειάζεσαι πραγματικά, αυτά είναι που σου τρώνε τα λεφτά και σε κάνουν πίσω. Πρέπει να τα αποφύγετε με κάθε κόστος.

Τα πρώτα κριτήρια για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου αποθέματος χρυσού είναι τα εξής: Πρέπει να είστε ξεκάθαροι σχετικά με τους οικονομικούς σας στόχους. Εάν εξοικονομείτε χρήματα για μια βάση 800 χρυσών, το να ξοδέψετε 30 γραμμάρια εκεί και 40 γραμμάρια εδώ θα κάνει την υλοποίηση των στόχων σας πολύ πιο δύσκολη. Ξέρω ότι αυτό ακούγεται σαν τη συμβουλή που μπορεί να σου δώσουν οι γονείς σου, αλλά αυτό που ισχύει εκτός του Azero ισχύει και μέσα. Είναι δεδομένο ότι δεν ζητάτε χρήματα, αλλά η αποταμίευση είναι μια πολύ σημαντική αρετή, η οποία απαιτεί πολλή υπομονή και επιμονή.

ΚΑΝΟΝΑΣ 5: ΣΤΑΓΟΝΕΣ, ΟΧΙ ΑΓΟΡΕΣ*

Λοιπόν, πώς αντισταθμίζετε τη φαγούρα για να αγοράσετε υψηλής ποιότητας μπλε ή πράσινα αντικείμενα με αξιοσέβαστα στατιστικά στοιχεία; Σκεφτείτε τα εξής: μπορείτε να αποκτήσετε καλά αντικείμενα δωρεάν και τα καλά αντικείμενα που είναι κάτω από το επίπεδο 60 είναι συνήθως σπατάλη χρημάτων.

Υπάρχει μια εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα, ωστόσο. Μπορείτε συχνά να βρείτε αντικείμενα που πωλούνται από προμηθευτές NPC που μπορούν να αγοραστούν και να μεταπωληθούν για κέρδος. Αυτή είναι μια αποτελεσματική στρατηγική που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κερδίσετε χρήματα, αλλά έχετε κατά νου ότι αυτός είναι ο μόνος λόγος για να το κάνετε. Δεν θέλετε να σπαταλήσετε χρήματα σε αντικείμενα για τον εαυτό σας, αν μπορείτε να το βοηθήσετε. Εάν θέλετε αυτά τα αντικείμενα υψηλής αξίας, θα χρειαστεί να συγκεντρώσετε ομάδες για να προχωρήσετε σε τρεξίματα παρουσίας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε ακόμα να έχετε μια ευκαιρία σε αυτά τα super-duper αντικείμενα χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε super-duper τιμές.

ΚΑΝΟΝΑΣ 6: ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Αν θέλετε να φτιάξετε χρυσό, πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και να κάνετε την έρευνα. Αντί να περιηγείστε σε αμέτρητα φόρουμ και ιστότοπους για να αναζητήσετε αυτή τη βασική φόρμουλα απόκτησης χρημάτων, οι περισσότεροι επιτυχημένοι παραγωγοί χρήματος είναι ειδικοί στη δυναμική των οίκων δημοπρασιών.

Ο οίκος δημοπρασιών είναι το μέρος όπου οι παίκτες πηγαίνουν για να αποκτήσουν εξοπλισμό, όπλα, μπιχλιμπίδια, φίλτρα και κάθε είδους πηγή που μπορεί να φανταστεί κανείς στο παιχνίδι. Υπάρχουν επίσης τακτικοί πωλητές, αλλά δεδομένου ότι αυτοί λειτουργούν από NPC, υπάρχει μικρή πιθανότητα να βρεθεί κάτι εξαιρετικά πολύτιμο. Ο οίκος δημοπρασιών είναι όπου οι παίκτες πηγαίνουν για να καθορίσουν την προσφορά και τη ζήτηση και να αγοράσουν και να πουλήσουν τα προϊόντα τους. Το να γνωρίζετε τι πουλάει και σε ποια τιμή είναι εξαιρετικά χρήσιμο για να γίνετε πωλητής μεγάλου όγκου.

Τώρα, ενώ άλλες στρατηγικές και οδηγοί μπορεί να σας πουν να κατεβάσετε ένα πρόσθετο οίκων δημοπρασιών για να διασταυρώσετε τα δεδομένα πωλήσεων, η πραγματικότητα είναι ότι δεν χρειάζεστε αυτό το πρόσθετο για να καθορίσετε την αγοραία αξία. Μια απλή σάρωση της τρέχουσας τιμής θα σας βοηθήσει να ορίσετε αποτελεσματικά τη δική σας τιμή πριν δημοσιεύσετε τα προϊόντα σας προς πώληση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε το αντικείμενο και να δείτε σε τι χρησιμεύει.

Το πρόσθετο του οίκου δημοπρασιών σάς επιτρέπει να σαρώσετε μεγαλύτερο όγκο πληροφοριών. Ωστόσο, απαιτεί να παραμείνετε ακίνητοι (συνήθως για πάνω από 10 λεπτά ή περισσότερα) ενώ ο σαρωτής εκτελεί τα δεδομένα.

Ακόμη και με αυτό το πρόσθετο στη θέση του, πρέπει να κάνετε την εργασία του ντετέκτιβ. Μια σάρωση κάθε μέρα σίγουρα θα σας βοηθήσει αν χρειάζεστε τεράστιες διατομές πληροφοριών. Αντίθετα, αυτό που προτείνουμε είναι κάθε φορά που έχετε έναν πόρο στην κατοχή σας, μην ανησυχείτε να τον απορρίψετε αμέσως. Επισκεφθείτε τον οίκο δημοπρασιών. Πληκτρολογήστε το αντικείμενο. Δείτε ποιο είναι το συνεχιζόμενο επιτόκιο. Περιμένετε μια ή δύο μέρες. Ξεπλύνετε και επαναλάβετε. Στη συνέχεια, λάβετε μια ενημερωμένη απόφαση σχετικά με τον καθορισμό της αξίας των αντικειμένων και των υλικών σας.

Εάν προσπαθείτε να πουλήσετε ένα αντικείμενο που δεν έχει προκάτοχο στα τετράγωνα των οίκων δημοπρασίας, υπάρχει μια μάλλον απλή μέθοδος για να λάβετε μια απάντηση: καλέστε για έλεγχο τιμής. Ακριβώς όπως το ταμείο στο σούπερ μάρκετ της περιοχής σας, μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε το γενικό κανάλι συνομιλίας σε οποιαδήποτε μεγάλη πόλη για να μάθετε ποια είναι η τρέχουσα τιμή για ένα προϊόν. Συγκεντρώστε τις πληροφορίες που λαμβάνετε ως αντάλλαγμα για να δημιουργήσετε μια λογική τιμή. Εάν εξακολουθείτε να επιμένετε να χρησιμοποιείτε ένα πρόσθετο για να έχετε μια πολύ μεγαλύτερη εικόνα, δοκιμάστε το http://www.auctioneeraddon.com και ακολουθήστε τις οδηγίες για να κάνετε λήψη του λογισμικού.

Μια άλλη μέθοδος είναι να κάνετε μια πρώτη προσφορά των αντικειμένων σας μέσω των γενικών καναλιών συνομιλίας ή συναλλαγών. Αυτή είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται ξανά και ξανά από τους παίκτες. Αν σας αρέσει η «αίσθηση» σε πραγματικό χρόνο της διαπραγμάτευσης, εδώ θα έχετε τη μεγαλύτερη επιτυχία.

ΚΑΝΟΝΑΣ 7: ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΟΡΟΥΣ

Ωστόσο, για τους περισσότερους παίκτες, η πιο ουσιαστική αναγκαιότητα δαπανών έρχεται με τη μορφή μοντούρας. Αυτό δεν είναι προαιρετικό. Θα χρειαστείτε ένα. Το βουνό είναι ένα ζώο ειδικά για τη φυλή που σας μεταφέρει σε όλο το Azeroth. Αυξάνει την ταχύτητα κίνησής σας κατά 60% (οι επικές βάσεις την αυξάνουν κατά 100%) και με τις νέες επικές βάσεις που αυξάνουν τις ταχύτητες έως και 280%, πιθανότατα δεν θα θέλετε να περπατάτε παντού. Αφού το οπλίσετε για τα πρώτα σαράντα επίπεδα, αυτό το πρόσθετο όφελος θα είναι αναμφίβολα μια σημαντική ανακούφιση. Οι βάσεις είναι αθόρυβες χρήσιμες όταν η αναζήτησή σας βρίσκεται στη μακρινή γωνία μιας ζώνης παιχνιδιών και δεν υπάρχουν σημεία πτήσης κοντά. Ανάλογα με το πώς χτίζετε τη φήμη σας στις μεγάλες πόλεις του παιχνιδιού, θα βρείτε περισσότερες επιλογές τοποθέτησης, αλλά όλοι οι παίκτες έχουν πρόσβαση σε τουλάχιστον ένα mount μόλις φτάσουν στο επίπεδο 40.

Εκτός κι αν είστε μάγος ή παλαντίνος που έχει συγκεκριμένες αποστολές για να πετύχει τις βάσεις ιππασίας του, θα πρέπει να φτιάξετε την πρωτεύουσα μόνοι σας. Δεδομένου ότι οι βάσεις δεν είναι καθόλου φθηνές, θα πρέπει να ξεκινήσετε αμέσως την εξοικονόμηση. Όμως, επειδή η βάση δεν είναι διαθέσιμη μέχρι το επίπεδο 40, έχετε λίγο χρόνο για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα χρήματά σας. Η άλλη δαπάνη σημαντικού μεγέθους είναι η ιππική σας ικανότητα. Στην πραγματικότητα είναι πιο ακριβό από την ίδια τη βάση, μπορεί να κοστίζει πάνω από 800 γραμμάρια. Ενώ η κατώτατη τιμή για ένα στήριγμα (και μαθήματα ιππασίας) είναι λίγο μικρότερη από 100 γραμμάρια. Μπορείτε πραγματικά να αναβάλλετε μέρος του κόστους και να λάβετε μείωση τιμής, εάν ανεβείτε τα σκαλοπάτια της φήμης από ουδέτερη σε εξυψωμένη εκτελώντας αποστολές για την πόλη σας. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε ζώνες που είναι κατάλληλοι για το επίπεδο (αν είστε επίπεδο 15, θέλετε να είστε σε μια ζώνη που είναι κατάλληλη για παίκτες επιπέδου 15). Επιπλέον, κάντε αποστολές σε ζώνες κατάλληλες για το επίπεδο που κρατούν πόλεις, κωμοπόλεις ή οικισμούς που έχουν την ίδια φυλή. Αν είμαι άνθρωπος που θέλει να ανέβει στο άλογό μου και να μειώσει το κόστος, θα επικεντρώσω τον χρόνο μου στην εκτέλεση αποστολών από το Stormwind και τις γύρω ανθρώπινες πόλεις όπως το Goldshire, το Darkshire και το Southshore. Δεν θα ήθελα να εστιάσω τον χρόνο μου σε μέρη όπως το Astranaar ή το Auberdine, που αποτελούνται από πληθυσμούς ξωτικών και αναζητήσεις που δίνουν πόντους φήμης προς το Darnassus. Μετά το επίπεδο 40, μπορώ πάντα να επιστρέψω και να ολοκληρώσω αυτές τις αποστολές. Αυτό θα τονώσει τη φήμη σας στην πόλη σας και θα σας φέρει πολύ πιο κοντά σε έναν τετράποδο φίλο.

Και αυτό είναι όλο. Λάβετε υπόψη αυτούς τους απλούς στόχους και εγγυόμαστε ότι θα κερδίσετε περισσότερα χρήματα από ό,τι πριν.

Video about Animal Testing A Waste Of Time Resources And Lives

You can see more content about Animal Testing A Waste Of Time Resources And Lives on our youtube channel: Click Here

Question about Animal Testing A Waste Of Time Resources And Lives

If you have any questions about Animal Testing A Waste Of Time Resources And Lives, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article Animal Testing A Waste Of Time Resources And Lives was compiled by me and my team from many sources. If you find the article Animal Testing A Waste Of Time Resources And Lives helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles Animal Testing A Waste Of Time Resources And Lives

Rate: 4-5 stars
Ratings: 8381
Views: 77404818

Search keywords Animal Testing A Waste Of Time Resources And Lives

Animal Testing A Waste Of Time Resources And Lives
way Animal Testing A Waste Of Time Resources And Lives
tutorial Animal Testing A Waste Of Time Resources And Lives
Animal Testing A Waste Of Time Resources And Lives free
#Simple #World #Warcraft #Gold #Making #Tips

Source: https://ezinearticles.com/?7-Simple-World-of-Warcraft-Gold-Making-Tips&id=959867

Có thể bạn quan tâm: