You are searching about Animal Spirit Guide Cardinal Loved One Who Has Passed, today we will share with you article about Animal Spirit Guide Cardinal Loved One Who Has Passed was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic Animal Spirit Guide Cardinal Loved One Who Has Passed is useful to you.

Colours In The Sanctuary Garden

Η άνοιξη είναι στον αέρα και το ίδιο και το Holi (το ινδικό φεστιβάλ των χρωμάτων). Αυτή η εποχή του χρόνου έχει να κάνει με τη φρεσκάδα. Τι άλλο μπορεί να είναι μια δικαιολογία για να αγκαλιάσουμε τα χρώματα και να δώσουμε προσωπική πινελιά για να βελτιώσουμε τους προσωπικούς μας χώρους; Ο καθένας από εμάς λαμβάνει χρωματικές αποφάσεις καθημερινά. Ποιο χρώμα να φορέσω; Αυτό το κασκόλ ή εκείνη η γραβάτα; Χυμός πορτοκαλιού ή πράσινο αχλάδι; Κάποιες αποφάσεις λαμβάνονται πολύ αβίαστα – το υποσυνείδητό μας μας καθοδηγεί κρυφά χωρίς καν να καταλάβουμε πότε συμβαίνει αυτό. Αλλά, για να έχουμε πλήρη επίγνωση των χρωμάτων που πρέπει να αγκαλιάσουμε στα σπίτια και τα γραφεία μας, πρέπει να πατήσουμε απαλά το κουμπί επαναφοράς. Λοιπόν, τι μας έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε για χρώματα; Εποχές…λουλούδια…ουράνια τόξα…έπιπλα…κουρτίνες…ταπισερί…φύση;

Στο τελευταίο άρθρο, μιλήσαμε για χώρους που σχεδιάζονται με ζωντανή συνείδηση ​​ενός οργανισμού και πώς αυτός ο «κάποιος ξεχωριστός» είναι η βάση όλου του σχεδιασμού. Αυτό το άτομο, γνωστό ως «Vaastu-purush» βρίσκεται επίπεδη στην κοιλιά του – συμμετρικά κατά μήκος ενός άξονα καθρέφτη και ταιριάζει όμορφα μεταξύ τους σε ένα τετράγωνο πλέγμα. Ας τον εξερευνήσουμε με νέο φως…και χρώμα!!! Η φύση μας παρέχει και τα επτά χρώματα του ουράνιου τόξου (τα οποία αντιστοιχούν στα επτά ενεργειακά τσάκρα ή κέντρα του σώματος) – κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, μπλε, λουλακί και βιολετί. Τα ίδια χρώματα του ουράνιου τόξου συνδέονται με διάφορα όργανα του σώματος. Έτσι αναδεικνύουν τις αντιδράσεις στο σώμα θεραπεύοντάς το ή διαταράσσοντάς το. Η έρευνα δείχνει επίσης ότι η διάθεση, η υγεία και η ευεξία μπορούν να επηρεαστούν από τη χρωματοθεραπεία. Το Vaastu χρησιμοποιεί επίσης συγκεκριμένα χρώματα σε καθεμία από τις βασικές κατευθύνσεις για να ενισχύσει την καλή τύχη, την υγεία και τον πλούτο. Αυτό συμβαίνει γιατί κάθε κατεύθυνση διέπεται από έναν πλανήτη, ο οποίος έχει κυρίαρχο χημικό στοιχείο – που αντιπροσωπεύεται από ένα συγκεκριμένο χρώμα. Πάρτε για παράδειγμα την Αφροδίτη – έναν πλανήτη με υψηλή περιεκτικότητα σε θείο που έχει κίτρινο χρώμα και κυβερνά τη νοτιοανατολική κατεύθυνση. Επιστημονικά αυτό μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι, αντιλαμβανόμαστε το χρώμα μόνο λόγω του ηλιακού φωτός και η ένταση του ηλιακού φωτός αλλάζει σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν επίσης αιγυπτιακούς ναούς χιλιάδων ετών που χρησιμοποιούν τους ίδιους τρόπους ηλιοφάνειας για να θεραπεύσουν με καθαρό χρώμα. Στην ελληνική πόλη της Ηλιούπολης είχαν ακόμη και την Πόλη του Ήλιου. Όταν το φως του ήλιου εισήλθε στο κτίριο, οι ακτίνες του χωρίστηκαν σε χρώματα του φάσματος και τα μεμονωμένα χρώματα «μεταφέρονταν» σε διαφορετικό δωμάτιο όπου οι άνθρωποι λούζονταν με το χρώμα που απαιτούσε η κατάσταση της υγείας τους.

Σκοπεύετε να διακοσμήσετε ξανά το σπίτι σας; Ή μπορεί να είστε πρόσφατα και να μην είστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα; Σκέφτεστε να δοκιμάσετε νέες κουρτίνες, λουλούδια, τεχνουργήματα, πίνακες ζωγραφικής, μαξιλάρια, αιθέρια έλαια και πολλά άλλα. Αφήστε μας να ενεργοποιήσουμε τους χώρους γύρω μας εφαρμόζοντας έναν νέο τρόπο χρήσης χρωμάτων. Αυτή η άσκηση θα σας οδηγήσει στα βήματα για να φτιάξετε το δικό σας Sanctuary Garden σε ένα ευρύ φάσμα περιοχών γύρω από το χώρο σας.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΑΣ; Φωτίστε τα βορειοανατολικά του σπιτιού ή του χώρου του γραφείου σας με το φως του ήλιου – ΚΙΤΡΙΝΟ. Τα βορειοανατολικά αντιπροσωπεύονται από τον Δία, την υψηλότερη θεότητα των Ρωμαίων και των Ελλήνων. Το ιδανικό χρώμα εδώ είναι το κίτρινο ή το χρυσό καθώς σημαίνει καθαρότητα. Ο συλλογισμός – ο προκύπτων φορέας των ζωτικών ενεργειών ρέει πάντα από τα βορειοανατολικά προς τα νοτιοδυτικά. Αυτή η ροή απεικονίζεται επίσης από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών του Vastu-purush που ελέγχει ολόκληρο το ενεργειακό πεδίο. Είναι το καλύτερο χρώμα για χρήση σε ιδιωτικές αίθουσες μελέτης, βιβλιοθήκης ή διαλογισμού για να το κάνει ευχάριστο για ανάγνωση και ιδιωτική περισυλλογή. Δοκιμάστε τουλίπες – το σύμβολο για την Τουρκική Αυτοκρατορία συμβολίζει τη φαντασία, την ονειροπόληση, τον τέλειο εραστή και μια δήλωση αγάπης. Οι κίτρινες τουλίπες σημαίνουν «υπάρχει λιακάδα στο χαμόγελό σου» και χαρούμενες σκέψεις. Λέγεται ότι οι τουλίπες πήραν το όνομά τους λόγω της ομοιότητας με το κάλυμμα κεφαλής που φορούσαν οι άνθρωποι στη Μέση Ανατολή, όπως οι Πέρσες – το τουρμπάνι. Μετατράπηκε στα λατινικά, έγινε “τουλίπα”, εξ ου και το όνομα τουλίπες. Θα είναι πάντα χαρούμενα, διεγερτικά και ενθαρρυντικά. Η ανατολή κυβερνάται από τον Ήλιο. Το προτιμώμενο χρώμα εδώ είναι το φωτεινό λευκό που δίνει καθαρότητα. The Reasoning – η ηλιακή ενέργεια ζωής εισέρχεται στο οικόπεδο από τα ανατολικά φέρνοντας ζεστασιά – λάμπει και ακτινοβολεί ολόκληρη την περιοχή. Αυτή η κατεύθυνση λοιπόν θα πρέπει να σχεδιαστεί με ζεστασιά και να διακοσμηθεί πιο ανοιχτά, καθαρά και αρμονικά. Ιδανικά η κύρια είσοδος, η αίθουσα προσευχής ή η τραπεζαρία βρίσκονται εδώ. Οι ορχιδέες συμβολίζουν την αγάπη, την ομορφιά, τη φινέτσα, τη στοχαστικότητα και την ώριμη γοητεία. Το όνομά του προέρχεται από την Αρχαία Ελλάδα και συνδέεται επίσης με την πολυτέλεια, τον πλούτο και σύμβολο ανδρισμού. Έχει την ικανότητα να αναπτύσσεται οπουδήποτε και έχει τη δύναμη αντίστασης να ανθίζει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, γεγονός που το κάνει σύμβολο αγάπης. Η ροζ ορχιδέα μεταδίδει αγνή στοργή και είναι επίσης το λουλούδι της 14ης επετείου του γάμου. Ένα άλλο λευκό λουλούδι, το Daisy που σημαίνει κυριολεκτικά «μάτι της ημέρας» επειδή ανοίγει την αυγή συμβολίζοντας νέα ξεκινήματα. Τίποτα δεν μπορεί ποτέ να είναι τόσο φρέσκο ​​όσο μια μαργαρίτα αν και αυτά τα λουλούδια είναι 4000 ετών. Αυτό το λουλούδι που συχνά απεικονίζεται σε λιβάδια σε μεσαιωνικούς πίνακες φέρνει αγνότητα, αθωότητα, πιστή αγάπη, ομορφιά, υπομονή και απλότητα.

Τα νοτιοανατολικά κυβερνώνται από το στοιχείο φωτιά και τον πλανήτη Αφροδίτη. Ο συλλογισμός – ο πλανήτης Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την αγάπη, τη θηλυκότητα, την αισθητική και επίσης την επιτυχία στην καριέρα κάποιου. Είναι ο κίτρινος χρωματικός κώδικας σε συνδυασμό με το στοιχείο φωτιάς, βελτιώνει το μαγείρεμα και την καλή υγεία καθιστώντας το ιδανικό για την τοποθέτηση της κουζίνας. Το λευκό είναι το προτιμώμενο χρώμα για να εξισορροπηθεί η λάμψη και η ελαφρότητα του στοιχείου της φωτιάς. Το κίτρινο, το πορτοκαλί, το ροζ ροζ, η σοκολάτα και τα κόκκινα χρώματα είναι επίσης καλά χρώματα για την κουζίνα. Η θέρμανση, οι ηλεκτρικοί πίνακες, τα τζάκια και οποιεσδήποτε άλλες συσκευές συνδέονται με το στοιχείο φωτιάς μπορούν επίσης να τοποθετηθούν με ασφάλεια εκεί. Το South είναι για βαριές ενέργειες που είναι ιδανικά για έναν ήρεμο και χαλαρωτικό ύπνο. Ο πλανήτης του, ο Άρης, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε Σίδηρο (Fe) και το ιδανικό χρώμα εδώ είναι το κοραλί κόκκινο ή ροζ. Το κόκκινο μπορεί να προσφέρει αποφασιστικότητα, διεκδίκηση, σωματική δύναμη και μαχητικό πνεύμα στους κατοίκους, αλλά επίσης συνδέουμε πολύ εύκολα το κόκκινο με θυμό, ενέργεια και ενθουσιασμό. Ο Νότος είναι η κατεύθυνση του θανάτου και ο σκοπός της ζωής αλλά όχι με αρνητική έννοια γιατί ο θάνατος και η ζωή, ο σκοπός και η καταστροφή συνδέονται στενά μεταξύ τους. Ένα ζωντανό με μεγάλα παράθυρα και βεράντες στο νότο λειτουργεί αν φροντίσει κανείς να μην ανοίξει ολόκληρο το νότο και ο βορράς είναι εξίσου ισορροπημένος και ο χειρισμός του γίνεται με προσοχή. Μια αποθήκη ή αποθήκη γενικά ή μια σκάλα ταιριάζουν επίσης με τη βαρύτητα του νότου.

Είσαι άνθρωπος LILY; Τα κρίνα θεωρούνται το αστέρι του καλοκαιριού, γιατί ανθίζουν όταν τα άλλα λουλούδια έχουν ξεθωριάσει. Ο μύθος λέει ότι ένα κρίνο φύτρωσε από τα δάκρυα της Εύας όταν την έριξαν από τον Κήπο της Εδέμ. Στη συμβολική γλώσσα των Ταρώ, το κρίνο έχει συμβολισμό της αγνότητας, της αθωότητας και της γονιμότητας. Το κρίνο είναι ένα συμβολικό λουλούδι της υγείας και της ελευθερίας να είμαστε ο εαυτός μας – να μεγαλώνουμε και να δημιουργούμε νέες σχέσεις και γεννήσεις. Το Master Bedroom βρίσκεται καλύτερα στα νοτιοδυτικά, που κυβερνάται από τον σκιώδη πλανήτη, Rahu. Το ροζ είναι ένα ευνοϊκό χρώμα για την κρεβατοκάμαρα. Το ανοιχτό μπλε και το ανοιχτό πράσινο είναι επίσης καλό για την κρεβατοκάμαρα. Ο συλλογισμός – Rahu σημαίνει επέκταση, ένταση, σκληρή δουλειά και υλικό κέρδος. Αλλά, όπως όλα, έχει επίσης μια σκοτεινή πλευρά που οδηγεί στην απληστία και τη βία. Το ροζ είναι η σωστή ισορροπία μεταξύ του κόκκινου από το νότο και του μπλε από τη δύση. Προτιμάται επίσης ένα χαλαρωτικό χρώμα όπως το μπλε. Τα ροζ, πράσινα και μπλε χρώματα είναι καλά για την τραπεζαρία στα δυτικά για να το κάνουν αναζωογονητικό για φαγητό και διασκέδαση για την οικογένεια. Μαύρο και άσπρο ή μείγμα μαύρου και λευκού στα δυτικά θα πρέπει να αποφεύγεται. Η επιτυχία είναι η πιο κοινή έννοια του λουλουδιού δάφνης – ο πιο εύκολος και πιο ανεκτικός αειθαλής θάμνος, που θα φωτίσει κάθε σκοτεινή γωνία του δωματίου με την χαρούμενη παρουσία του. Η δάφνη του εδάφους είναι σύμβολο επιμονής, ικανότητας να διατηρείς τις πιθανότητες, να ξεπερνάς τα εμπόδια και να βγαίνεις νικητής. Το βουνό Δάφνη συνδέεται συνήθως με την υψηλή φιλοδοξία, η οποία παρακινεί ένα άτομο να φτάσει προς τα έξω και προς τα πάνω στη ζωή. Το λουλούδι του Λωτού κρατά από μόνο του το μυστικό της ευτυχίας, της ευθυμίας και της φώτισης. Βασικά συμβολίζει τη διαύγεια της καρδιάς αλλά και του νου. Μερικοί μελετητές έχουν μιλήσει ακόμη και για το άνθος του λωτού που είναι μια καθολική αναπαράσταση της πνευματικής παρουσίας στις ανθρώπινες ζωές. Το παρατεταμένο άρωμα των λουλουδιών του λωτού έχει την τέλεια δυνατότητα να φέρει ένα τρυφερό χαμόγελο στα χείλη οποιουδήποτε. Στην αιγυπτιακή μυθολογία, ο Λωτός συνδέεται με τον ήλιο, επειδή άνθιζε την ημέρα και έκλεινε τη νύχτα. Είναι ένα ιερό λουλούδι για τους Βουδιστές και ένα από τα οκτώ ευοίωνα ζώδια του Βουδισμού – ένας λωτός με οκτώ πέταλα. Ένα μπουμπούκι συμβολίζει το δυναμικό και το ανέγγιχτο από την ακαθαρσία. Δεδομένου ότι οι σπόροι έχουν βρεθεί ότι διαρκούν για χιλιάδες χρόνια και εξακολουθούν να είναι τέλειοι για εκ νέου βλάστηση, είναι ένα σύμβολο ισχυρής ζωτικής δύναμης που θα μπορούσε να αντέξει εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Το άνθος του λωτού αντιπροσωπεύει έτσι μακροζωία, υγεία, τιμή και καλή τύχη. Αυτό το βάθος σκέψης έχει κάνει τον λωτό το Εθνικό λουλούδι της Ινδίας. Την ώρα του ηλιοβασιλέματος, όταν ο Ήλιος βρίσκεται στη δύση, ο άνθρωπος αντιλαμβάνεται ότι οι δραστηριότητες της ημέρας τον έχουν εξουθενώσει.

Η δύση είναι όπου μετά τη δύση του ηλίου τα πουλιά επιστρέφουν και ομοίως οι δραστηριότητες του ανθρώπου γίνονται γενικά πιο αργές στη δύση. Το σκεπτικό: Το σώμα απαιτεί ηρεμία και χαλάρωση μετά τη δύση του ηλίου. Αυτή η κατεύθυνση κυβερνάται από τον Κρόνο και το χρώμα που προτιμάται εδώ θα πρέπει να είναι γκρι ή σκούρο μπλε που είναι για ικανοποίηση, ωριμότητα και θάρρος. Μια μελέτη, ένα δωμάτιο για παιδιά, μια τραπεζαρία ή μια αποθήκη/αποθήκη, τουαλέτες ή το στούντιο ενός καλλιτέχνη μπορούν να τοποθετηθούν καλύτερα εκεί. Το μπλε πάντα ηρεμεί και ηρεμεί το μυαλό για να ανακουφίσει πολλά είδη πόνου. Ωστόσο, εάν ένα άτομο γίνει πολύ «μπλε», αυτό υποδηλώνει ότι είναι πολύ παθητικό και πολύ εσωστρεφές – όλα αυτά μπορεί να οδηγήσουν σε κατάθλιψη. Πάρτε το λουλούδι της Ίριδας – υποδηλώνει πίστη, ελπίδα, σοφία, θάρρος και θαυμασμό. Η ελληνική θεά Ίρις, η αγγελιοφόρος των θεών και η προσωποποίηση του ουράνιου τόξου, λειτούργησε ως σύνδεσμος μεταξύ ουρανού και γης. Η πιο δημοφιλής ποικιλία είναι το βαθύ μπλε χρώμα που μπορεί να φέρει σε μια χαλαρή κατάσταση. Οι μοβ πασχαλιές συμβολίζουν τα πρώτα συναισθήματα της αγάπης, ενώ οι λευκές πασχαλιές αντιπροσωπεύουν τη νεανική αθωότητα. Δεν θα παραλείψει ποτέ να εμπνεύσει ηρεμία και χαλάρωση. Ένα πιο σκούρο μωβ έχει μια πιο θεραπευτική επίδραση, όπως ακριβώς είναι η Ivy για την αγάπη, την πίστη, τη φιλία και τη στοργή. Ο καλοκαιρινός ήλιος σκορπίζει τη μαγεία των Ivy Flowers. Από καιρό, ο Ivy στέκεται ως έμβλημα της αληθινής αγάπης. Συμβολιζόμενος ως γυναίκα, ο Κισσός είναι ίσως ένα από τα πιο ρομαντικά φυτά που υφαίνουν το θαύμα της στοργής, της φροντίδας, της ζεστασιάς, της αγάπης και της σταθερότητας με τον πιο κομψό τρόπο. Πολλά περισσότερα από το να είναι απλώς ένα λουλούδι αγάπης, ο Ivy φέρνει την υπόσχεση ενός καλύτερου αύριο μέσα στη μαγεία του.

Ερχόμαστε στη βορειοδυτική γωνία, η δεύτερη καλύτερη επιλογή για την κουζίνα. Προτιμάται επίσης για ξενώνα, γραφείο ή ντουλάπι, για κάθε είδους οχήματα, κατοικίδια ή ζώα, παιδική χαρά ή κήπο με βότανα. Ο συλλογισμός – το βορειοδυτικό είναι σημαντικό στη ζωή ενός ατόμου επειδή είναι υπεύθυνο για την κίνηση και την αλλαγή, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Αυτό αναφέρεται επίσης στις σχέσεις με άλλους ανθρώπους, τις φιλίες και το εμπόριο. Κυβερνάται από το φεγγάρι. Το ιδανικό χρώμα εδώ είναι επομένως, το λευκό ή το ανοιχτό κίτρινο καθώς υποδηλώνει αγνότητα και πλούτο. Ο Βορράς κυβερνάται από τον Ερμή και το κατάλληλο χρώμα για αυτή την κατεύθυνση είναι το πράσινο καθώς αυτό δίνει ευφυΐα και πλούτο. Επιλέξτε πράσινο χρώμα για το παιδικό υπνοδωμάτιο για να αυξήσετε τη συγκέντρωση για μάθηση και μελέτη. Μπορεί επίσης να κρατηθεί για το σαλόνι με ανοιχτούς και μεγάλους χώρους εισόδου που περιβάλλονται από πράσινα φυτά. Ο συλλογισμός – ο βορράς είναι η ιδανική κατεύθυνση για ανάκαμψη και θεραπεία από όπου εισέρχονται όλα τα οργανικά, γήινα μέρη της ενέργειας της ζωής. Το πράσινο είναι το χρώμα της ειρήνης, της ελπίδας και της θεραπείας και είναι μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ των ζεστών, ζωηρών χρωμάτων και των πιο ψυχρών, πιο χαλαρωτικών χρωμάτων. Εφαρμόζει πραγματικά μια μετάβαση από τη γη στους ουρανούς. Η ποιότητα του φωτός στο βορρά το καθιστά ιδανικό για προκλητικές και σημαντικές δραστηριότητες όπως η μελέτη, η ίδρυση στούντιο ή η έκθεση τεχνών. Η φτέρη ήταν ένα από τα πρώτα φυτά στη Γη και ένα υπέροχο αρχιτεκτονικό φυτό. Όμορφο, ευέλικτο, συναρπαστικό, απτικό, στιβαρό και μακρόβιο και δίνει μια αίσθηση ευεξίας σε κάθε χώρο. Οι φτέρες μπορούν να βρεθούν να επιπλέουν, να βυθίζονται, να σκαρφαλώνουν, στις άκρες του νερού, σε σχισμές, δάση, ερήμους, σε βουνά και ψηλά στον θόλο των τροπικών δέντρων τροπικών δασών.

Λοιπόν, αισθάνεστε ακόμα λίγο ‘Off Colour’; Ας μην ξεχνάμε, τα χρώματα λειτουργούν σε όλα τα επίπεδα – από ένα τεράστιο ανοιχτό πάρκο στα βόρεια μιας πόλης μέχρι έναν καταπράσινο λουλουδάτο κήπο στην είσοδο ενός σπιτιού ή απλά, ένα μικρό κόκκινο βάζο με ροζ λουλούδια στη δεξιά γωνία μιας κουζίνας . Δοκιμάστε νέους τρόπους για να προσθέσετε χρώμα στον κήπο του καταφυγίου σας – είτε με βότανα, φυτά, έπιπλα, λάδια, σκαλιστά κεριά, φώτα ή απλά ένα γλείψιμο χρώματος!

Η ευτυχία και η αφθονία είναι όλα για εσάς – στον χώρο και στο μυαλό σας… απλά δώστε του μια ευκαιρία!

Video about Animal Spirit Guide Cardinal Loved One Who Has Passed

You can see more content about Animal Spirit Guide Cardinal Loved One Who Has Passed on our youtube channel: Click Here

Question about Animal Spirit Guide Cardinal Loved One Who Has Passed

If you have any questions about Animal Spirit Guide Cardinal Loved One Who Has Passed, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article Animal Spirit Guide Cardinal Loved One Who Has Passed was compiled by me and my team from many sources. If you find the article Animal Spirit Guide Cardinal Loved One Who Has Passed helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles Animal Spirit Guide Cardinal Loved One Who Has Passed

Rate: 4-5 stars
Ratings: 9933
Views: 66146970

Search keywords Animal Spirit Guide Cardinal Loved One Who Has Passed

Animal Spirit Guide Cardinal Loved One Who Has Passed
way Animal Spirit Guide Cardinal Loved One Who Has Passed
tutorial Animal Spirit Guide Cardinal Loved One Who Has Passed
Animal Spirit Guide Cardinal Loved One Who Has Passed free
#Colours #Sanctuary #Garden

Source: https://ezinearticles.com/?Colours-In-The-Sanctuary-Garden&id=6127356

Có thể bạn quan tâm: