You are searching about Animal Show.With Guy Who Got Mail From Elephant, today we will share with you article about Animal Show.With Guy Who Got Mail From Elephant was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic Animal Show.With Guy Who Got Mail From Elephant is useful to you.

Four Steps to Satisfy All Your Cravings to Achieve Happiness and Bliss

Οι άνθρωποι προσπαθούν να επιτύχουν την ευτυχία με οποιοδήποτε κόστος. Είναι πρόθυμοι να πληρώσουν οποιοδήποτε τίμημα για να κάνουν τον εαυτό τους ευτυχισμένο ή να αγοράσουν την ευτυχία για το μέλλον. Αν ρωτήσετε έναν νέο επάγγελμα που κουράζει 18 ώρες την ημέρα γιατί εργάζεται τόσο σκληρά. Είναι πιθανό να αποδώσει τον κόπο του για να πετύχει την ευτυχία. Ακόμα κι αν ο άμεσος στόχος του μπορεί να είναι να βγάλει χρήματα, ωστόσο ο απώτερος στόχος του είναι η ευτυχία και τα χρήματα είναι απλώς ένα μέσο για την επίτευξη αυτού του στόχου. Οι άνθρωποι που λαχταρούν επίσης την εξουσία πιστεύουν ότι η δύναμη θα τους έδινε ευτυχία. Οι άνθρωποι που λαχταρούν για τη σωματική και αισθησιακή ευχαρίστηση το κάνουν για να επιτύχουν την ευτυχία. Ωστόσο, όλος ο πλούτος, η δύναμη και η ευχαρίστηση δεν αρκούν για να κάνουν ένα άτομο ευτυχισμένο καθώς η επιθυμία του γίνεται όλο και πιο ψηλά. Ο Γκάντι σωστά είπε,

Υπάρχει αρκετός πλούτος σε αυτόν τον κόσμο που μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε ανθρώπου. Ωστόσο, ολόκληρος ο πλούτος δεν είναι αρκετός για να ικανοποιήσει την απληστία ενός ατόμου.

Είμαστε σαν αυτόν τον ψαρά;

Δεν είναι λοιπόν περίεργο που κανείς δεν φαίνεται να είναι ευτυχισμένος σε αυτόν τον κόσμο καθώς κανείς δεν κατάφερε να ικανοποιήσει την επιθυμία του. Όλοι μοιάζουμε με τον ψαρά αυτής της ιστορίας.

Υπήρχε ένας φτωχός ψαράς που ικανοποιούσε τις βασικές ανάγκες της οικογένειάς του ψαρεύοντας. Κάποτε ήταν εξαιρετικά πεινασμένος, καθώς δεν μπορούσε να πιάσει ψάρι για πολλές μέρες. Με πολύ κόπο έπιασε ένα μεγάλο ψάρι. Ήταν εξαιρετικά χαρούμενος και σχεδίαζε να πάρει το ψάρι στο σπίτι για να ταΐσει τον εαυτό του και την οικογένειά του. Ωστόσο, το ψάρι ζήτησε από τον ψαρά να τη λυπηθεί και να της χαρίσει τη ζωή. Ο ψαράς ήταν ευγενικός και έβαλε το ψάρι ξανά στο νερό.

Τότε είδε ότι το ψάρι έγινε Θεά. Είπε στον ψαρά ότι ήταν μια θεά που είχε γίνει ψάρι από κατάρα. Το αποτέλεσμα της κατάρας επρόκειτο να αφαιρεθεί μόνο εάν ένας ευγενικός άντρας της χαρίσει τη ζωή. Ευχαρίστησε λοιπόν τον ψαρά που της χάρισε τη ζωή και την έκανε πάλι Θεά. Ζήτησε από τον ψαρά να ζητήσει ευλογία.

Ο ψαράς ήταν ένας απλός άνθρωπος. Απλώς σκέφτηκε τι χρειάζεται και ζήτησε από τη Θεά να του δώσει ένα αξιοπρεπές σπίτι, καλά ρούχα για να φορέσει και αρκετό φαγητό για να φάει. Η Θεά εκπλήρωσε την επιθυμία του και υποσχέθηκε ότι όποτε χρειαστεί τη βοήθειά της, θα μπορεί πάντα να έρθει στο ίδιο μέρος κοντά στη θάλασσα και εκείνη θα εμφανιστεί ξανά για να του δώσει άλλη μια ευλογία.

Ο ψαράς κατά την επιστροφή του στο σπίτι του διαπίστωσε ότι η καλύβα είχε εξαφανιστεί και αντικαταστάθηκε από ένα όμορφο σπίτι. Βρήκε τη γυναίκα του και τα παιδιά του ντυμένα με όμορφα ρούχα. Υπήρχε το καλύτερο από τα φαγητά για φαγητό. Η ευτυχία του δεν είχε όρια.

Πέρασαν πολλοί μήνες. Κάποτε περπατούσε στην αγορά, όταν ξαφνικά του ζήτησαν να βγει από το δρόμο καθώς ο βασιλιάς της Πολιτείας περνούσε από το δρόμο. Απομάκρυνε βίαια από το δρόμο. Από μακριά είδε τον βασιλιά να περνάει στο δρόμο πάνω σε έναν ελέφαντα γεμάτο μεγαλοπρέπεια. Ένιωθε ταπεινωμένος από τους άνδρες του βασιλιά. Τότε θυμήθηκε τη Θεά και αμέσως πήγε στο ίδιο μέρος στην παραλία και θέλησε να δει τη Θεά.

Η Θεά εμφανίστηκε και του ζήτησε να αναζητήσει άλλο όφελος. Ζήτησε να τον κάνει Βασιλιά του Κράτους. Το δώρο δόθηκε. Τώρα ο άντρας ήταν πολύ χαρούμενος. Έχει όλη τη δύναμη και τον πλούτο του Κράτους.

Μετά από λίγα χρόνια, μια φορά έκανε μια περιοδεία στην Πολιτεία του με τον χρυσό ελέφαντα τον μήνα του καλοκαιριού. Ο καιρός ήταν ζεστός και υγρός. Ίδρωνε πολύ. Κοίταξε τον ουρανό και βρήκε τον ήλιο να λάμπει σαν καυτό σίδερο. Ευχήθηκε για το δροσερό αεράκι. Ωστόσο, δεν υπήρχε άνεμος. Ένιωσε απογοητευμένος και πήγε κατευθείαν στην ακρογιαλιά και ζήτησε από τη Θεά να εμφανιστεί.

Η Θεά ρώτησε: «Τι χρειάζεσαι τώρα;» Είπε ότι θέλει, ότι ο ήλιος πρέπει να λάμπει σύμφωνα με την κατεύθυνση του και ο άνεμος πρέπει να ρέει σύμφωνα με την επιθυμία του. Η Θεά θύμωσε εξαιρετικά και είπε περιφρονητικά: “Εσύ ψαρά! Σε έκανα βασιλιά. Παρόλα αυτά δεν είσαι ικανοποιημένος. Πήγαινε και γίνε πάλι ψαράς”.

Η Φύση του Ανθρώπου

Ο συγγραφέας στο τέλος της παραμονής ρώτησε τον αναγνώστη, “Ποιος πιστεύεις ότι έκανε λάθος; Ήταν ο ψαράς ή η θεά;” Στη συνέχεια καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο άντρας είχε δίκιο καθώς είναι η φύση του άντρα να αναζητά περισσότερα. Ο ψαράς λοιπόν συμπεριφέρθηκε όπως θα συμπεριφερόταν οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος σε παρόμοια κατάσταση. Ωστόσο, η Θεά δεν συμπεριφέρθηκε σαν Θεά καθώς συνέχιζε να εκπληρώνει τις επιθυμίες του άντρα όταν ήταν μέσα στις δυνάμεις της. Αλλά όταν ο άντρας ζήτησε κάτι που ήταν πέρα ​​από τις δυνάμεις της, αντί να πει στον άντρα την αλήθεια για τον περιορισμό της, προτίμησε να τον τιμωρήσει κάνοντας τον φτωχό ξανά ξεχνώντας τι έκανε για να της δώσει νέα ζωή.

Ενώ πολλοί από εμάς θα συμφωνούσαμε με το συμπέρασμα του συγγραφέα ότι είναι η φυσική επιθυμία του ανθρώπου να αναζητά όλο και περισσότερα σε αυτόν τον κόσμο για να εκπληρώσει την επιθυμία του, ωστόσο σε κάποια γωνιά της καρδιάς μας νιώθουμε επίσης ότι αν ήμασταν στη θέση του ψαρά, δεν θα είχαμε κάνει μια τέτοια γκάφα και δεν θα ζητούσαμε μια τέτοια παράξενη ευλογία. Γνωρίζουμε επίσης ότι ακόμη κι αν η Θεά θα είχε ικανοποιήσει την επιθυμία του, θα είχε επιστρέψει σε αυτήν για ακόμα περισσότερες ευχές. Πολλοί από εμάς έχουμε εικονικό έλεγχο του ήλιου και του ανέμου, χάρη στην ανακάλυψη των κλιματιστικών. Ωστόσο, δεν φαίνεται να έχουμε ευτυχία παρά την εκπλήρωση όλων των πιθανών σωματικών ανέσεων. Ενώ, είναι αλήθεια ότι ο άνθρωπος έχει απεριόριστη επιθυμία, ωστόσο θα ήταν λάθος να συμπεράνουμε ότι η επιθυμία του ανθρώπου είναι μόνο υλική.

Ο Ιησούς ήταν ο αληθινός κριτής της ανθρώπινης φύσης και σωστά είπε: «Ο άνθρωπος δεν θέλει μόνο για ψωμί». Ενώ το ψωμί είναι απαραίτητο για να θρέψει το σώμα, ωστόσο κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει απλώς για να ικανοποιήσει το σώμα του. Ενώ ένα ζώο μπορεί να παραμείνει ικανοποιημένο αφού ικανοποιηθούν οι σωματικές του επιθυμίες, ο άνθρωπος περνά στο επόμενο επίπεδο επιθυμίας με την ικανοποίηση της σωματικής επιθυμίας.

Ποια είναι τα διαφορετικά επίπεδα επιθυμίας; Μπορούμε να ταξινομήσουμε τις επιθυμίες του ανθρώπου σε τέσσερις διακριτές κατηγορίες, δηλαδή.

(1) Επιθυμία του Σώματος

(2) Επιθυμία του Νου

(3) Επιθυμία της Ψυχής

(4) Επιθυμία Πνεύματος

Έτσι, ενώ ένα ζώο μπορεί να ξοδέψει ολόκληρη τη ζωή του για την ικανοποίηση των σωματικών του επιθυμιών, ο άνθρωπος πρέπει να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του ανώτερου επιπέδου, οι οποίες μπορεί να μείνουν αδρανείς μόνο έως ότου οι επιθυμίες του κατώτερου επιπέδου δεν εκπληρωθούν. Η αληθινή ευτυχία πραγματοποιείται μόνο όταν ο άνθρωπος είναι σε θέση να ικανοποιήσει τη λαχτάρα και των τεσσάρων επιπέδων επιθυμίας.

(1) Ικανοποίηση της λαχτάρας του σώματος

Η πρώτη ανάγκη κάθε ανθρώπου, όπως και κάθε άλλου ζώου, είναι να ικανοποιήσει τη λαχτάρα του σώματος. Οι επιθυμίες του σώματος μπορούν να ικανοποιηθούν με φαγητό, νερό, στέγη και ρούχα. και με την εκπλήρωση των αισθησιακών αναγκών. Ωστόσο, οι σωματικές ανάγκες ικανοποιούνται μόνο για μικρό χρονικό διάστημα και οι πόθοι επανέρχονται μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Ως εκ τούτου, θέλουμε να διασφαλίσουμε την ικανοποίηση των σωματικών αναγκών για το μέλλον επίσης με συσσώρευση πλούτου και με δημιουργία τελετουργιών όπως οι γάμοι που φροντίζουν τις αισθησιακές ανάγκες. Όλοι οι θεσμοί του ανθρώπου δημιουργούνται με την άποψη ότι ο άνθρωπος μπορεί να εξασφαλίσει την ικανοποίηση όλων των φυσικών του αναγκών για ζωή, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο της λαχτάρας.

(2) Ικανοποίηση της λαχτάρας του μυαλού

Όλοι διαπιστώνουμε ότι οι άνθρωποι αποκτούν πλούτο πολύ πέρα ​​από τις ανάγκες τους. Συχνά τέτοιοι άνθρωποι αποκαλούνται άπληστοι ή βρόμικοι πλούσιοι. Ωστόσο, το γεγονός είναι ότι η συσσώρευση πλούτου δεν είναι για χάρη της ικανοποίησης της σωματικής ανάγκης αλλά για την ψυχική ανάγκη καθώς ο πλούτος τους παρέχει αναγνώριση και σεβασμό στην κοινωνία. Οι άνθρωποι κερδίζουν σεβασμό και τιμή που φαίνεται να σχετίζεται με τους μισθούς ή τον πλούτο τους. Ο Μπιλ Γκέιτς ήταν σίγουρα σεβαστός από πολλούς επειδή ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου. Ωστόσο, στην πραγματικότητα δεν είναι ο πλούτος που γίνεται σεβαστός στην κοινωνία, αλλά ο σεβασμός για το μυαλό που δημιούργησε τον πλούτο;

Φανταστείτε, ότι έχετε αποκτήσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια κατά τύχη, ας πούμε με λαχείο ή κληρονομιά. Ή έχετε αποκτήσει πλούτη σκοτώνοντας έναν πλούσιο ή λεηλατώντας μια χώρα. Θα ένιωθες ευτυχισμένος; Θα κερδίσατε τον σεβασμό των ανθρώπων; Η απάντηση φαίνεται να είναι αρνητική.

Το γεγονός είναι ότι οι άνθρωποι δεν σέβονται τον πλούτο ή δεν συμπαθούν τους πλούσιους για τον πλούτο τους. Άλλωστε μόνο ο ιδιοκτήτης του πλούτου απολαμβάνει τον πλούτο. Ωστόσο, τους αρέσει και σέβονται το καπέλο του μυαλού που δημιούργησε αυτόν τον πλούτο. Ο πλούτος είναι απλώς μια μέτρηση της διανοητικής ή πνευματικής ικανότητας ενός ατόμου σε αυτόν τον υλικό κόσμο. Εάν σε μια εταιρεία, διαφορετικοί άνθρωποι αμείβονται με διαφορετικούς μισθούς, οι πιθανότητες είναι ότι το άτομο που παίρνει υψηλότερο μισθό είναι πιθανό να είναι πιο έξυπνο ή σοφό από αυτό που παίρνει χαμηλότερο μισθό. Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι σέβονται το άτομο που παίρνει υψηλότερο μισθό, καθώς πιστεύουν ότι θα είχε υψηλότερη πνευματική ικανότητα. Πολλοί συγγραφείς και ηγέτες όπως ο Γκάντι και η Μητέρα Τερέζα ήταν σεβαστοί, παρόλο που δεν είχαν καθόλου πλούτο. Είχαν επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσουν πλούτο, κάτι που επέλεξαν να μην κάνουν.

Οι άνδρες αναζητούν τον σεβασμό του λαού, μόλις γίνουν πλούσιοι ή ισχυροί. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν το άτομο ικανοποιήσει την ψυχική του λαχτάρα και εξελιχθεί διανοητικά. Επομένως, ένας πλούσιος πρέπει να αποδείξει την ψυχική του αξία στην κοινωνία. Όλοι οι αυτοδημιούργητοι άντρες το έχουν ήδη κάνει. Άλλοι πρέπει να το κάνουν κάνοντας υγιείς επενδύσεις στην επιχείρηση και αποκτώντας περισσότερο πλούτο, αποδεικνύοντας έτσι ότι είναι πιο έξυπνοι από τους άλλους. Αν αποτύχουν να το κάνουν, αποτυγχάνουν επίσης να συνειδητοποιήσουν την ευτυχία.

(3) Ικανοποίηση της λαχτάρας της ψυχής

Οι περισσότεροι άνθρωποι αποκτούν τον πλούτο ή τη δύναμή τους αποδεικνύοντας ότι είναι πιο έξυπνοι από τους άλλους. Ως εκ τούτου, οι περισσότεροι επιτυχημένοι άνθρωποι θα πρέπει να είναι ευτυχισμένοι καθώς κατάφεραν να ικανοποιήσουν το σώμα και το μυαλό τους. Ωστόσο, αποτυγχάνουν να αποκτήσουν την ευτυχία καθώς ξεκινά το επόμενο επίπεδο λαχτάρας τους.

Οι άνθρωποι συνειδητοποιούν αργά στη ζωή τους ότι είναι μοναδικοί σε αυτόν τον κόσμο έχοντας μοναδικές προσωπικότητες και δεξιότητες. Είναι ένας σκόπιμος σχεδιασμός της φύσης καθώς κάθε άτομο έχει σχεδιαστεί για έναν σκοπό. Έτσι, κάθε επιτυχημένος άνθρωπος φαίνεται να ρωτά κάποια στιγμή της ζωής του, όταν αποτυγχάνει να συνειδητοποιήσει την ευτυχία, «Ποιος είμαι;», «Ποιος είναι ο στόχος μου;», «Ποιος είναι ο σκοπός της ζωής μου;»

Η αναγνώριση του εαυτού είναι το μεγαλύτερο μυστικό για το άτομο. Μόλις το συνειδητοποιήσει κάποιος, κατανοεί τον στόχο και τον σκοπό της ζωής του. Όλοι οι σπουδαίοι άνθρωποι όπως ο Γκάντι, ο Βούδας, ο Νεύτωνας και ο Αϊνστάιν κατάλαβαν τον σκοπό της ζωής τους και δημιούργησαν έναν νέο κόσμο ικανοποιώντας την ψυχή τους. Δεν υπάρχει λογική γιατί έκαναν τα πράγματα που ήταν αρκετά ασυνήθιστα για τους «κανονικούς» ανθρώπους.

Ένας άνθρωπος μπορεί να ικανοποιήσει την ψυχή του, μόνο αν γνωρίζει σωστά τον εαυτό του και ακολουθεί τη φωνή του συνειδητού του παρά τη λογική του κόσμου.

(4) Ικανοποίηση της λαχτάρας του πνεύματος

Ο τελικός προορισμός του ανθρώπου είναι να αποκτήσει τη θεότητα με την αναγνώριση του Θεού μέσα και έξω. Μόλις ένας άνθρωπος ικανοποιήσει τον πόθο της ψυχής του, συνειδητοποιεί ότι όλος ο κόσμος είναι ένας και ο καθένας συνδέεται μεταξύ τους με το κοινό πνεύμα που συχνά αποκαλούμε Θεό ή Υπέρτατη Δύναμη. Μετά από αυτή τη συνειδητοποίηση, η ψυχή του ανθρώπου γίνεται ένα με το πνεύμα. Έτσι το άτομο εργάζεται για την ικανοποίηση για κάθε δημιουργία του κόσμου. Όλος ο πλούτος και η δύναμή του, αντί να γίνει μέσο για να ικανοποιήσει την επιθυμία του, χρησιμοποιείται για να ικανοποιήσει την επιθυμία του πνεύματος ή του Θεού υπηρετώντας όλους σε αυτό το σύμπαν.

Ευτυχία- Ο μοναδικός στόχος της ζωής

Δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που αισθάνονται την λαχτάρα του πνεύματος καθώς ακόμη και οι ανάγκες τους σε χαμηλότερο επίπεδο δεν ικανοποιούνται. Ωστόσο, μόνο λόγω αυτής της λαχτάρας άνθρωποι όπως ο Μπιλ Γκέιτς δώρησαν όλο τον πλούτο τους προς όφελος της κοινωνίας. Ο Βούδας άφησε επίσης το βασίλειό του για να ικανοποιήσει την επιθυμία του για ψυχή και πνεύμα.

Η ινδική φιλοσοφία πιστεύει ότι όταν ένας άνθρωπος ικανοποιήσει την επιθυμία του για πνεύμα, γίνεται ένα με τον Θεό και απελευθερώνεται από τη δουλεία της ζωής και του θανάτου. Επιτυγχάνει τη σωτηρία του με το να γίνει ένα με τον Θεό. Ωστόσο, κάποιος που αποτυγχάνει να ικανοποιήσει την επιθυμία του για Πνεύμα πρέπει να επιστρέφει ξανά και ξανά σε αυτόν τον κόσμο μέχρι να μπορέσει να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες. Η κατάσταση ικανοποίησης κάθε λαχτάρας ονομάζεται επίσης Paramanada (Τελική Ευτυχία).

Έτσι, η φυσική επιθυμία του ανθρώπου είναι να προχωρήσει από σώμα σε νου σε ψυχή σε πνεύμα. Είναι σαν ένα κυνήγι θησαυρού όπου, η ένδειξη της επιθυμίας υψηλότερου επιπέδου βρίσκεται μετά την ικανοποίηση των επιθυμιών του κατώτερου επιπέδου. Η ανταμοιβή για την ανακάλυψη κάθε θησαυρού είναι η ευτυχία. Η κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση είναι η πηγή της ευτυχίας, ενώ η κίνηση προς την αντίθετη κατεύθυνση είναι η πηγή κάθε δυστυχίας, πόνου και μιζέριας.

Έτσι κάθε άνθρωπος μπορεί να επιτύχει τη σωτηρία ή τον Θεό ή να εισέλθει στη βασιλεία του Θεού όχι με πόνο, αλλά απλώς ικανοποιώντας τις επιθυμίες του που ανταμείβουν τον άνθρωπο με το αίσθημα της ευτυχίας.

Video about Animal Show.With Guy Who Got Mail From Elephant

You can see more content about Animal Show.With Guy Who Got Mail From Elephant on our youtube channel: Click Here

Question about Animal Show.With Guy Who Got Mail From Elephant

If you have any questions about Animal Show.With Guy Who Got Mail From Elephant, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article Animal Show.With Guy Who Got Mail From Elephant was compiled by me and my team from many sources. If you find the article Animal Show.With Guy Who Got Mail From Elephant helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles Animal Show.With Guy Who Got Mail From Elephant

Rate: 4-5 stars
Ratings: 3195
Views: 24722904

Search keywords Animal Show.With Guy Who Got Mail From Elephant

Animal Show.With Guy Who Got Mail From Elephant
way Animal Show.With Guy Who Got Mail From Elephant
tutorial Animal Show.With Guy Who Got Mail From Elephant
Animal Show.With Guy Who Got Mail From Elephant free
#Steps #Satisfy #Cravings #Achieve #Happiness #Bliss

Source: https://ezinearticles.com/?Four-Steps-to-Satisfy-All-Your-Cravings-to-Achieve-Happiness-and-Bliss&id=1359091

Có thể bạn quan tâm: