You are searching about Animal Shelters That 11 Year Olds Can Volunteer At, today we will share with you article about Animal Shelters That 11 Year Olds Can Volunteer At was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic Animal Shelters That 11 Year Olds Can Volunteer At is useful to you.

Less Expensive Ways To Use Your Vacation Days

Καθώς η Ημέρα Μνήμης είναι προ των πυλών, οι σκέψεις μας συχνά οδηγούν στο να πάρουμε μερικές μέρες άδεια από την εργασία για διακοπές που αξίζουν πολύ. Εάν είστε αρκετά τυχεροί και απολαμβάνετε το πλεονέκτημα των ημερών αμειβόμενων διακοπών από τον εργοδότη σας, θα πρέπει οπωσδήποτε να τις θεωρείτε μέρος του συνολικού πακέτου αποζημίωσης και να τις παίρνετε κάθε χρόνο. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο εάν λήγουν στο τέλος του έτους και εάν λήξουν, θα πρέπει να τα πάρετε οπωσδήποτε πριν λήξουν. Το να τα αφήνετε να λήξουν είναι το ίδιο πράγμα με το να αφήνετε δωρεάν χρήματα στο τραπέζι.

Τούτου λεχθέντος, η χρήση των ημερών διακοπών μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι. Οι περισσότερες διακοπές καταλήγουν να κοστίζουν πολλά επιπλέον χρήματα που διαφορετικά θα μπορούσαν να βοηθήσουν σημαντικά στην επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων μας.

Έχω συντάξει μια λίστα με προτάσεις για να χρησιμοποιήσετε τις ημέρες των διακοπών σας με λιγότερο δαπανηρούς, αλλά και πάλι πολύ ευχάριστους τρόπους.

1. Μένουμε Σπίτι

Με την πρώτη ματιά, αυτό μπορεί να ακούγεται σαν μια κουτσή πρόταση, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να είναι η καλύτερη στη λίστα! Πείτε σε όλους (φίλους, οικογένεια και συναδέλφους) ότι θα είστε εκτός πόλης

και απρόσιτο (μήπως κάνεις κάμπινγκ στα βουνά ή κάτι τέτοιο;;). Κάντε μια μεγάλη διαδρομή για ψώνια, πηγαίνετε σπίτι, κλειδώστε την πόρτα και περάστε μια άνετη εβδομάδα απολαμβάνοντας τον εαυτό σας στο δικό σας σπίτι! Κλείστε το κινητό σας και αποσυνδέστε το σταθερό σας τηλέφωνο. Κοιμηθείτε αργά… κάντε πολύωρα μπάνια… κάντε μαραθώνιους ταινιών και βραδιές παιχνιδιών με τον/την σύζυγο/την οικογένειά σας… φάτε πρόχειρο φαγητό και μείνετε ξύπνιοι μέχρι αργά. Απλά χαλαρώστε – το αξίζετε!

2. Δώστε πίσω

Εάν έχετε φιλανθρωπική διάθεση, μπορεί να υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για να περάσετε τις διακοπές σας βοηθώντας εκείνους τους ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από εσάς. Δεν θα περάσετε τον χρόνο σας χαλαρώνοντας, αλλά θα έχετε μια εμπλουτιστική, ικανοποιητική εμπειρία και μπορεί να έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε ολόκληρη τη ζωή κάποιου προς το καλύτερο, απλώς κάνοντας εθελοντισμό κατά τις ημέρες των διακοπών σας.

Εάν υπάρχει μια αιτία που είναι σημαντική για εσάς (π.χ. Επιζήσαντες Κατρίνα, AIDS στην Αφρική, Φτώχεια στην Ινδία), ξεκινήστε να ερευνάτε τους οργανισμούς που παρέχουν ανακούφιση σε εκείνους τους ανθρώπους που επηρεάζονται από το ζήτημα. Πολλοί οργανισμοί θα είναι σε θέση να σας κατευθύνουν ως προς τον καλύτερο τρόπο να προσφέρετε εθελοντικά τον χρόνο σας. Συχνά, εάν είστε εθελοντής, θα μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν ή δραματικά χαμηλού κόστους στέγαση για τη διάρκεια της διαμονής σας. Επιπλέον, η εκκλησία ή ο κοινοτικός οργανισμός σας μπορεί να είναι πρόθυμοι να χρηματοδοτήσουν ένα μέρος του ταξιδιού σας στην περιοχή. Μερικές φορές εκκλησίες και σχολικές ομάδες οργανώνουν ολόκληρες εκδρομές «αποστολής» που επικεντρώνονται στην αντιμετώπιση ορισμένων από αυτές τις αιτίες.

Μια λιγότερο δραματική εκδοχή αυτής της ιδέας είναι να επικοινωνήσετε με μια τοπική κουζίνα, νοσοκομείο, καταφύγιο ζώων ή λέσχη αγοριών και κοριτσιών και να προσφέρετε εθελοντικά τις υπηρεσίες σας για την εβδομάδα.

3. Διακοπές στη Βοστώνη (ή στην πόλη όπου ζείτε)

Προφανώς, αυτό είναι μόνο μια καλή συμφωνία εάν ζείτε στην περιοχή της Βοστώνης και μπορείτε να μείνετε στο σπίτι σας! Είμαστε τόσο τυχεροί που ζούμε σε ένα μέρος που άνθρωποι από όλο τον κόσμο θέλουν να επισκεφτούν, αλλά είναι τόσο εύκολο να τα θεωρούμε δεδομένα όλα αυτά. Έχετε επισκεφθεί όλα τα υπέροχα αξιοθέατα και τοποθεσίες που έχει να προσφέρει αυτή η πόλη; Προσωπικά, έχω ζήσει εδώ όλη μου τη ζωή και μπορώ να σκεφτώ πολλά μέρη που δεν έχω πάει (το Μουσείο Κηπουρού Isabella Stewart, το νέο ICA και το Μουσείο Αφροαμερικανικής Ιστορίας, για παράδειγμα). Με λίγη έρευνα, είναι εύκολο να βρείτε τρόπους να επισκεφτείτε τοπικά αξιοθέατα δωρεάν ή με πολύ μικρό κόστος.

Για παράδειγμα, επισκεφθείτε το Ινστιτούτο Σύγχρονης Τέχνης τα βράδια της Πέμπτης για το Target’s Free Thursday Nights από τις 5:00 έως τις 9:00 μ.μ. (icaboston.org). Το Μουσείο Αφροαμερικανικής Ιστορίας έχει μια προτεινόμενη δωρεά μόνο 5,00 $ (afroammuseum.org). Το Μουσείο Isabella Stewart Gardner καλωσορίζει όλους όσους ονομάζονται “Isabella” δωρεάν ανά πάσα στιγμή! (Διαφορετικά, η είσοδος είναι 12 $ για ενήλικες – gardnermuseum.org). Συνιστώ ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε τη δημόσια βιβλιοθήκη της περιοχής σας για να ενημερωθείτε για τυχόν δωρεάν πάσο που θα μπορούσατε να δανειστείτε σε τοπικά μουσεία και άλλα αξιοθέατα για την ημέρα. Κοιτάξτε στο διαδίκτυο – μπορεί να εκπλαγείτε πόσο φθηνό μπορεί να είναι να γνωρίσετε τα τοπικά αξιοθέατα που πάντα θέλατε να επισκεφτείτε.

4. Εργαστείτε σε έναν Δια Βίου Στόχο/Έργο

Εάν έχετε μια εβδομάδα να διαθέσετε, αλλά λίγα χρήματα για να ξοδέψετε, σκεφτείτε αυτούς τους στόχους και τα έργα που πάντα ήλπιζα να επιτύχετε. Πάντα ήθελες να είσαι σε καλύτερη φόρμα; Περάστε την εβδομάδα δημιουργώντας μια πραγματικά εξαιρετική ρουτίνα άσκησης. Θα μπορούσε το σαλόνι σας να χρησιμοποιήσει ένα πιο τολμηρό χρώμα; Περάστε την εβδομάδα ζωγραφίζοντας και αναδιοργανώνοντας τα έπιπλά σας. Έχετε κάποιο αγαπημένο συγγραφέα ή θέμα για το οποίο θα θέλατε να μάθετε περισσότερα; Πηγαίνετε στη βιβλιοθήκη και δανειστείτε μερικά βιβλία που θέλατε να διαβάσετε, κατευθυνθείτε στην παραλία ή στο τοπικό πάρκο με μια κουβέρτα και μεσημεριανό πικνίκ και κουλουριαστείτε με το βιβλίο σας στον ήλιο.

5. Πηγαίνετε στο Κάμπινγκ

Οι απόλυτες φθηνές διακοπές είναι το κάμπινγκ. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς ακόμη και το κάμπινγκ μπορεί να είναι ακριβό αν δεν προγραμματίσετε καλά. Η λιγότερο δαπανηρή επιλογή σας θα είναι να αποφύγετε ιδιωτικούς χώρους κατασκήνωσης και να σχεδιάσετε να μείνετε σε ένα Εθνικό Πάρκο. Μπορείτε συνήθως να οδηγήσετε το αυτοκίνητό σας στο κάμπινγκ, το οποίο θα είναι καθαρό και επίπεδο, να στήσετε μια σκηνή και να απολαύσετε τα πάντα, από μια φωτιά μέχρι μια πεζοπορία στα μονοπάτια της περιοχής.

Για να εξοικονομήσετε πραγματικά χρήματα, προσπαθήστε να αγοράσετε νέο εξοπλισμό κατασκήνωσης για το ταξίδι σας. Εάν δεν έχετε ήδη μια σκηνή, ρωτήστε γύρω σας και δείτε αν μπορείτε να δανειστείτε μια από έναν φίλο ή ένα μέλος της οικογένειας. Αν χρειαστεί, ωστόσο, έχω παρατηρήσει ότι οι σκηνές στο Target, για παράδειγμα, είναι τόσο φθηνές όσο και 30,00 $. Επίσης, ελέγξτε το Craigslist.org για να δείτε αν κάποιος απαλλάσσεται από οποιοδήποτε εξοπλισμό κατασκήνωσης που θα μπορούσατε να έχετε δωρεάν ή με πολύ χαμηλό κόστος.

6. Περάστε την εβδομάδα σε μια τοπική παραλία

Οι άνθρωποι ταξιδεύουν από παντού για να απολαύσουν τις παραλίες της Νέας Αγγλίας το καλοκαίρι. Είμαστε τόσο τυχεροί που ζούμε σε απόσταση οδήγησης από αυτές τις υπέροχες παραλίες. Θα ήταν πολύ διασκεδαστικό να περάσετε την εβδομάδα στην πλησιέστερη παραλία σας, απολαμβάνοντας τον ήλιο, το νερό και τα σνακ. Εάν επιλέξετε μια παραλία που είναι κοντά στο σπίτι σας, μπορείτε να κοιμηθείτε στο δικό σας κρεβάτι και στη συνέχεια να οδηγείτε στην παραλία κάθε μέρα. Αν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς κάθε πρωί, υπάρχουν μερικές υπέροχες επιλογές. Μπορείτε να πάρετε την Κόκκινη Γραμμή στο JFK/UMass και να επισκεφθείτε την παραλία Carson. Το Revere Beach on the Blue Line έχει υποστεί πολλές βελτιώσεις τα τελευταία δύο χρόνια και είναι μια όμορφη επιλογή με ατμόσφαιρα πεζοδρομίου. Αν θέλετε να ταξιδέψετε λίγο μακρύτερα, μπορείτε να πάρετε το Amtrak Downeaster στην παραλία Old Orchard στο Maine από τη Βοστώνη. Φαίνεται ότι κοστίζει 23,00 $ για κάθε τρόπο, αλλά θα μπορούσε να κάνει ένα ωραίο, αρκετά φθηνό, ημερήσιο ταξίδι κατά τη διάρκεια των διακοπών σας!

7. Κάντε ένα σχέδιο πριν πάτε

Εάν έχετε διαβάσει τις παραπάνω προτάσεις, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε περισσότερες συμβατικές διακοπές, υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνετε λιγότερο ακριβά από ό,τι συνήθως. Η καλύτερη ιδέα είναι να κάνετε αρκετό προγραμματισμό πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας. Είναι πολύ εύκολο να κάνετε κράτηση μόνο για την πτήση και το ξενοδοχείο και σχεδιάζετε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας όταν φτάσετε στον προορισμό σας. Το πρόβλημα είναι ότι συνήθως, όταν φτάσετε στον προορισμό σας, βρίσκεστε ήδη σε “λειτουργία διακοπών” και είστε πιο ικανοί να ξοδεύετε χρήματα λιγότερο προσεκτικά. Πόσο εύκολο είναι να πεις «είμαστε διακοπές – το αξίζουμε!»;

Εάν αφιερώσετε χρόνο πριν φύγετε για να σκεφτείτε αυτά που θα θέλατε να κάνετε, μπορείτε να κάνετε κάποια έρευνα στο διαδίκτυο και να βρείτε τρόπους να κάνετε τα πράγματα που θέλετε να κάνετε λιγότερο ακριβά. Συνιστώ να κάνετε τα πάντα, από κρατήσεις για δείπνο, κρατήσεις περιηγήσεων και δραστηριοτήτων, μέχρι να προγραμματίσετε ορισμένες ημέρες για να χαλαρώσετε και να μην κάνετε τίποτα. Όσο περισσότερο χρόνο αφήνετε απρογραμμάτιστα πριν φύγετε, τόσο περισσότερα χρήματα είναι πιθανό να ξοδέψετε. Μια εξαιρετική πρόταση ξεκινά με έναν ολοκληρωμένο ταξιδιωτικό οδηγό προϋπολογισμού, όπως το Lonely Planet’s USA & Canada on a Shoestring. Επιπλέον, αν σχεδιάζετε και ερευνάτε πριν πάτε, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ή να σκέφτεστε τίποτα όσο λείπετε και μπορείτε απλά να απολαύσετε τις διακοπές σας – το αξίζετε!

8. Ψωνίστε για τις καλύτερες προσφορές

Πριν καν κλείσετε το ταξίδι σας, μπορείτε να εξοικονομήσετε σημαντικά χρήματα κάνοντας αγορές για τις καλύτερες προσφορές για διακοπές. Αυτές τις μέρες, είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με τους σημαντικότερους ιστότοπους ταξιδιών με έκπτωση, όπως expedia.com, orbitz.com και travelocity.com. Αυτοί οι ιστότοποι είναι υπέροχα μέρη για να ξεκινήσετε. Μερικές φορές, αν ψάχνετε για ένα πακέτο, όπως να αγοράσετε μαζί αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχείο, μπορείτε να εξοικονομήσετε αρκετά (ωστόσο, φροντίστε να τα τιμολογήσετε και χωριστά, σε περίπτωση που είναι φθηνότερα από μόνα τους!).

Υπάρχει μια άλλη υπηρεσία εκεί έξω που δεν γνωρίζουν πολλοί. Ένας ιστότοπος που ονομάζεται Travelzoo.com δημοσιεύει το “Travel Zoo Top 20” κάθε Τετάρτη περίπου στις 11:15 π.μ. Εάν επισκεφτείτε τον ιστότοπο, μπορείτε να εγγραφείτε για να λαμβάνετε το Travel Zoo Top 20 μέσω e-mail. Κάθε εβδομάδα, η εταιρεία βρίσκει τις καλύτερες ταξιδιωτικές προσφορές και τις συμπεριλαμβάνει στη λίστα της. Οι προσφορές είναι οτιδήποτε, από πακέτα διακοπών, κρουαζιέρες, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και συνήθως είναι δύσκολο να ξεπεραστούν. Αν δείτε κάτι που σας αρέσει, πρέπει να είστε πρόθυμοι να προχωρήσετε γρήγορα καθώς οι περισσότερες προσφορές εξαντλούνται πολύ σύντομα μετά τη δημοσίευση της λίστας. Είναι ένα υπέροχο e-mail για να εγγραφείτε εάν είστε κάπως ευέλικτοι με τα ταξιδιωτικά σας σχέδια και απλά αναζητάτε πολλά για διακοπές!

9. Σκεφτείτε το Hostelling

Ειδικά αν είστε νέος, το hosteling μπορεί να είναι ένας υπέροχος, φθηνός και εμπλουτιστικός τρόπος για να δείτε τον κόσμο. Η κουλτούρα των ξενώνων φαίνεται να είναι πιο ενεργή στην Ευρώπη, αλλά υπάρχουν ξενώνες σε όλο τον κόσμο, ακόμη και εδώ στη Μασαχουσέτη! Ένας ξενώνας είναι μια λιγότερο ακριβή εναλλακτική λύση σε ένα ξενοδοχείο. Η πιο συνηθισμένη κατάσταση θα είναι αυτή κατά την οποία μένετε σε ένα δωμάτιο με άλλα άτομα που δεν γνωρίζετε (ωστόσο, είναι πιο συχνά δυνατό να αποκτήσετε ένα ιδιωτικό δωμάτιο με επιπλέον χρέωση). Οι χρεώσεις του ξενώνα μειώνονται ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων στο δωμάτιο, ώστε να μπορείτε να μείνετε σε ένα δωμάτιο με πολλά άλλα άτομα και να πληρώσετε πολύ λίγα χρήματα για τη διαμονή σας. Συνήθως θα έχετε πρόσβαση σε ντουλάπια στα οποία μπορείτε να φυλάξετε τυχόν τιμαλφή και θα πρέπει να τηλεφωνήσετε εκ των προτέρων για να δείτε αν θα χρειαστεί να φέρετε τα δικά σας σεντόνια. Το hostel μπορεί να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά και να γνωρίσετε νέους φίλους από όλο τον κόσμο! Είναι πιθανό να βρείτε ξενώνες που είναι προσανατολισμένοι στην οικογένεια, αλλά οι ξενώνες είναι συνήθως προσανατολισμένοι σε μεμονωμένα άτομα, ζευγάρια ή ομάδες φίλων. Επισκεφτείτε το hostelworld.com για να μάθετε τα πάντα για την κουλτούρα του ξενώνα και να βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

10. Κάντε τις διακοπές σας εκτός εποχής

Εάν υπάρχει ένα μέρος που πάντα θέλατε να επισκεφτείτε, σκεφτείτε να το κάνετε λίγο πριν ή μετά την έναρξη της «σεζόν». Υπάρχουν τόσα πολλά οφέλη από αυτό. Θα αποφύγετε όλα τα τρελά πλήθη και συχνά μπορείτε να διαπραγματευτείτε μια σημαντικά χαμηλότερη τιμή από αυτή που θα χρεώνατε κανονικά. Μερικά παραδείγματα θα ήταν να δοκιμάσετε το νότιο Μέιν ή την Αλάσκα στις αρχές Μαΐου ή στο τέλος της σεζόν ή τη Φλόριντα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η ίδια ιδέα θα ίσχυε για τις θέσεις διαμονής κατά την «εκτός αιχμής» ώρα της εβδομάδας. Εάν μια συγκεκριμένη τοποθεσία είναι πιο δημοφιλής τα Σαββατοκύριακα, δοκιμάστε να μείνετε από Δευτέρα έως Πέμπτη. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να αναζητήσετε bed and breakfast, πανδοχεία και ξενοδοχεία ανεξάρτητης ιδιοκτησίας, καθώς συνήθως θα είναι πιο πρόθυμα να διαπραγματευτούν τις τιμές μαζί σας από ό,τι οι μεγαλύτερες αλυσίδες ξενοδοχείων. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική πρόταση εάν σχεδιάζετε μια απόδραση το Σαββατοκύριακο την τελευταία στιγμή. Ένα μικρό ξενοδοχείο ή πανδοχείο που δεν είναι γεμάτο μπορεί να είναι πρόθυμο να σας κλείσει μια συμφωνία εάν τους τηλεφωνήσετε την Παρασκευή το πρωί και δεν είναι ακόμη γεμάτα για εκείνο το Σαββατοκύριακο, ειδικά εάν τηλεφωνείτε σε περίοδο εκτός αιχμής του χρόνου. Το μειονέκτημα είναι ότι ορισμένα από τα συνηθισμένα αξιοθέατα μπορεί να είναι κλειστά και ο καιρός μπορεί να είναι λιγότερο από τέλειος για αυτήν την περιοχή, αλλά είναι μια εξαιρετική επιλογή να δείτε μια περιοχή με πολύ λιγότερα χρήματα.

Απαντήστε και πείτε μου τις δικές σας συμβουλές για τη χρήση των ημερών των διακοπών σας φθηνότερα. Θα ήθελα πολύ να τους ακούσω!

Video about Animal Shelters That 11 Year Olds Can Volunteer At

You can see more content about Animal Shelters That 11 Year Olds Can Volunteer At on our youtube channel: Click Here

Question about Animal Shelters That 11 Year Olds Can Volunteer At

If you have any questions about Animal Shelters That 11 Year Olds Can Volunteer At, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article Animal Shelters That 11 Year Olds Can Volunteer At was compiled by me and my team from many sources. If you find the article Animal Shelters That 11 Year Olds Can Volunteer At helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles Animal Shelters That 11 Year Olds Can Volunteer At

Rate: 4-5 stars
Ratings: 2663
Views: 71757940

Search keywords Animal Shelters That 11 Year Olds Can Volunteer At

Animal Shelters That 11 Year Olds Can Volunteer At
way Animal Shelters That 11 Year Olds Can Volunteer At
tutorial Animal Shelters That 11 Year Olds Can Volunteer At
Animal Shelters That 11 Year Olds Can Volunteer At free
#Expensive #Ways #Vacation #Days

Source: https://ezinearticles.com/?Less-Expensive-Ways-To-Use-Your-Vacation-Days&id=1190094

Có thể bạn quan tâm: