You are searching about Animal Schools Where I Can Get My Dog Treated, today we will share with you article about Animal Schools Where I Can Get My Dog Treated was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic Animal Schools Where I Can Get My Dog Treated is useful to you.

What People Don’t Know About Service Dogs or Service Animals

Βασικά, ένας σκύλος υπηρεσίας ή ένα ζώο είναι το ίδιο με έναν σκύλο βοήθειας που υποβάλλεται σε πολλή εκπαίδευση για να βοηθήσει άτομα που πάσχουν από αναπηρίες – ψυχικές και σωματικές. Μπορούν επίσης να είναι ο καλύτερος φίλος για άτομα με σοβαρή κατάθλιψη. Οι σκύλοι υπηρεσίας μπορούν να εκπαιδεύονται ειδικά από την οργάνωση σκύλων υπηρεσίας για να κάνουν εργασία ή να εκτελούν εργασίες προς όφελος ενός ατόμου με αναπηρία. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης μπορεί επίσης να εκπαιδεύσει το ζώο. Μερικοί σκύλοι δωρίζονται από διαφορετικούς κτηνοτρόφους και άλλοι είναι εγκαταλελειμμένοι σκύλοι που δωρίζονται από τοπικά καταφύγια. Ωστόσο, δεν μπορούν όλα τα σκυλιά να είναι σκυλιά υπηρεσίας. Πράγματα όπως η ιδιοσυγκρασία, η ικανότητα εκμάθησης σύνθετων εργασιών κ.λπ. Μπείτε στο παιχνίδι στην εκπαίδευση των σκύλων. Αλλά οποιαδήποτε ράτσα ή μείγμα ράτσας σκύλων μπορεί να παράγει έναν εκπρόσωπο ικανό να εργαστεί σε υπηρεσίες. Εν ολίγοις, ανάλογα με τις ράτσες, ο σκύλος σας μπορεί να έχει όλες τις ιδιότητες όσον αφορά την υγεία, την ιδιοσυγκρασία, την ικανότητα εκπαίδευσης και τη σωματική ικανότητα. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να τους οδηγήσουν να είναι κάτι περισσότερο από το κατοικίδιο ζώο σας, αλλά αντ’ αυτού ως σκύλος/κατοικίδιο υπηρεσίας.

Λοιπόν, τι να περιμένετε μετά την πιστοποίηση του σκύλου σας; Ειλικρινά, για τους περισσότερους, οι ιδιοκτήτες περιμένουν τα σκυλιά υπηρεσίας να αντιμετωπίζονται ως ζώο σε βάρδια ή ως ζώο εργασίας στο κοινό. Γιατί; Απλά επειδή η ασφάλεια κάθε ιδιοκτήτη εξαρτάται καθαρά από την ικανότητα των σκύλων να χειρίζονται περισπασμούς. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, ο σκύλος σας είναι έτοιμος να αποφύγει την απόσπαση της προσοχής όσο μπορεί, ειδικά όταν φοράει τον εξοπλισμό του και ταυτόχρονα εκπαιδεύεται να είναι χαλαρός και φιλικός όταν αφαιρείται ο εξοπλισμός. Η άδεια του ιδιοκτήτη είναι απαραίτητη προτού άλλα άτομα αλληλεπιδράσουν με τον σκύλο ενώ βρίσκεστε σε δημόσιους χώρους.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι μπορείτε πραγματικά να εκπαιδεύσετε τα δικά σας σκυλιά υπηρεσίας. Σήμερα, περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να εκπαιδεύσουν τον δικό τους σκύλο, επειδή υπάρχουν φορές που τα προγράμματα εκπαίδευσης απλώς δεν μπορούν να εκπαιδεύσουν τον σκύλο στις ατομικές ανάγκες του ιδιοκτήτη. Ωστόσο, δεν επιτρέπουν όλες οι χώρες αυτού του τύπου εκπαίδευση. Ευτυχώς, αυτό επιτρέπεται σε ορισμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, αλλά υπάρχουν ορισμένα κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Οι εκπαιδευτές πρέπει να έχουν δεξιότητες που τους επιτρέπουν να κατανοήσουν ότι η εμπειρία τους στην εκπαίδευση σκύλων προηγμένης υπηρεσίας είναι διαφορετική από την εκπαίδευση των δεξιοτήτων απλής υπακοής του μέσου σκύλου. Οι ιδιοκτήτες μπορεί να χρειαστεί να προσλάβουν έναν επαγγελματία εκπαιδευτή ή οργανισμό που είναι πρόθυμος να εκπαιδεύσει τον σκύλο του ιδιοκτήτη. Οι ιδιοκτήτες-εκπαιδευτές συνήθως αρχίζουν να εκπαιδεύουν το σκυλί τους όταν είναι ακόμα κουτάβι μέχρι να φτάσει στη σωστή ηλικία για αξιολόγηση. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι ορισμένοι δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν τη συναισθηματική σύγκρουση σε σπάνιες περιπτώσεις, όταν ένας σκύλος απέτυχε στις αξιολογήσεις και αποφασίσει αν θα ξαναστήσει το σκυλί και θα ξαναρχίσει ή θα τον κρατήσει απλώς ως κατοικίδιο.

Από την άλλη πλευρά, επαγγελματικά εκπαιδευμένα κουτάβια ανατράφηκαν αναλόγως μέσω πολύ προσεκτικής έρευνας και έπρεπε επίσης να υποβληθούν σε ένα καθεστώς που έχει πολλές αυστηρές οδηγίες και ως επί το πλείστον δόθηκε ποσοστό επιτυχίας 85% και άνω μετά από αξιολόγηση, που είναι πολύ υψηλότερο από αυτό που εκπαιδεύτηκε από τον ιδιοκτήτη κουτάβια/σκυλιά. Γιατί είναι έτσι? Αυτό συμβαίνει επειδή οι εκπαιδευτές προγραμμάτων είναι ειδικοί στο χειρισμό της γενετικής ή ας πούμε πρώιμης διέγερσης των κουταβιών μέχρι την περίπτωση που γίνουν σκύλοι υπηρεσίας.

Εάν σκοπεύετε να αποκτήσετε έναν σκύλο υπηρεσίας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να τον φέρετε εκεί που βρίσκεστε. Στην πραγματικότητα, μόλις ο σκύλος σας εγγράφηκε, του επιτρέπεται να πάει όπου κι αν πάτε. Μπορείτε να τα φέρετε ελεύθερα σε εστιατόρια, λεωφορεία, σχολεία, να κάνετε ταξί, να πάρετε αεροπλάνα, καταστήματα, κινηματογράφους, αθλητικές εκδηλώσεις, να παρακολουθήσετε συναυλίες μαζί σας, να επισκεφτείτε ιατρεία και οποιονδήποτε άλλο δημόσιο χώρο. Από νομική άποψη, είναι απαίτηση της ομοσπονδιακής και πολιτειακής νομοθεσίας να έχετε πάντα τον σκύλο σας μαζί σας. Αυτό που το κάνει πιο συναρπαστικό είναι ότι δεν χρειάζεται να φορούν κανένα εργαλείο αναγνώρισης, δεν χρειάζεται να φορούν και το γιλέκο τους. Έτσι, όλα θα μπορούσαν στην πραγματικότητα να είναι στη διακριτική ευχέρεια του ιδιοκτήτη. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί ιδιοκτήτες σκύλων υπηρεσίας επιλέγουν να ντύνουν τα σκυλιά τους με γιλέκο και ενδύματα αναγνώρισης για να αποφύγουν ερωτήσεις και αντιπαραθέσεις δημόσια. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, διευκολύνει τη ζωή τους και ταυτόχρονα βοηθά να κρατούν τα σκυλιά μακριά από περισπασμούς όσο το δυνατόν περισσότερο. Εάν φέρετε το σκυλί σας αλλού, να έχετε κατά νου ότι είναι παράνομο να ζητάτε συγκεκριμένη ταυτότητα από τους συνεργάτες των σκύλων υπηρεσίας. Αν κάποιος το έκανε, πείτε του ότι δεν επιτρέπεται από το νόμο. Μπορείτε να φέρετε ταυτότητες μαζί σας, αλλά σημειώστε ότι θα πρέπει να γίνει οικειοθελώς, και πάλι, αυτό ΔΕΝ απαιτείται και δεν πρέπει ποτέ να το περιμένετε.

Μέχρι στιγμής, τα πιο δημοφιλή ζώα βοήθειας είναι τα σκυλιά. Αυτό συμβαίνει επειδή τα σκυλιά είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου – υπέροχο κατοικίδιο, παρέχει συντροφιά και προστατεύει τον ιδιοκτήτη τους. Τα σκυλιά είναι κοινωνικά από τη φύση τους και, στην πραγματικότητα, συνεργάζονται στενά με ανθρώπους όπως η επιβολή του νόμου, η έρευνα και διάσωση, ακόμη και η γεωργία. Αυτά τα χαρακτηριστικά επέτρεψαν στους σκύλους να είναι ζώα υπηρεσίας.

Κι αν δεν έχεις σκύλο; Σε ορισμένες περιπτώσεις, άλλα ζώα μπορούν να εκπαιδευτούν για να εκτελούν καθήκοντα για να βοηθήσουν τα άτομα με αναπηρία να ζήσουν ανεξάρτητη ζωή. Η αλήθεια είναι ότι οποιοδήποτε εκπαιδεύσιμο ζώο θα μπορούσε να είναι το σέρβις σας. Τα πιο συνηθισμένα φυσικά είναι οι σκύλοι, οι γάτες, τα πρωτεύοντα θηλαστικά και τα πουλιά, αλλά στην πραγματικότητα κάθε ζώο που είναι σε θέση να εκπαιδεύσει για να εκτελέσει τα καθήκοντα που απαιτούνται για να επωφεληθεί ένας καταρτισμένος ιδιοκτήτης/άτομο με ειδικές ανάγκες θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ζώο υπηρεσίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να έχετε και άλλους, όπως πιθήκους καπουτσίνους, οι οποίοι μπορούν να εκπαιδευτούν να κάνουν άλλες εργασίες όπως χειρισμό πόμολα και διακόπτες, να πιάνουν πεσμένα αντικείμενα και να γυρίζουν σελίδες των βιβλίων σας. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να εκπαιδεύσετε μικροσκοπικά άλογα, είναι αποδεδειγμένο ότι μετά από σοβαρές προπονήσεις, μπορούν πραγματικά να καθοδηγήσουν τους τυφλούς. Μπορούν να τραβήξουν αναπηρικά καροτσάκια και ακόμη και να βοηθήσουν άτομα με νόσο του Πάρκινσον. Στην πραγματικότητα, ακόμη και πριν από την εξέλιξη των σκύλων υπηρεσίας, οι αλληλεπιδράσεις με ζώα διαδραματίζουν ήδη μεγάλο ρόλο στη βοήθεια του ανθρώπου σε θέματα υγείας. Ένα παράδειγμα είναι η ιππασία η οποία στην πραγματικότητα αναφέρεται στην ιστορία ως θεραπεία για ορισμένες ασθένειες όπως η ουρική αρθρίτιδα, οι νευρολογικές διαταραχές και η κατάθλιψη. Μέχρι τώρα, τα ζώα εξακολουθούν να μας βοηθούν όσον αφορά τις σωματικές και ψυχικές ασθένειες και εξακολουθούν να βοηθούν άτομα με αναπηρία. Οποιοδήποτε είδος ή φυλή ζώου υπηρεσίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί από χειριστή με ειδικές ανάγκες.

Λάβετε υπόψη ότι τα ζώα εξυπηρέτησης ταξινομούνται με βάση την εργασία που μπορούν να κάνουν, αλλά έχετε αναρωτηθεί ποτέ για τη διαφορά μεταξύ ζώων εξυπηρέτησης, ζώων οδηγών σκύλων και ζώων θεραπείας, ζώων συντροφιάς/συναισθηματικής υποστήριξης και κατοικίδιων ζώων; Αυτή η ερώτηση συχνά προκαλεί σύγχυση σε άτομα που χρειάζονται βοήθεια.

Για να τα καταφέρουμε όλα ξεκάθαρα, ο όρος Service Animal είναι ο ομοσπονδιακός νομικός όρος για τα ζώα που εκπαιδεύονται ατομικά να κάνουν εργασίες για άτομα με αναπηρία. Μπορεί να μην είναι πάντα σκύλος, να μην φοράει πάντα εξοπλισμό που τα αναγνωρίζει ως ζώα υπηρεσίας, δεν είναι κατοικίδιο, προστατεύεται από το νόμο, καθοδηγεί τυφλούς, ειδοποιεί ανθρώπους που είναι κωφοί, μεταφέρουν ή μαζεύουν αντικείμενα, κλείνουν και ανοίγουν πόρτες, βοηθήστε άτομα με αναπηρία που έχουν περιορισμένη χρήση χεριών και ποδιών, τραβήξτε αναπηρικά αμαξίδια, βοηθήστε άτομα με επιληπτικές κρίσεις και βοηθήστε άτομα που έχουν προβλήματα στην ισορροπία.

Ένας σκύλος-οδηγός/ζώο εκπαιδεύεται για να παρέχει καθοδήγηση σε άτομα με προβλήματα όρασης. Οι σκύλοι-οδηγοί είχαν την εκπαίδευσή τους από πιστοποιημένη αδειοδοτημένη σχολή για σκύλους-οδηγούς. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι σκύλοι-οδηγοί προστατεύονται σύμφωνα με την πολιτειακή και ομοσπονδιακή νομοθεσία.

Μερικοί άνθρωποι αναφέρθηκαν στα ζώα τους ως ζώα θεραπείας, ωστόσο δεν ορίζεται νομικά από την ομοσπονδιακή νομοθεσία. Τα περισσότερα ζώα θεραπείας μπορούν να παρατηρηθούν σε γηροκομεία, ορφανοτροφεία, νοσοκομεία κ.λπ., ενώ άλλα διαμένουν σε ιατρεία/οδοντιατρικά γραφεία, κέντρα αποκατάστασης, ακόμη και σε ιδιωτικές κατοικίες ανθρώπων ή ατόμων που ωφελούνται πολύ για τη διατήρηση ζώων λόγω της θεραπευτικής συντροφιάς. έχει να προσφέρει. Για ορισμένες πολιτείες, ορίζεται ως προσωπικό κατοικίδιο για θεραπευτές, γιατρούς, έτσι με λίγα λόγια, ένα ζώο θεραπείας δεν είναι ζώο υπηρεσίας. Η υπόδειξη είναι ότι όταν ένα ζώο εκπαιδεύεται να παρέχει συνεχή βοήθεια (βοήθεια, βοήθεια, υποστήριξη) σε ένα ειδικευμένο άτομο με αναπηρία λόγω της αναπηρίας του, τότε αυτό σημαίνει ότι το ζώο θεωρείται ως ζώο υπηρεσίας και όχι ως ζώο θεραπείας.

Σε σπάνιες περιπτώσεις, οι άνθρωποι χαρακτηρίζουν τα ζώα τους ως ζώα συντροφιάς ή συναισθηματικής υποστήριξης. Συχνά του δίνεται ο ρόλος να βοηθά συγκεκριμένα άτομα με συναισθηματικές ή νοητικές αναπηρίες και χρειάζονται συνεχή συντροφιά επειδή δεν μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα. Αυτός ο τύπος ζώων είναι σχεδόν ίδιος με τα κατοικίδια, επειδή δεν ορίζεται νομικά, αλλά είναι αποδεκτός ως άλλη μορφή κατοικίδιων ζώων και προστατεύεται από τον νόμο περί δίκαιης στέγασης.

Η πιο συνηθισμένη σύγχυση είναι πώς το κατοικίδιο διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο ζώο υπηρεσίας. Η απάντηση είναι απλή. Ένα κατοικίδιο δεν είναι ζώο εξυπηρέτησης επειδή δεν είναι εκπαιδευμένο να παρέχει συγκεκριμένη υπηρεσία ή εργασία σε άτομο με αναπηρία και δεν προστατεύεται από νόμους που παρέχουν ίση πρόσβαση σε άτομα με αναπηρία.

Με όλους τους τύπους των ζώων εξυπηρέτησης, οι άνθρωποι μερικές φορές δεν κατάφεραν να προσδιορίσουν εάν ένα ζώο είναι ζώο υπηρεσίας ή όχι. Για να σας πω ειλικρινά, είναι πιο εύκολο να ξεχωρίσετε ποιο δεν είναι. Πως? Μπορείτε να το καταλάβετε κοιτάζοντας. Είναι σημαντικό να μην κάνετε το άτομο με αναπηρία να αισθάνεται άβολα όταν το ρωτάτε. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να μπερδεύεστε εάν το ζώο πληροί τα κριτήρια για να ονομαστεί ως ζώο υπηρεσίας, μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις με διακριτικό τρόπο. Μπορείτε να ρωτήσετε εάν απαιτείται ζώο λόγω αναπηρίας ή ίσως να ζητήσετε εργασίες και υπηρεσίες για τις οποίες εκπαιδεύτηκε το ζώο. Να θυμάστε ότι είναι μεγάλο ΟΧΙ να ρωτάτε το άτομο για την αναπηρία του. Ποτέ μην ζητήσετε από τον επισκέπτη αποδείξεις. Εν ολίγοις, δεν μπορείτε να κάνετε διακρίσεις στους ανθρώπους με τα ζώα εξυπηρέτησης λόγω της αναπηρίας τους. Δεν πρέπει να ζητάτε από τα άτομα με αναπηρίες και τα ζώα εξυπηρέτησης να μείνουν μακριά ή να απαιτείται να κάθονται σε ορισμένες τοποθεσίες, αλλά αντίθετα, το άτομο με το ζώο μπορεί να επιλέξει ελεύθερα να καθίσει σε ένα μέρος όπου το ζώο θα αποσπάται λιγότερο. Επιπλέον, με όλες τις κατάλληλες εκπαιδεύσεις που δίνονται τόσο στον ιδιοκτήτη όσο και στο ζώο, μπορείτε να περιμένετε από το ζώο υπηρεσίας να συμπεριφέρεται σωστά και να είναι υπό τον έλεγχο του ιδιοκτήτη του.

Εάν δεν έχετε αναπηρία, σας προτείνουμε να μάθετε πώς να ενεργείτε σωστά σε περιπτώσεις που βλέπετε υπηρετικά ζώα δημόσια. Λάβετε υπόψη ότι δεν πρέπει ποτέ να αποσπάτε την προσοχή του σκύλου στη βάρδια καλώντας, χτυπώντας παλαμάκια, ακόμη και προσφέροντας φαγητό. Δεν πρέπει ποτέ να επιχειρήσετε να αγγίξετε τον σκύλο υπηρεσίας. Μπορείτε να μιλήσετε με τον ιδιοκτήτη του σκύλου αλλά όχι με τον σκύλο υπηρεσίας. Εφόσον αποφεύγουμε τους περισπασμούς εδώ, δεν θα πρέπει να προσβληθείτε εάν το αίτημά σας να χαϊδέψετε τον σκύλο βοήθειας δεν ικανοποιηθεί. Πρέπει να καταλάβετε ότι εάν ο ιδιοκτήτης αφήσει τον σκύλο να σας χαιρετήσει, αποσπάτε την ικανότητα του σκύλου να μένει σε εγρήγορση στους ιδιοκτήτες του. Μην είστε αγενείς λέγοντας στο άτομο ότι τα σκυλιά δεν επιτρέπονται, αλλά αντίθετα ρωτήστε εάν ο σκύλος είναι βοηθός σκύλου. Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε σταματήστε να ρωτάτε. Εάν το άτομο δεν φαίνεται ανάπηρο, μην υποθέτετε ποτέ ότι ο σκύλος δεν είναι σκύλος υπηρεσίας. Θυμηθείτε, είναι σοφότερο να παρατηρήσετε πρώτα. Εάν ο σκύλος δίνει υπερβολική προσοχή και έχει στενή αλληλεπίδραση με τον ιδιοκτήτη, το πιθανότερο είναι ότι αναζητάτε έναν σκύλο υπηρεσίας.

Από την άλλη πλευρά, εάν είστε ιδιοκτήτης σκύλου υπηρεσίας, πρέπει να προσέχετε τη συμπεριφορά και τα πρότυπα του σκύλου σας στο κοινό. Τα άτομα χωρίς αναπηρία θα περιμένουν την κατάλληλη συμπεριφορά από τον σκύλο σας. Όταν βγαίνετε έξω, βεβαιωθείτε ότι το σέρβις σας είναι καθαρό και δεν έχει άσχημη μυρωδιά και το πιο σημαντικό, ο σκύλος υπηρεσίας δεν πρέπει να αφοδεύει ή να ουρεί σε ακατάλληλα μέρη. Τα εγγεγραμμένα ζώα υπηρεσίας δεν πρέπει ποτέ να έρχονται σε αυτόκλητη επαφή με μέλη του ευρύτερου κοινού και η συμπεριφορά του ζώου δεν πρέπει να διαταράσσει τις κανονικές επιχειρήσεις ό,τι κι αν συμβεί. Ως ιδιοκτήτης, είναι απαραίτητο για εσάς να εκπαιδεύσετε το ζώο ώστε να μην δείχνει καθόλου επιθετικότητα προς άλλους ανθρώπους και ζώα. Ο σκύλος υπηρεσίας θα πρέπει να υπακούει σε όλες τις εντολές του ιδιοκτήτη του. Είναι πάντα σημαντικό να έχετε το ζώο να εργάζεται όσο το δυνατόν πιο ήσυχα και ήρεμα, ειδικά όταν φοράει εργαλεία, και ως ζώο υπηρεσίας, είναι ειδικά εκπαιδευμένο να γυμνάζεται δημόσια. Τέλος, τα βοηθητικά ζώα πρέπει να μένουν σε απόσταση τουλάχιστον 24 ιντσών από τον ιδιοκτήτη τους, εκτός εάν απαιτείται να εργαστούν σε μεγαλύτερη απόσταση. Τα άτομα με αλλεργίες δεν προστατεύονται βάσει του νόμου, εκτός εάν η αλλεργία είναι πραγματικά αναπηρική. Το άτομο με αναπηρία που χρησιμοποιεί ένα ζώο υπηρεσίας προστατεύεται. Ένα καλό μέρος στο Διαδίκτυο για να λάβετε μια κατάλληλη εγγραφή για τον σκύλο ή το ζώο είναι στη διεύθυνση http://www.registeredservicedogs.com.

της Jasmin Espinoza

Εγγεγραμμένοι Σκύλοι Υπηρεσίας / Προσωπικό

Video about Animal Schools Where I Can Get My Dog Treated

You can see more content about Animal Schools Where I Can Get My Dog Treated on our youtube channel: Click Here

Question about Animal Schools Where I Can Get My Dog Treated

If you have any questions about Animal Schools Where I Can Get My Dog Treated, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article Animal Schools Where I Can Get My Dog Treated was compiled by me and my team from many sources. If you find the article Animal Schools Where I Can Get My Dog Treated helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles Animal Schools Where I Can Get My Dog Treated

Rate: 4-5 stars
Ratings: 8464
Views: 77671371

Search keywords Animal Schools Where I Can Get My Dog Treated

Animal Schools Where I Can Get My Dog Treated
way Animal Schools Where I Can Get My Dog Treated
tutorial Animal Schools Where I Can Get My Dog Treated
Animal Schools Where I Can Get My Dog Treated free
#People #Dont #Service #Dogs #Service #Animals

Source: https://ezinearticles.com/?What-People-Dont-Know-About-Service-Dogs-or-Service-Animals&id=6438628

Có thể bạn quan tâm: