You are searching about Animal Kingdom Opening Day What Was It Like Reddit, today we will share with you article about Animal Kingdom Opening Day What Was It Like Reddit was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic Animal Kingdom Opening Day What Was It Like Reddit is useful to you.

How to Sleep Off Weight Along with your Hangover

Μπορείτε να χάσετε ένα κιλό την ημέρα χωρίς παρενέργειες.

Θα αισθάνεστε επίσης πιο fit, φωτεινοί, πιο υγιείς και πιο ενεργητικοί.

Πως? Χρησιμοποιώντας τη βιολογία που χρησιμοποιούν τα ζώα σε χειμερία νάρκη.

Οι αρκούδες Grizzly είναι εξαιρετικοί σε αυτό. Οι σκαντζόχοιροι είναι πολύ καλοί και οι ασβοί είναι εξαιρετικοί. Εκμεταλλεύονται τη δική τους έξυπνη βιολογία για να κάνουν το καλύτερο δυνατό του χειμώνα. Όπως και αυτοί, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους μεγάλους, θλιβερούς, καταθλιπτικούς χειμερινούς μήνες για να κάνουμε το σώμα μας να λειτουργεί καλύτερα! Θα έρθετε στην άνοιξη λίγο πιο ελαφρύ, νιώθοντας υπέροχα και νεότεροι – στην πραγματικότητα ανθίζοντας θετικά.

Είναι σίγουρο. Εγγύηση από χυτοσίδηρο. Μπορείτε να αφαιρέσετε ένα κιλό την ημέρα εάν ακολουθείτε αυτό το απλό καθεστώς ζωής. Δεν χρειάζεται να πας σε γυμναστήριο ή να ιδρώνεις. Δεν χρειάζεται να σταματήσετε να τρώτε υδατάνθρακες ή να μην αγγίζετε ποτέ ξανά το βούτυρο.

Στην πραγματικότητα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δουλέψετε με το ίδιο σας το σώμα αντί να το κόψετε.

Εάν έχετε αισθανθεί ποτέ ότι θα θέλατε απλώς να κοιμάστε σε ένα άνετο λαγούμι για ολόκληρο τον χειμώνα, τότε παρακαλούμε διαβάστε γιατί στη Σκωτία, είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι μόλις καταλήξαμε στο απόλυτο καθεστώς τρόπου ζωής: The Hibernation Δίαιτα (Mike and Stuart McInnes με τη Maggie Stanfield, Souvenir Press 7,99 £).

Όπως τόσα πολλά στη ζωή από τη μπλε μούχλα στο ψωμί που οδήγησε τον Alexander Fleming να ανακαλύψει την πενικιλίνη μέχρι τη δίαιτα GI που αναγνωρίζει πώς τα τρόφιμα που χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να αφομοιωθούν είναι πιο διατηρημένα και λιγότερο παχυντικά, η δίαιτα αδρανοποίησης είναι τόσο προφανής που κανείς δεν την έχει εντοπίσει.

«Η βιολογία μας κοιτάζει κατάματα για αιώνες, αλλά οι διατροφολόγοι δεν το έχουν προσέξει», λέει ο συν-συγγραφέας και φαρμακοποιός, Mike McInnes. “Απλώς δεν θέλουν να ταρακουνηθεί το σκάφος και έχουμε αντιμετωπίσει αυτή τη ζώνη άνεσης. Ενθαρρύνουμε το σώμα να χρησιμοποιήσει τους ενσωματωμένους μηχανισμούς καύσης λίπους. Λέμε να βελτιστοποιήσετε το δικό σας σύστημα επειδή η μηχανική ακριβείας του ανθρώπου Το σώμα είναι υπέροχο!”

Όταν τα ζώα κοιμούνται για το χειμώνα, προετοιμάζονται. Παίρνουν αυτό το ωραίο λαγούμι σωστά και φροντίζουν το περιβάλλον να είναι άνετο και άνετο, αλλά πριν από όλες αυτές τις δουλειές του σπιτιού, παχαίνουν. Στρώνουν πολλά είδη ντουλαπιών για να ζήσουν για την κρύα εποχή. Η διαφορά μεταξύ αυτών και εμάς είναι ότι αποθηκεύουν την τροφή στον εαυτό τους, μέσα στο σώμα τους.

Για μήνες, ενώ αναπνέουν όμορφα και αργά και σταθερά και δεν ασκούνται καθόλου, ζουν από αυτό το αποθηκευμένο λίπος. Όλοι το μάθαμε στο σχολείο, αλλά ίσως δεν σκεφτήκαμε το μήνυμα που έχει η έξυπνη φύση για εμάς.

Φυσικά, υπάρχει πολλή βιοχημεία και δεν θέλουμε να σας κουράσουμε ή να σας τυφλώσουμε με την επιστήμη. Άλλωστε δεν χρειάζεται. Οι κύριοι πυλώνες της δίαιτας αδρανοποίησης είναι απλοί:

o ΜΕΛΙ: Η τροφή των θεών. Από εκείνον τον παλιό μαθηματικό, τον Πυθαγόρα, το 580, ξέραμε ότι αυτό ήταν κάτι ιδιαίτερο. Το θέμα είναι ότι είναι η μόνη τροφή που συνδυάζει τέλεια τα μόρια γλυκόζης και φρουκτόζης με τον σωστό τρόπο για να παρέχει καύσιμο στον εγκέφαλό σας τροφοδοτώντας το συκώτι σας.

Με τον εγκέφαλό σας χαρούμενο και καλά τρεφμένο, το υπόλοιπο σώμα σας μπορεί να συνεχίσει να κάνει όλες αυτές τις βασικές εργασίες συντήρησης και επιδιόρθωσης, όπως η αναδόμηση του δέρματος, των οστών, των μαλλιών, των νυχιών, των μυών, των οργάνων, των νεύρων, του αίματος και ούτω καθεξής. Και τι χρησιμεύει για να κάνει όλη αυτή τη σκληρή δουλειά; Ναι, οι αποθήκες λίπους σας! Αλλά μόνο εφόσον το συκώτι και ο εγκέφαλός σας είναι ευτυχισμένοι. Συνέχισε να διαβάζεις…

o ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Ναι, ξέρουμε ότι το έχετε ξανακούσει, αλλά τα τηγανητά μπαρ Mars και οι πίτσες με fish and chip δεν είναι ο δρόμος για καλή υγεία και λεπτό ανάστημα. Τρώτε ό,τι σας αρέσει, αλλά μην περιορίζετε τις επιλογές σας και φροντίστε να έχετε μια καλή ισορροπία βασικών τροφών.

o ΑΝΑΔΡΑΜΙΑ: Έχουμε ήδη εξηγήσει γιατί έχει σημασία η αδρανοποίηση, αλλά υπάρχει ένα άλλο ζωτικής σημασίας στοιχείο: Ο ύπνος. Όταν κοιμόμαστε, όπως τα ζώα, ζούμε από τα αποθέματα λίπους μας, αλλά μόνο εφόσον το συκώτι και ο εγκέφαλός μας τρέφονται καλά. Η χειμερία νάρκη δεν είναι το ίδιο με τον ύπνο, αλλά υπάρχουν κοινοί παράγοντες.

Αυτό το έξυπνο αρκουδάκι μπαίνει σε μια ειδική χειμερινή λειτουργία όπου αποθηκεύει ειδικά καύσιμα για να κρατά τον εγκέφαλό του ταΐστηκε και εμείς οι άνθρωποι μπορούμε να είμαστε εξίσου έξυπνοι αν τροφοδοτούμε τους εαυτούς μας τη νύχτα ώστε να χρησιμοποιούμε τα αποθέματα λίπους μας για ενέργεια. Κανείς μας δεν είναι ποτέ περισσότερο από λίγα λεπτά από το κώμα. Το σώμα μας έχει μια πολύ καλά συντονισμένη και εξαιρετικά αποτελεσματική χημεία και αν την αναστατώσουμε, κυριολεκτικά διακινδυνεύουμε τη ζωή μας.

Ο εγκέφαλός μας είναι ο μεγαλύτερος καταναλωτής καυσίμου και είναι το όργανο που πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί για να μας κρατήσει ζωντανούς. Μπορούμε να σταματήσουμε την πέψη, τη ζεστασιά, την άσκηση, την ομιλία και μια σειρά από άλλες μη απαραίτητες λειτουργίες, αλλά χωρίς τη λειτουργία του εγκεφάλου, είμαστε νεκροί σε δευτερόλεπτα. Επομένως, το να φροντίζουμε να διατηρούμε τον εγκέφαλό μας τροφοδοτημένο κατά τη διάρκεια του ύπνου είναι εξίσου ζωτικής σημασίας με το να φροντίζουμε να έχουμε ποιοτικό ύπνο εξαρχής. Μπορείτε να το κάνετε αυτό, τροφοδοτώντας το συκώτι σας με μέλι πριν τον ύπνο. Μόνο τότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη δική μας ανθρώπινη βιολογία για να κάψουμε αποθέματα λίπους για τη δική μας αποκατάσταση.

o ΟΡΜΟΝΕΣ: Πολύπλοκα πράγματα, ορμόνες, αλλά ουσιαστικά, υπάρχουν χρήσιμα και επικίνδυνα. Οι επικίνδυνοι μας αγχώνουν, μας κάνουν να πανικοβάλλουμε, να ιδρώνουμε, να έχουμε εφιάλτες και να νιώθουμε εξοντωμένοι το πρωί.

Παράγουμε αυτές τις ορμόνες των επινεφριδίων όταν ο εγκέφαλός μας πανικοβάλλεται για τα καύσιμα: «Ταΐστε με!» φωνάζει το μυαλό σου. “Χωρίς καύσιμα!” αποκρίνεται το συκώτι σας επειδή δεν έχετε φάει τίποτα από την ώρα του τσαγιού. «Πάρτε λίγο τώρα!» διατάζει ο εγκέφαλός σας, οπότε αρχίζετε να αντλείτε ορμόνες των επινεφριδίων για να πάνε και να διασπάσουν τους μύες σας έτσι ώστε να απελευθερώσετε χρήσιμο καύσιμο για το συκώτι σας για να τροφοδοτήσει τον εγκέφαλό σας.

Δεν κάνει για χαλαρωτικό ύπνο και σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάψετε τα αποθέματα λίπους σας για να κάνετε όλα αυτά τα ωραία φιλικά επισκευάζοντας και συντηρώντας πράγματα που σχετίζονται με τη δημιουργία νέου δέρματος και οστών.

o ΗΡΩΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ: Μπορείτε να βοηθήσετε τη διαδικασία μαζί με την άσκηση με αντίσταση. Αυτό σημαίνει ότι επιλέγετε να λάβετε κάποια ήπια αντίσταση στο σπρώξιμο και το τράβηγμα. Χωρίς να χτυπάτε το διάδρομο μέχρι να κοκκινίσετε στο πρόσωπο και να ιδρώσετε (που δεν θα κάψετε περισσότερο από μισή ουγγιά λίπους την ώρα), αλλά απαλά και επανειλημμένα μετακινώντας βάρη που θα αυξήσουν την ταχύτητα με την οποία μπορείτε να κάψετε τα αποθέματα λίπους σας τη νύχτα χωρίς να παράγει ορμόνες του στρες.

Δεν είναι απαραίτητο, αλλά θα βοηθήσει τα πράγματα και είναι εντός του παράγοντα ικανότητας οποιουδήποτε, ανεξάρτητα από το συνολικό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Το να σηκώσετε ένα κουτάκι με φασόλια από το ντουλάπι είναι μια καλή αρχή. Η γιόγκα, το πιλάτες, η ποδηλασία και η άσκηση στο πάτωμα είναι όλες εργασίες αντίστασης επειδή χρησιμοποιούν το βάρος του σώματός σας για να δουλέψουν το σύστημά σας.

Οι περισσότερες από τις δίαιτες κουκ με τις οποίες όλοι έχουμε καταναλωθεί τόσο βασίζονται στην αποκοπή ορισμένων τροφών ή ομάδων τροφίμων. Η δίαιτα Atkins αποκλείει τους υδατάνθρακες. Η Συνδυαστική Δίαιτα επιμένει να τρώμε μόνο ορισμένα είδη τροφών μαζί. Οι μακροβιοτικές δίαιτες αποκλείουν ολόκληρους τύπους τροφίμων. Ακόμη και η προσέγγιση GI περιλαμβάνει την αποκοπή ορισμένων ειδών τροφίμων.

Λέμε να το πάρουμε με μια πρέζα αλάτι! Το σώμα μας χρειάζεται μια ποικιλία διαφορετικών ειδών τροφής μέσα σε μια ισορροπημένη διατροφή. Δεν υποστηρίζουμε ένα μπιφτέκι και πατατάκια την ημέρα, αλλά ούτε λέμε ότι δεν μπορείτε ποτέ να απολαύσετε ένα φαγητό σε πακέτο. Αντίθετα, σας λέμε να δουλέψετε με το σώμα σας, όχι εναντίον του. Το σώμα σας είναι ο καλύτερος φίλος σας και αν του φερθείτε ευγενικά, δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ. Εάν το κάνετε κατάχρηση, τότε θα σβήσει σε ένα κατανοητό χτύπημα!

Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι το συκώτι σας τροφοδοτείται βράδυ και πρωί με μια κουταλιά της σούπας μέλι, τρώτε λογικά και το σώμα σας θα κάνει τα υπόλοιπα για εσάς.

Κάντε το έργο πιο επιτυχημένο, ενισχύοντας κάποιες εργασίες αντίστασης. Θα εξακολουθεί να λειτουργεί χωρίς αυτό, αλλά 20 λεπτά τρεις φορές την εβδομάδα θα διπλασιάσουν τον ρυθμό με τον οποίο καίτε λίπος κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το βιβλίο παρέχει απλές ασκήσεις χωρίς γυμναστήριο ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιλάτες, γιόγκα, ποδηλασία και κολύμπι ως εναλλακτικές.

ΤΡΕΩΣΕ!

Κρατήστε το συκώτι και τον εγκέφαλο χαρούμενο με μια κουταλιά της σούπας μέλι βράδυ και πρωί. Μπορείτε να το πάρετε κατευθείαν από την κατσαρόλα, σε ένα ζεστό ρόφημα ή ενσωματωμένο σε ένα smoothie ή ρόφημα με βάση το γιαούρτι. Το βιβλίο περιλαμβάνει προτάσεις για αυτά. Θα πρέπει να πίνετε δύο λίτρα νερό κάθε μέρα.

Υπάρχουν περισσότερες επιλογές μενού στο The Hibernation Diet, αλλά αυτές θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

Πρωινά

200 ml χυμός μήλου

120 γρ μούσλι ζαχαρούχο με μια κουταλιά της σούπας μέλι

200ml Ημιαποβουτυρωμένο γάλα

Ή

200 ml χυμός ντομάτας

200 γραμμάρια Κουάκερ με 200 ml ημιαποβουτυρωμένο γάλα

Μια κουταλιά της σούπας μέλι

Ένα αυγό ποσέ

Δύο Rashers από άπαχο μπέικον στη σχάρα

Μία Φέτα ψωμί ολικής αλέσεως, φρυγανισμένη

Ή

200 γραμμάρια ανάμεικτη φρουτοσαλάτα από μήλο και πορτοκάλι

Μια κουταλιά της σούπας μέλι

Μία Φέτα ψωμί ολικής αλέσεως, φρυγανισμένη

Ένα αυγό, ποσέ ή ομελέτα

Μεσημέρι

Επιλέξτε από:

Μια μικρή χούφτα ξηρούς καρπούς/σπόρους/αποξηραμένα φρούτα

Ένα κομμάτι (οποιουδήποτε) φρούτου

Μερικά σνακ από ψωμί ολικής αλέσεως

Μια πολύσπορη μπάρα που περιέχει μέλι

Μεσημεριανά γεύματα

Φτιάξτε τα δικά σας σάντουιτς! Είναι φθηνότερο και πιο υγιεινό. Εάν μπορείτε να κοιμηθείτε κάπου για 10 λεπτά, θα διαπιστώσετε ότι θα μεταμορφώσει το απόγευμα σας.

Επιλέξτε από:

200 ml φρέσκος χυμός πορτοκαλιού

Δύο φέτες ψωμί ολικής αλέσεως με γέμιση τόνου και πλαϊνή σαλάτα από ψητά μανιτάρια, ρόκα και αγγούρι

Ένα κομμάτι φρούτο της επιλογής σας

Ή

200 γραμμάρια Φρουτοσαλάτα με κομμάτια μήλου και πορτοκαλιού

120 γραμμάρια ρύζι μπασμάτι με άπαχο ζαμπόν και σαλάτα από ντομάτες, φασόλια και ωμό λευκό λάχανο σε φέτες

Μία μπάρα πολύσπορων (χωρίς προσθήκη ζάχαρης)

Ή

200ml Φρεσκοστυμμένος χυμός οποιασδήποτε ποικιλίας

Δύο φέτες ψωμί ολικής αλέσεως με άπαχο κοτόπουλο και ψητό μπέικον με σαλάτα από φύλλα, αγγούρι, ντομάτες και 4 φρέσκους χουρμάδες

Blue time one: Καθώς τελειώνεις τη δουλειά

Αυτή είναι η ώρα της ημέρας που πιθανότατα βρίσκεστε στη χαμηλότερη άμπωτη. Αξίζει να κάνετε λίγη ανανέωση στο δρόμο προς το τρένο, καθώς περπατάτε ή στο αυτοκίνητο.

Επιλέξτε από:

Ένα μικρό πακέτο ξηρά καβουρδισμένα φιστίκια

Μια μπανάνα

Μια χούφτα ανάμεικτα ωμά λαχανικά

Δύο τραγανά ψωμάκια με τυρί χαμηλών λιπαρών ή μέλι

Τριμμένο καρότο με μια μικρή χούφτα ξηρούς καρπούς και σταφίδες

Ντομάτες σε φέτες με ελαιόλαδο και μαύρο πιπέρι

Μήλο κομμένο σε φέτες με ένα μικρό κομμάτι τυρί χαμηλών λιπαρών

Μπλε ώρα δύο: Στο σπίτι

Ανάλογα με το πόσο χρόνο θα χρειαστείτε, και σίγουρα εάν έχετε μια ώρα ή περισσότερες μετακινήσεις, τότε αξίζει να επαναλάβετε το σνακ Blue time τώρα. Θα εκπλαγείτε με πόση περισσότερη ενέργεια θα έχετε. Αντί να πέφτετε στον καναπέ με ένα ποτό, θα νιώσετε πιο λαμπεροί, πιο χαρούμενοι και πιο ευχάριστοι!

Ώρα δείπνου

Το βραδινό σας γεύμα πρέπει να είναι πλούσιο σε ζωτικής σημασίας θρεπτικά συστατικά και να περιέχει πολλά φρέσκα φρούτα/λαχανικά, αλλά δεν πρέπει ποτέ να σας αφήνει βαρύ και φουσκωμένο. Προσοχή στο μέγεθος της μερίδας. Οι περισσότεροι από εμάς τρώμε πολύ περισσότερο από όσο χρειαζόμαστε. Κάντε μια βόλτα και/ή ίσως κάποια άσκηση με αντίσταση μερικές ώρες μετά το φαγητό.

Επιλέξτε από:

200 ml φρεσκοστυμμένος χυμός φρούτων

150 γραμμάρια βιολογική μπριζόλα σολομού, ψημένη στη σχάρα με λίγο ελαιόλαδο και καρυκεύματα

150 γρ. Φρέσκα νουντλς αναμεμειγμένα με ψιλοκομμένο φρέσκο ​​κόκκινο πιπέρι και μαύρες ελιές

Σαλάτα Όσο σας αρέσει από ανάμεικτα φύλλα φρέσκιας σαλάτας, ντομάτες, σέλινο, αγγούρι, ραπανάκια, φρέσκα κρεμμυδάκια

Ή

Ένα αχλάδι Avacado γεμάτο με 100 γραμμάρια φρέσκες γαρίδες και χαμηλά λιπαρά

Ντρέσινγκ Καίσαρα πασπαλισμένο με φύλλα βασιλικού

Μία ψητή πατάτα γεμάτη με μανιτάρια και κρεμμύδια ψιλοκομμένη και τηγανισμένη γρήγορα σε τηγάνι με λάδι ψεκασμού

Σαλάτα Όσο σας αρέσει αποτελούμενη από φρέσκια σαλάτα εποχής

υλικά με ελαιόλαδο και ντρέσινγκ βαλσάμικο

Ή

200 ml φρεσκοστυμμένος χυμός φρούτων ή λαχανικών

150 γραμμάρια Ψητά βιολογικά αρνίσια παϊδάκια με ψητά ντοματίνια

150 γρ κουσκούς ανακατεμένο με ψιλοκομμένες πράσινες πιπεριές, μπρόκολο και καρότα

Ένα γιαούρτι χαμηλών λιπαρών με 3 ψιλοκομμένα βερίκοκα

Ώρα για ύπνο

Μία ή δύο κουταλιές της σούπας μέλι μια ώρα πριν πάτε για ύπνο. Μπορείτε να το πιείτε ως ζεστό ρόφημα με λεμόνι και γαρίφαλο, να το προσθέσετε σε τσάι με μέντα ή χαμομήλι, να το απλώσετε σε μια φέτα φρυγανιά ή δύο τραγανά ψωμάκια ή να το προσθέσετε σε μια κατσαρόλα με απλό γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά. Το βιβλίο έχει πολλές συνταγές για εναλλακτικά ποτά.

Το βράδυ, θα κοιμάστε ξεκούραστος – θα πρέπει να διατηρείτε το δωμάτιό σας απαλλαγμένο από ρυπογόνα φώτα, όπως LCD – και το σώμα σας θα καίει το περιττό λίπος σας και θα κάνει όλη αυτή τη βασική συντήρηση και επισκευή.

Δεν θα ονειρεύεστε ότι είστε πιο αδύνατοι και πιο σωματικοί. Θα το κάνεις. Είστε ήδη στο δρόμο για να δουλέψετε με αυτόν τον μαγικό μηχανισμό που είναι το ανθρώπινο σώμα αντί να τον πολεμάτε.

Είναι η ομορφιά της δικής μας βιολογίας που έχουμε αγνοήσει!

Επισκεφτείτε το www.hibernationdiet.com

Το The Hibernation Diet εκδίδεται από την Souvenir Press στα 7,99 £ και είναι διαθέσιμο από τα κύρια βιβλιοπωλεία ή στο διαδίκτυο στη διεύθυνση http://www.amazon.co.uk

Video about Animal Kingdom Opening Day What Was It Like Reddit

You can see more content about Animal Kingdom Opening Day What Was It Like Reddit on our youtube channel: Click Here

Question about Animal Kingdom Opening Day What Was It Like Reddit

If you have any questions about Animal Kingdom Opening Day What Was It Like Reddit, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article Animal Kingdom Opening Day What Was It Like Reddit was compiled by me and my team from many sources. If you find the article Animal Kingdom Opening Day What Was It Like Reddit helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles Animal Kingdom Opening Day What Was It Like Reddit

Rate: 4-5 stars
Ratings: 9303
Views: 38718984

Search keywords Animal Kingdom Opening Day What Was It Like Reddit

Animal Kingdom Opening Day What Was It Like Reddit
way Animal Kingdom Opening Day What Was It Like Reddit
tutorial Animal Kingdom Opening Day What Was It Like Reddit
Animal Kingdom Opening Day What Was It Like Reddit free
#Sleep #Weight #Hangover

Source: https://ezinearticles.com/?How-to-Sleep-Off-Weight-Along-with-your-Hangover&id=301813

Có thể bạn quan tâm: