You are searching about Animal Intelligence And The Evolution Of The Human Mind, today we will share with you article about Animal Intelligence And The Evolution Of The Human Mind was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic Animal Intelligence And The Evolution Of The Human Mind is useful to you.

Coronavirus and Getting to Know God – Psalm 46-10

Θα μεταφράσουμε τον ψαλμό 46-10 «μείνε ακίνητος και μάθε ότι είμαι ο Θεός» πιο περιεκτικά προς το τέλος αυτού του άρθρου. Θα εξηγήσει πόσο σημαντικός είναι αυτός ο συγκεκριμένος ψαλμός για τους ανθρώπους σε αυτήν την άνευ προηγουμένου εποχή. Αλλά, προς το παρόν, προσθέτοντας πλαίσιο, ας διακρίνουμε πώς η άγρια ​​ζωή εκτελεί τα αντίστοιχα καθήκοντά της για την επιβίωσή της και πώς συγκρίνονται οι άνθρωποι, ως ανώτερα όντα.

Τα πουλιά, οι μέλισσες και τα ψάρια

Έχετε παρατηρήσει ποτέ ένα κοπάδι πουλιών να πηδούν γρήγορα προς τα πάνω στον ουρανό και ξαφνικά να σπειρώνονται προς τα κάτω σε μια στιγμή; Ομοίως, με τα κοπάδια ψαριών, πώς εκτοξεύουν προς μια κατεύθυνση και μετά κάνουν τούμπες προς άλλη κατεύθυνση αμέσως και ταυτόχρονα. Υπέροχο, είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσετε. Από την ανθρώπινη προοπτική, η συμπεριφορά των πουλιών που συρρέουν αξίζει πραγματικά να αναλογιστούμε στην παρούσα κατάσταση του κορωνοϊού.

Το ερώτημα είναι: για ποιο σκοπό αποδίδουν με τόσο συγχρονισμένο τρόπο;

Η απάντηση είναι ότι προσεύχονται

Ο συμμετρικός σχηματισμός που πετάει — και η γρήγορη κίνηση των ψαριών — τους επιτρέπει να επικοινωνούν ή να συνδέονται με την πηγή τους, τον «θεό» τους, ο οποίος — για όλα τα μη ανθρώπινα είδη στη γη — είναι η Φύση. Με άλλα λόγια, η Φύση παρέχει στα πουλιά και σε όλα τα ζώα της ξηράς, συμπεριλαμβανομένης της θαλάσσιας ζωής, όλα όσα χρειάζονται να «ξέρουν» για την επιβίωση στο παρόν περιβάλλον τους.

Ο συμμετρικός σχηματισμός vee που πετούν από άλλα πτηνά, είναι επίσης για τον ίδιο λόγο: έρχονται σε επαφή με την πηγή καθοδήγησής τους για την ανανέωση ενέργειας-καυσίμου για το μεταναστευτικό τους ταξίδι. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λαμβάνουν ζωτικής σημασίας διαισθητική καθοδήγηση σε μέρη σίτισης στην πορεία.

Το «Flocking» βάζει τα πουλιά σε κατάσταση αναμονής, «προβλέπουν» — ας ονομάσουμε αυτή την προσμονή πίστη ή προσευχή των πουλιών — και μετά, μόλις αρχίσει αυτή η διαισθητική αλλαγή, εντοπίζεται στη συνείδηση ​​του κοπαδιού – που δημιουργείται από τη Φύση – και μετά αλλάζει κατεύθυνση εξαπλώνεται ακαριαία μέσα από ολόκληρο το κοπάδι σε ένα κύμα δυναμικής νοημοσύνης. Το Flock Flying αντιπροσωπεύει την ομαδική συνειδητοποίηση, όπου κανένα μεμονωμένο πουλί δεν είναι υπεύθυνο. Είναι ο τρόπος με τον οποίο ενημερώνονται, ο ένας για τον άλλον και τις τελευταίες πληροφορίες επιβίωσης.

Τότε έχουμε τις υπέροχες μέλισσες.

Θεωρούμενες ως κοινωνικό έντομο, οι μέλισσες είναι εργάτριες, που πετούν αποκλειστικά για έναν ομαδικό λόγο που είναι να ταΐσουν και να θρέψουν την κυψέλη. Δεν πετούν για την αγάπη του πετάγματος αλλά απλώς για να βρουν νέκταρ και μετά να το επιστρέψουν ώστε να ωφεληθεί η κυψέλη.

Επειδή όλοι είμαστε συνδεδεμένοι με την ίδια παγκόσμια δύναμη ζωής, όταν το σκεφτόμαστε, η έννοια των πουλιών, των ψαριών και των εντόμων που προσεύχονται έχει τόσο νόημα πνευματικής εξέλιξης. Υπάρχουν τόσες πολλές «προσευχόμενες» υπάρξεις που λαμβάνουν χώρα ταυτόχρονα μέσα σε αυτό το όμορφο οικοσύστημα μαγισσών που πολλά αγνοούνται ή θεωρούνται δεδομένα. Και έχετε προσέξει, ανάμεσα σε όλες τις ποικιλομορφίες των κατοίκων της φύσης -μεγάλοι και μικροσκοπικοί- δεν βάλθηκαν ποτέ να βλάψουν ή να διαταράξουν το φυσικό περιβάλλον. Αν μόνο το ανθρώπινο είδος μπορούσε να είναι έτσι, μπορούμε κάλλιστα να ρωτήσουμε.

Υλισμός

Λοιπόν, τι σχέση έχει η ανατροφή της φύσης με την παρούσα παγκόσμια πανδημία: Κορωνοϊός.

Λοιπόν, όπως θα δούμε, έχει πολύ να κάνει με αυτό, ιδιαίτερα όσον αφορά το πώς οι άνθρωποι μπορούν να επωφεληθούν από την προσέγγιση που προσαρμόστηκαν από τους συγκατοίκους μας εδώ στη γη.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα πτηνά που συρρέουν, οι μέλισσες και τα κοπάδια, και πολλά άλλα είδη, δεν λειτουργούν μεμονωμένα κατά την προσευχή, αλλά τα πάντα προορίζονται για την επιβίωση φυσικών κοπαδιών ή ομαδικών ειδών

Τώρα αυτό το άρθρο δεν είναι για το έθνος-bashing, μακριά από αυτό. Αλλά ο καταναλωτισμός παγκοσμίως φαίνεται να είναι εκτός ελέγχου, και δεν είναι σωστό

Αυτή η απόλαυση για τον κορωνοϊό μας διδάσκει σε ένα μάθημα επιβίωσης: Η φύση προσπαθεί να μας πει κάτι βαθύτατα λεπτό με πολύ σκληρές και ωμές λεπτομέρειες.. Σε ένα επίπεδο, μέσα σε όλα τα δεινά, εμφανίζεται η ευκαιρία για αλλαγή. Και ενώ ο κορωνοϊός θα περάσει, ναι, το μήνυμα της αλλαγής θα παραμείνει έως ότου ο καθένας μας λάβει το μήνυμα της φύσης νοερά.

Ομοίως με την υπερθέρμανση του πλανήτη, θα πρέπει να συμφιλιωθούμε με μια νέα αρχή, ένα νέο σύνολο βασικών ή εγχώριων αληθειών, μια νέα σειρά υλικών προτεραιοτήτων, εν ολίγοις, μια νέα τάξη συνείδησης.

Πάρτε για παράδειγμα τα υλικά αντικείμενα και την παρούσα έκρηξη του καταναλωτισμού. Για την ικανοποίηση αυτής της αδικαιολόγητης ζήτησης υλικών προϊόντων, η τεχνολογία πρέπει να επεκταθεί πέρα ​​από αυτό που πολλοί καταναλωτές μπορούν να χειριστούν υγιεινά τόσο διανοητικά όσο και συναισθηματικά. Για να μην αναφέρουμε τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του πλαστικού στο περιβάλλον.

Η έμφαση φαίνεται να δίνεται στα ισχυρά έθνη που ενδιαφέρονται αποκλειστικά να διατηρήσουν τη δική τους «πατριωτική» κυριαρχία, σαν να μην υπάρχει ή να μην έχει σημασία το σμήνος του υπόλοιπου κόσμου στην παγκόσμια εξίσωση. Το ότι, γεωγραφικά, ορισμένοι άνθρωποι τρέφονται με φαγητό ενώ άλλοι λιγότερο τυχεροί μπορεί να αγνοηθεί.

Περιορίζοντας το

Ας πούμε, επεξηγώντας, υπάρχει αυτή η νοοτροπία μακροεθνικής κυριαρχίας, και μέσα σε αυτήν υπάρχει η νοοτροπία του μικροσκοπικού συμφέροντος μόνο. Το ένα τρέφεται από το άλλο και ο κύκλος της εθνικής κυριαρχίας παράλληλα με το ατομικό συμφέρον συνεχίζεται αμείωτος. Τώρα, φυσικά, δεν υπάρχει τίποτα κακό με την προώθηση της ατομικής και εθνικής δημιουργικότητας, στην πραγματικότητα, είναι απολύτως φυσικό για τους ανθρώπους να είναι δημιουργικοί — έτσι είμαστε καλωδιωμένοι. Αλλά αυτή η υπερβολική έμφαση στο «εγώ» το δικό μου «δικό μας» έχει φτάσει σε σημείο κορεσμού.

Η έμφυτη νοημοσύνη της φύσης το έχει καταλάβει: ότι κάτι δεν ισορροπεί σε αυτόν τον πλανήτη.

Φτάσαμε το όριο του κύκλου μας

Ο υλισμός, η ψευδαίσθηση, και το σχετικό επίπεδο συνείδησης, έχουν οδηγήσει την ανθρωπότητα στο πιο απομακρυσμένο σημείο αυτού του συγκεκριμένου κύκλου απληστίας-κατάκτησης-ψευδαίσθησης. Και ενώ η ανθρωπότητα προχωρά μέσα από κύκλους εξέλιξης, σε κβαντικό επίπεδο, με όρους ανθρώπινης εξέλιξης, δεν έχει να κάνει πραγματικά με την επιβίωση του ισχυρότερου ή ποιος μπορεί να γίνει το ισχυρότερο και πιο ισχυρό έθνος, εταιρεία ή άτομο, ή ποιος από εμάς μπορεί να φέρει την υψηλότερη σημαία πίστης.

Ο κορωνοϊός υπενθυμίζει αυτό που έχουμε παραβλέψει, το οποίο είναι: Η φύση δεν ξεχνά – μας αντανακλά ακριβώς αυτό που στέλνουμε. Έτσι, το μήνυμα της Φύσης, για το ευρύτερο καλό μας, είναι να επαναπροσδιορίσουμε και να αναπτύξουμε μια πνευματική-κοσμική συνείδηση.

Σε αυτόν τον τομέα, οι φωτισμένοι Rishis της αρχαίας Ινδίας πιστεύω ότι γνώριζαν το αληθινό μυστικό της πραγματικότητας. Αλλά κάπου στον μακρύ διάδρομο του χρόνου, αυτή η αγνή σοφία έχει μπερδευτεί και αραιωθεί σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Χαμένος στη μετάφραση, θα μπορούσαμε να πούμε.

Αυτή η πανδημία υπενθυμίζει ότι οι προτεραιότητές μας είναι όλες ανακατεμένες και εκτός συγχρονισμού με τους φυσικούς νόμους της Φύσης. Αυτοί οι νόμοι είναι πραγματικοί και οριστικοί και απαιτούν αυστηρή τήρηση. Ανάλογα με τη νοοτροπία, θα μας εξυπηρετήσουν είτε θετικά είτε αρνητικά. Προσέχουμε λοιπόν πώς διαμορφώνεται και διαμορφώνεται το μυαλό μας..

Έχουμε γίνει τεχνητό

Η ανθρωπότητα έχει επιβαρυνθεί υπερβολικά διανοητικά και συναισθηματικά δημιουργώντας έτσι πολλά είδη νέων και αφύσικων καταπονήσεων και στρεσογόνων παραγόντων στην ανθρώπινη φυσιολογία.

Εμφανίζεται η εξαρτημένη νοοτροπία, ότι, απλά με τη λήψη ορισμένων φαρμάκων, όλα θα πάνε καλά. Μια προγραμματισμένη νοοτροπία, ότι, από τη στιγμή που αυτά τα προβλήματα καλυφθούν τεχνητά, με φαρμακολογική έννοια, τότε αυτό είναι εντάξει. Αλλά δεν είναι καλά. Επειδή αυτές οι νοοτροπίες δεν εξαφανίζονται απλώς, αλλά έχουν γίνει υποσυνείδητα πρότυπα ή νοοτροπίες εθισμού. Έτσι, ο πολλαπλασιασμός της προετοιμασίας συμπτωμάτων-αγνοίας συνεχίζεται στο διηνεκές.

Έχουμε σχεδόν αισθανθεί νεκρό — η τεχνητή είναι ο νέος βασιλιάς. Αυτό το ανθρώπινο μούδιασμα στην πραγματικότητα και το φυσικό περιβάλλον έχει οδηγήσει σε χρόνιες συσσωρεύσεις θυμού και δυσαρέσκειας μέσα στην ανθρώπινη ψυχή. Έφτασε στο σημείο ότι, τα πάλαι ποτέ μέσα φυσικής ευτυχίας μας έχουν μπλοκαριστεί από την εμπορευματοποίηση και την εκμετάλλευση. Αντί η ευτυχία να είναι μια απλή φυσική επιλογή βούλησης, μεγάλο μέρος αυτής της διέξοδος έχει μεταμορφωθεί σε βιομηχανίες που για πολλούς μπορεί να οδηγήσουν σε εθιστικά και καταναγκαστικά πρότυπα συμπεριφοράς.

Ακόμη και ένα μεγάλο μέρος της «έξυπνης» προόδου, δυστυχώς, για πολλούς, βρίσκεται στην έκταση της φυσικής ανάπτυξης της ψυχής και της διαπροσωπικής δραστηριότητας. Οι άνθρωποι τώρα περπατούν και κοιτάζουν σαν υπνωτικά σε έναν φανταστικό κόσμο για τα πιο πρόσφατα απατηλά κουτσομπολιά του κόσμου.

Ποιο πρότυπο εξέλιξης αντιπροσωπεύει αυτό;

Συνείδηση ​​Ανάληψης

Ο καθένας μας έχει δημιουργηθεί για την Ανάληψη στη Συνείδηση ​​του Θεού. Αυτή η διαδικασία λαμβάνει χώρα εντός. Η πνευματική άγνοια είναι που εμποδίζει την πρόοδο σε αυτόν τον τομέα. Δεν είμαστε σχεδιασμένοι για να παραμένουμε επ’ αόριστον σε επίπεδο άγνοιας βάσης. Για να ξεκινήσει η Ανάληψη από πνευματική άγνοια, απαιτείται βαθμονόμηση του νου. Όντας ένα σιωπηλό ταξίδι ενσωμάτωσης, όλα ξεκινούν με ψυχική ακινησία.

Από υλική άποψη, όλα αλλάζουν. Αλλά, αντίθετα, στο βασικό επίπεδο της ψυχής μας, είμαστε ο καθένας μας Αμετάβλητος, αθάνατος και αιώνιος. Είμαστε ο καθένας μας το αιώνιο Πνεύμα. Επομένως, αυτή η διαδικασία της Ανάληψης οδηγεί στην πνευματικοποίηση του σώματος και στην επίγνωση στη γνώση του Αμετάβλητου Χριστικού Προτύπου μέσα στη συνείδηση. Έτσι, η προσκόλληση στον υλικό κόσμο και μόνο το προσωπικό συμφέρον, είναι αντίθετη με την αληθινή μας φύση. Αυτή η «αντίθετη» συμπεριφορά προσκολλάται και συσκοτίζει την Αθάνατη Χριστική φύση μας.

Στον ανατολικό πολιτισμό, που πιστεύω ότι είναι πιο πρόοδος στον τομέα της ανάπτυξης της πνευματικής ψυχής, αυτή η άγνοια ή η προσκόλληση στον υλισμό, είναι γνωστή ως Μάγια – ψευδής ταύτιση.

Όταν εξετάζουμε τις ζωές των μεγάλων ιστορικών αγίων και σοφών όλων των πολιτισμών, και τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν τη ζωή, σίγουρα η επιστροφή στα βασικά θα αντιπροσώπευε σημαντική πνευματική εξέλιξη και για αυτήν τη γενιά και πέρα ​​από αυτήν.

Στην προοδευτική εξέλιξη της ψυχής, η σιωπή είναι πράγματι η πιο δυνατή μορφή προσευχής, αποτελεί την επιτομή της επιστροφής στα νοητικά βασικά.

Στην αντιμετώπιση της κατάστασης του κορωνοϊού, κάθε άτομο κάνει πραγματικά τη διαφορά — συμπεριλαμβανομένων των εφήβων και των νεότερων. Ο καθένας παίζει τον ρόλο του στην επίτευξη παγκόσμιας συνοχής αυτή τη στιγμή της μεγάλης ανάγκης. Το γεγονός είναι ότι κάθε ψυχή που διαλογίζεται επηρεάζει πολλές χιλιάδες της κοινότητας που δεν διαλογίζεται. Και αν αυτοί οι διαλογισμοί συγχρονίζονταν τοπικά, τα οφέλη παγκοσμίως θα ήταν τεράστια.

Τώρα αυτή είναι μια προσευχή που αξίζει να συμμετάσχετε.

Η ακινησία είναι ο τρόπος

Το πρώτο καθήκον κάθε σταγόνας βροχής — όταν πέφτει από το σύννεφο — είναι η αναζήτηση της επανένωσης με τον ωκεανό. Για το σκοπό αυτό, πρακτικά, η σταγόνα της βροχής απαντά μόνο στη βαρύτητα – η βαρύτητα είναι το μέσο μέσω του οποίου η σταγόνα της βροχής επανενώνεται με την πηγή της, τον ωκεανό.

Για τους ανθρώπους, η ακινησία είναι ο τρόπος.

Ο Ψαλμός 46-10 αποκαλύπτει το μέσο μέσω του οποίου μπορούμε ο καθένας να επανενωθεί συνειδητά με την Πηγή. Και πώς μπορούμε να αποκτήσουμε άμεση κοινωνία στη φύση του Θεού με το να είμαστε εσωτερικοί ακίνητοι.

Μείνετε ακίνητοι και μάθετε ότι είμαι ο Θεός – Ψαλμός 46-10 — Σε μετάφραση:

«Να είσαι ακίνητος» σημαίνει να είσαι ακίνητος διανοητικά, να παραδίνεις κάθε εσωτερικό αγώνα, «και να ξέρεις», που σημαίνει να αποκτήσεις άμεση εμπειρία υπερβατικής σιωπής, «αυτό είμαι», ύπαρξη ή συνειδητή Τώρα επίγνωση, «Θεός», αιώνια δονούμενος ανώτερος εαυτός συνείδηση.

Είναι αυτή η δυναμική της βιωματικής δονητικής σιωπής — όπως με τις Aum, Om. ή Θεός — που, όταν ψάλλεται, ή απαγγέλλεται σιωπηλά, ενεργοποιεί τη λεπτή νοημοσύνη για βιωματική επαφή με το Υπερβατικό Υπέρτατο Όν.

Το σημαντικό σημείο είναι ότι ο Θεός είναι Ρήμα (δονητικό) και όχι ουσιαστικό (όχι στατικός τίτλος). Επομένως, η λέξη Θεός έχει μια συγκεκριμένη δονητική αντήχηση ή ποιότητα, και είναι αυτή η δονητική αντήχηση που μας ενημερώνει ο ψαλμωδός να γνωρίζουμε απευθείας μέσα στη συνείδηση. Αυτή η δονητική αντήχηση στην ουσία είναι βιωματική ζωντανή αγάπη χωρίς όρους, η οποία κατάσταση αντανακλά τη συνείδηση ​​του Χριστού

Από το βούρκο της πνευματικής άγνοιας, το δονητικό «εγώ» γίνεται η Αναστημένη ψυχή που γνωρίζει — βιώνει — υπερβατικά, θεϊκά, αθάνατα.

Πέρα από τον σχετικό κόσμο της φαινομενικής ύπαρξης, η υπερβατική σιωπή φέρνει την ένωση της ψυχής με τον αιώνιο Υπερβατικό Θεό.

Το μόνο που μένει τώρα είναι αυτή η διαλογιστική ηρεμία να εκφραστεί μέσω της σωματικής φυσιολογίας, ιδιαίτερα μέσω του τσάκρα της καρδιάς. Αυτό είναι απαραίτητο για να ριζώσει η έκφρασή μας ως αυτόματη συμπεριφορά στο νευρικό σύστημα.

Τέλος, εκπληρώνοντας αυτή τη γραφή μέσα στη συνείδηση ​​– και σε συνδυασμό με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας — όχι μόνο ανεβάζουμε δραματικά το επίπεδο της πνευματικής μας ζωής αλλά, μέσω της αύξησης αντισωμάτων ή λευκών αιμοσφαιρίων στο ανοσοποιητικό μας σύστημα, καταπολεμούν επίσης τη θεραπεία εξάπλωσης του κορωνοϊού σε μεγάλο βαθμό σε προσωπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Ευλογίες.

https://www.amazon.com/s?k=the+absolute+secret+by+raymond+phelan&crid=3S2TUCTPG96JY&sprefix=the+absolute+secret+b+yra%2Caps%2C-1&ref=nb_sb_ss_i_1_18

Video about Animal Intelligence And The Evolution Of The Human Mind

You can see more content about Animal Intelligence And The Evolution Of The Human Mind on our youtube channel: Click Here

Question about Animal Intelligence And The Evolution Of The Human Mind

If you have any questions about Animal Intelligence And The Evolution Of The Human Mind, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article Animal Intelligence And The Evolution Of The Human Mind was compiled by me and my team from many sources. If you find the article Animal Intelligence And The Evolution Of The Human Mind helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles Animal Intelligence And The Evolution Of The Human Mind

Rate: 4-5 stars
Ratings: 9089
Views: 34838963

Search keywords Animal Intelligence And The Evolution Of The Human Mind

Animal Intelligence And The Evolution Of The Human Mind
way Animal Intelligence And The Evolution Of The Human Mind
tutorial Animal Intelligence And The Evolution Of The Human Mind
Animal Intelligence And The Evolution Of The Human Mind free
#Coronavirus #God #Psalm

Source: https://ezinearticles.com/?Coronavirus-and-Getting-to-Know-God—Psalm-46-10&id=10277383

Có thể bạn quan tâm: